- 20 Nisan 2018
- 21
- 31
- 3
- 39
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.661
Asla almayin aldikca cozulmez ki... okulun pdr ile gorustunz mu.. onlarla birlikte bunu cozebilirsiniz. Ve artik ilgilnemicem diyede bisey soz konusu olamaz..
lutfen onerinize ihtiyacim var ne yapabilirim bu 1 haftaAsla almayin aldikca cozulmez ki... okulun pdr ile gorustunz mu.. onlarla birlikte bunu cozebilirsiniz. Ve artik ilgilnemicem diyede bisey soz konusu olamaz..
Calismiyorsaniz yada ilgilembilcek biri varsa cocukla anlasip biraz daha erken alinabilir okuldan.. cocugunuz belliki uyum surecini atlatamamis daha. Pat diye sinifa sokulmaya calismis. Mesela konusup sey diyebilirsinz. Bugun biraz sinifta dur herkesden once almaya gelicem denebilir. Bu her gun biraz daha azalar devam edilebilir. En azindan alisma sureci kolay atlatilirlutfen onerinize ihtiyacim var ne yapabilirim bu 1 hafta
devlet okulu ama 2014 ocak dogumlu oldugu icin küçükler sinifi açıldı bizde oraya gonderdik yasi nedeniyle zorunlu olmadigini söylüyorlar pedegog yardimi aldik daha once yeni 6 aydir konusmaya basladi daha once konusamiyordu arkadas edinme sikintisida var pedegog umuz mutlaka okula gitmesi gerktigini söylüyor sinifa girmedigi icinde onda saskin onerilerini yaptık ama nafileDevlet okulumu nasil gel al der cok ilginc.. amacimiz o cocuklarri biseyleri ogretmek ve alistirmak zaten.. zaten okullarada az kaldi kapanmasina zorlamazki ogretmeni. Ne ders kaldi dogru duzgun ne bisey.. istersen bir psikoloktan yardim alabilirsiniz. Cocugunuzu tanimadan bisey soylemek zor cunku.. psikologa gitmek icin biseyler olmasi gerekmiyor. Bu yardim alip bilinclenmek icin cok dogru bir yontemdir. Lutfen cekinmeyin ve yardim alin. Aslinda okulun rehberligi bu konuda yardim eder onlarlada konussanz
Himmm yasi kucuk ama boyle yapmasi cok normal.. genelde hem konusma gelisimi ve sosyallesmesi icin oyun gruplarini oneririz. Yani cok uzun olmayan... anlasilan minigi okul biraz korkutmus haliyle devlet okuluda olunca ogretmende pek ugrasmak istememis.. okullarn kapanmasina cok az kaldi zatn. Ogretmenle konusun ve almayin lutfen.. hatta yazinda oyun gruplarina vermeye calisin ki alissin seneye sorun yasamasin..devlet okulu ama 2014 ocak dogumlu oldugu icin küçükler sinifi açıldı bizde oraya gonderdik yasi nedeniyle zorunlu olmadigini söylüyorlar pedegog yardimi aldik daha once yeni 6 aydir konusmaya basladi daha once konusamiyordu arkadas edinme sikintisida var pedegog umuz mutlaka okula gitmesi gerktigini söylüyor sinifa girmedigi icinde onda saskin onerilerini yaptık ama nafile
Himmm yasi kucuk ama boyle yapmasi cok normal.. genelde hem konusma gelisimi ve sosyallesmesi icin oyun gruplarini oneririz. Yani cok uzun olmayan... anlasilan minigi okul biraz korkutmus haliyle devlet okuluda olunca ogretmende pek ugrasmak istememis.. okullarn kapanmasina cok az kaldi zatn. Ogretmenle konusun ve almayin lutfen.. hatta yazinda oyun gruplarina vermeye calisin ki alissin seneye sorun yasamasin..
