- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.181
Tsk ederim canim. Oo bi ortak yönümüz var demek seninle kuzumCok iyi gorunuyr canm sglll parke rengimizde ayni bakalm ins iyi olir
Iidr valla cnm yeni actim gozumu daha yatiş devamOo bi ortak yönümüz var demek seninle kuzumnasilsin?
Iidr valla cnm yeni actim gozumu daha yatiş devamsen nasilsin
Hehehhe biznki daha uyuyo bende kalmak istenyurm az daha gecsin pazar olunca erken daha gibingeliyorGünaydin ozaman
Bende iyim kahvalti hazirlicam da üseniyorum
Ben uzun uyuyamiyorumHehehhe biznki daha uyuyo bende kalmak istenyurm az daha gecsin pazar olunca erken daha gibingeliyor
Ohhh valla ne guuzellllBen uzun uyuyamiyorumerken kalkarim herzaman. Benimkide uyuyor bakalim belki kv cikariz kahvaltiya... hazirlamama gerek kalmaz
Sağol canım amiiin :)Maşallah benimde 4 aylık kızım var çok güzel kız annesi olmak)Allahim sagliklica kucağına almayi nasip etsin canim insallah❤❤
Amin canim sağol Allah razi olsun :)Çok sevindim canim .. bir kız annesi olarak sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın insallah...
Nefis görünüyor canim .. ellerine sağlık...
Cay içiyorum canim.. gel cay içelim..
Bilmiyom ki değişmedi yada değişiyor bendede kasıyorEki Görüntüle 2141559
Kizlar sorun yasiyorum degistimi site yoksa bend niye boyle oldu ya karisti iyice
Benimkisinde bir değişiklik yok canim... bazen kasıyor .. güncelleme felan mi acaba??Eki Görüntüle 2141559
Kizlar sorun yasiyorum degistimi site yoksa bend niye boyle oldu ya karisti iyice
Evin buyuk ferah gorunuyor canim koltuklarda rahat gibi duruyor valla uzanip tv cay keyfi yaparsin guzel gunleede kullanHayirli sabahlar cnm
Uzaktan bitane cektim
Yakindan cektigimde resim malesef yüklemiyoronun icin yakindan cekilmis resimde koltugun kumasi sol tarafta belli oluyor cnm
senin ve bebisinde kandili mubarek olsun canimKandiliniz mübarek olsun günaydınlar
hayirli kandiller tatlim elbette heoinize dua edicem ve ediyorumHayirli kandiller canlarr dualarda benide unutmayin
Senin ve sevdiklerinin kandili mubarek olsun canim
Hayirli kandiller canimHayırlı kandiller❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?