- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.681
Canim ayakların mi şişmeye başladı , rahat ayakkabılar giy , spor felan..Günaydın..
Ay kızlar ayaklarımın ağrısı uyumama rağmen geçmedi
İyi demedin ya!Hayırlı sabahlar ponciklerim benim
Bugun de biz tartistik desem yeridir. :))
İstersen çoksa salamura yapabilirsin.. ya da haşlayabilirsin tatlianne nin dediği gibi de olabilir...Günaydın canim
Kızlar bana yaprak geldi.
Derindonduruca nasıl sakliyosunuz.
Haşlayarak mi çiğden mi
Hiç sorma canım sabah kahvalti hazirladim yumurta hasladim ben yemiyordum sonra kirsaydin dedi bende sabah sabah yağlı yemezsin diye kirmadim dedim ama kirayim beraber yeriz.nese kırdım çayi koydum telefonla bisiler izliyor.bunu çok yapiyor tekrarlanmaktan bıktım dedim aşkım hadi soğuyor tamm bende elimde parça bekliyom hadi birak şunu tam habere bakıyor.2 dakka bole dedim. Sen başla bisi izliyom gormuyon mu bende herzaman aynısı yapiyon ben senle yemek istiyom falan deidm teli firlatir gibi atti yemege basladi uyandirirken ayni yemekte ayni yapiyomusum bende tekrarlatma dedim.yemedim ye deid laf soyledi kalktim odaya gittim bide her seferinde ben yatiyomusum bunu diyor yani ben isimi yapiyom yeri geliyor namaz kilarim yemwgini koyarim.söylendi gitti bende mesaj attim her seferinde yatiyon diyorsun calisiyon diye bogazima diziyion dedim senden ekmek isteyen yok çalışma dedim.falan filan iste[/QUOTE]İyi demedin ya!Canim .. hayirdir..?? hallolur insallah...
Duvarına yazamadım buraya yazayım o zaman ... günaydın canimGünaydınn herkese
Duvarına yazamadım buraya yazayım o zaman ... günaydın canim
İyiyiz çok şükür , ayni yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın is güç , aşk var mi ??napıyonuz görüşmeyeli iyisinizdir inşşalah
İyiyiz çok şükür , ayni yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın is güç , aşk var mi ??
Hayirlisi olsun canim , kapıyı çalıp kaçmasın da , seni kapıda bekliyor olsun.çok şükür iyyim iş varda aşk yok
Canim ben hastayım hastalıkla iste...Amin canım nasıl gidyor hafta sonunuz
Canim ben hastayım hastalıkla iste...
Anladım canım pekiCanım yika güzelce kaynamis suya tuzu koy kaynasin sonra yapraklari bastir 2 dakka beklet çıkar yapraklari süzgeçe alip soğuk suya tut sonra posetlere güzelce koyarsin kuzum ben böyle biliyom
Canim ayakların mi şişmeye başladı , rahat ayakkabılar giy , spor felan..
İyi demedin ya!Canim .. hayirdir..?? hallolur insallah...
Hoşgeldin günaydın canım benimGünaydınn herkese
Ne hastasi gecmedimi usuttun mu canımCanim ben hastayım hastalıkla iste...
Dikkat et canım çek fisi kurusun icene bisi olur allah korusunAnladım canım peki
Bilmiyorum normal
Hep spor giyiniyorum canım zaten.
Kızlar çok kötü bişey oluyordu Allah korudu.
Bizim mutfak lavabosunun üstünde sarili kablo vardı.
Ben sinek oldurcem diye ıslak bezle duvara vurdum
Oraya su geldi herhalde.
Cizirtilarla kıvılcım çıkarmaya başladı. Çok korktum.
Kuru bir bezle bastırdım. Ama yanlış mi yaptım bilmiyorm
O kadar bulaşık yıkadım hiç bişey olmamıştı.
Biraz devam ediyor cnm...kızdan bana geçmişti ...Ne hastasi gecmedimi usuttun mu canım
Anladım dikkat et kuzmBiraz devam ediyor cnm...kızdan bana geçmişti ...
Dikkat et canım çek fisi kurusun icene bisi olur allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?