Odul veya ceza ikiside ayni sey.. ama ornegin arkadaslarina bisey dagitabilir.. iste bunu ogretmen yaptirsa super olur. Sinif icinde ona kenarda dursa dail ufak bi gorev vermesi bile alismasini saglar. Ama o ugrasamami secmis. Onuda anliyorm sinif kac kisi bakmak lazim.. arkadaslarina bisey dagtmasini deneyin.. yarin biseyler goturelim mi okula deyin. Yada cok sevdigi bir oyuncagiyla gidebilir okulasizin bana vereceğiniz bir oneri varmi sinifi sevdirme adina neler yapabilirim ödül ise yaramadı sizce yarin sinifi balonlarla doldursam ilgisini cekermi yada bu bir hata olurmu
aslında bunu hic dusunenmemistik evet cikolata alip gidicez sinifa sinifta 17 ogrenci var teskkur edrim bu iyi bir fikir oldu ins ise yararOdul veya ceza ikiside ayni sey.. ama ornegin arkadaslarina bisey dagitabilir.. iste bunu ogretmen yaptirsa super olur. Sinif icinde ona kenarda dursa dail ufak bi gorev vermesi bile alismasini saglar. Ama o ugrasamami secmis. Onuda anliyorm sinif kac kisi bakmak lazim.. arkadaslarina bisey dagtmasini deneyin.. yarin biseyler goturelim mi okula deyin. Yada cok sevdigi bir oyuncagiyla gidebilir okula
Denemekte fayda var birde kendi dagitirsa hem mutlu olur hem ozguveni yerine gelir.. ogretmeni ve sinifi guvenli ortam olarak gormesi gerekiyor. Bunun icinde ogretmenin tavri cok onemli.. donem sonu gelen ogrenciler genelde diger cocuklar iyice alisik olduklari icjn dista kalirlar. Aralarina girmesi zor olur. Bunuda basarmasini anca ogretmen yapar.. siz hep irtibat halinde olun. Zatn az kaldi deyin hersey cocugunuz icin cunku.. 1 hafta veriyorm diyede bisey olamaz unutmayin gerekirse mudurle konusunaslında bunu hic dusunenmemistik evet cikolata alip gidicez sinifa sinifta 17 ogrenci var teskkur edrim bu iyi bir fikir oldu ins ise yarar
simdilikOdul veya ceza ikiside ayni sey.. ama ornegin arkadaslarina bisey dagitabilir.. iste bunu ogretmen yaptirsa super olur. Sinif icinde ona kenarda dursa dail ufak bi gorev vermesi bile alismasini saglar. Ama o ugrasamami secmis. Onuda anliyorm sinif kac kisi bakmak lazim.. arkadaslarina bisey dagtmasini deneyin.. yarin biseyler goturelim mi okula deyin. Yada cok sevdigi bir oyuncagiyla gidebilir okula
Denemekte fayda var birde kendi dagitirsa hem mutlu olur hem ozguveni yerine gelir.. ogretmeni ve sinifi guvenli ortam olarak gormesi gerekiyor. Bunun icinde ogretmenin tavri cok onemli.. donem sonu gelen ogrenciler genelde diger cocuklar iyice alisik olduklari icjn dista kalirlar. Aralarina girmesi zor olur. Bunuda basarmasini anca ogretmen yapar.. siz hep irtibat halinde olun. Zatn az kaldi deyin hersey cocugunuz icin cunku.. 1 hafta veriyorm diyede bisey olamaz unutmayin
oneriniz icin teşekkür ederim cok sagolun
öneriniz icin tesekkur cok tesekkur ederimsimdilik
Olsun onemli degill.. kolay gelsin size yine yazarsiniz olanlri.. iyi aksamlarrrkusura bakmayi yeni uye oldugum icin :))yanlis gonderiyorum :))
Dışarı çıkmayı seven bir çocuk değil mi? Belki arkadaşlarından birisi olursa onun sayesinde gidebilir..merhaba bayanlar size bir sorum olacakti oglumu anasinifa verdim 2 hatadir gidiyor ama bir türlü sinafa girmek istemiyor ne yapmalıyım yardim edin
Dışarı çıkmayı seven bir çocuk değil mi? Belki arkadaşlarından birisi olursa onun sayesinde gidebilir..
tmm yazarim ins cevaplarinizi bekliyo olucam sizinde sayenizde belki kuzum sınıfa girmeyi severOlsun onemli degill.. kolay gelsin size yine yazarsiniz olanlri.. iyi aksamlarrr
Canım yika güzelce kaynamis suya tuzu koy kaynasin sonra yapraklari bastir 2 dakka beklet çıkar yapraklari süzgeçe alip soğuk suya tut sonra posetlere güzelce koyarsin kuzum ben böyle biliyomGünaydın canim
Kızlar bana yaprak geldi.
Derindonduruca nasıl sakliyosunuz.
Haşlayarak mi çiğden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?