Islak olunca tabii .. bi dahakine daha dikkatli ol.. başka yere tak kabloyu

Allah korumus dikkat et ona kesin bi cozum bulun. Elektrikci cagirabilirsiniz yapamayacaginiz bir şeyse. Cok gecmis olsun

Aynen sabah pek iştahı olmuyormus hazirlamayim bos yeremi koyuyorum ozaman dedim.bana bukadar zor geliyorsa hazirlama kalkma diyor yat os satin de kaldır gönder.yatmaya doymamisim.falan hepsi ayni:) gülüyorum artık hiç sorma[/QUOTE]

Hazırlıyorsun bir de kırsaydın diyor. Kırıyorsun yemiyor. Şımarmış mı ne?! Valla elde ne kadınlar var uyanmıyor bile kocası ne yaparsa yapıyor gidiyor. Iyilikten anlamıyorsa sen de uyanma kendi kendine hazırlasın

Aynen sabah pek iştahı olmuyormus hazirlamayim bos yeremi koyuyorum ozaman dedim.bana bukadar zor geliyorsa hazirlama kalkma diyor yat os satin de kaldır gönder.yatmaya doymamisim.falan hepsi ayni:) gülüyorum artık hiç sorma

Hazırlıyorsun bir de kırsaydın diyor. Kırıyorsun yemiyor. Şımarmış mı ne?! Valla elde ne kadınlar var uyanmıyor bile kocası ne yaparsa yapıyor gidiyor. Iyilikten anlamıyorsa sen de uyanma kendi kendine hazırlasın [/QUOTE]
Ben belki çok kötü olurum hazirlamam oda binde bir hep kalkarim.hamileyken bile bazen kustuugmuzde yine yaparim ama bazende ne kahvalti ne bisi aç aç gönder laflanir.yapmaz kendi asla ama elinden her is gelir bilmedigi şey yok bana yapıyor.

Yapma kuzum sen yapmayınca mecbur kalkıp yapacak. Yapmıyorsa aç gitsin. Önce yaptıklarının görev değil sevgiden oldugunu öğrensin. Sonra hakediyorsa sen yine hazırlarsın

Yapma kuzum sen yapmayınca mecbur kalkıp yapacak. Yapmıyorsa aç gitsin. Önce yaptıklarının görev değil sevgiden oldugunu öğrensin. Sonra hakediyorsa sen yine hazırlarsın
Kolay da olmuyor ışte kiyamiyon onlar kiyiyor yapamiyoz bide demeyen laflar kalmiyor

Benim eşimde hafta içi kahvaltı etmez
Ona uyku daha tatlı gelir.
Evlendigimizde birkaç kez hazırladim yemedi.
Bende sadece o isteyince hazırlıyorum

Pazar günleri kesin hazırlarim.

Ben belki çok kötü olurum hazirlamam oda binde bir hep kalkarim.hamileyken bile bazen kustuugmuzde yine yaparim ama bazende ne kahvalti ne bisi aç aç gönder laflanir.yapmaz kendi asla ama elinden her is gelir bilmedigi şey yok bana yapıyor.[/QUOTE]
Zaten hamilesin ve zor donemler gecirdin. Onun sana yardim etmesi lazim asil. Yapma cnm sende kiymet bilmiyolar. Valla ben hic duymuyorm.giderken bi dis kapi sesini duyar duymaz firliyorm opup geri yatis

Zaten hamilesin ve zor donemler gecirdin. Onun sana yardim etmesi lazim asil. Yapma cnm sende kiymet bilmiyolar. Valla ben hic duymuyorm.giderken bi dis kapi sesini duyar duymaz firliyorm opup geri yatis[/QUOTE]
Haklısın canım doğru diyorsun

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Ben hala eşimle kötüyüm aradım oyun oynuyormuş açmadı bile telefonu watsaptan mesaj yazmış internet kesilmiş arayınca. sen salak mısın bana gıcıklıgına mı yapıyorsun yazmış. Ben de hakkın yok böyle konuşmaya dedim engelledim

Aaaa ilginc beyfendinin keyfi bozulmus.. belki onemli bisey oldu..

Başıma bir sorun gelse esimi arayamayacağım resmen. Ama ona ihtiyacım yok. Bu kötü davranışları yüzünden bir sorun olsa ben de onu aramam zaten
Sinir oldum resmen benimkide geldi normal davrandi mesafeliydik bende oda biraz uzandı hemen iş geldi uzuluyom biryandan ama kendimi yalnız hissediyom gibi bisi

Sinir oldum resmen benimkide geldi normal davrandi mesafeliydik bende oda biraz uzandı hemen iş geldi uzuluyom biryandan ama kendimi yalnız hissediyom gibi bisi

Ben de yalnız hissediyorum yaa :/

Uzulmeyin canlar onlar istedikleri gibi davraniyo biliyolrki biz hep evde onlari bekleyenleriz.. aliskanlik haline getiriyolr evliligi.. oluruba birakin ins iyi olur

Amin kuzum. Haklısın ben de dersimi çalışıyorum. Cay koydum bi çaydanlık hepsini icicem. Ne zaman sinirlensem 1 çaydanlık çay içiyorum sakinlesiyorum sonra tuvaletle oda arası mekik dokuyorum

Bende aç bırakıyorum iştah gidiyor kendimi kapatiyor gibi bsii oluyor bendede.

Aynen canım sen napiyon nasılsın kzum
Iidr cnm.bugun tekim.esim.arkadaslariyla bulustu bugun o bulusunca bende arkadaslari ayarliyodm ki ikimzden birjsi tek kalmis olmasn evde diye ama ben bulamadim.. gezindim.geldim.biraz uyumusum.. oda yoldaymis geliyor. Yemekte yemistir zaten. Ben ne yesem diye dusunuyurm

Ne dersi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…