- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.201
Hayırdır ne oldu canimBugün yine üzücü bir haber aldım melegimden
Cinsiyet için gittim ama doktor ayaklari kısa egri duruyor dedi kimildamiyor dedi ankaraya sevkketti yine arastirilcakHayırdır ne oldu canim
Ahh canim ya çok üzüldüm inşallah bisey çikmaz hayırlı haberler alırsın mübarek gün bugün dualarim seninle❤❤❤Cinsiyet için gittim ama doktor ayaklari kısa egri duruyor dedi kimildamiyor dedi ankaraya sevkketti yine arastirilcak
Sağol allah razi olsun canım çok sağolAhh canim ya çok üzüldüm inşallah bisey çikmaz hayırlı haberler alırsın mübarek gün bugün dualarim seninle❤❤❤
İyi demedin ya!! Çok üzüldümCinsiyet için gittim ama doktor ayaklari kısa egri duruyor dedi kimildamiyor dedi ankaraya sevkketti yine arastirilcak
Bilmiyorum kUzum sordum ama detaylı bakilcak dedi bende sastim kuzum inan yarın yola cikcamİyi demedin ya!! Çok üzüldümokuyunca , Ankara’ya gidip detaylı ultrasonla mi bakacaklar acaba..??
Yine yolculuk var desene , neyse canim bebeğin iyi olsun da tek , sağlıklı haberlerle gelirsiniz insallah... hayırlı yolculuklar ...Bilmiyorum kUzum sordum ama detaylı bakilcak dedi bende sastim kuzum inan yarın yola cikcam
Aynen öle sağol canım allah razi olsunYine yolculuk var desene , neyse canim bebeğin iyi olsun da tek , sağlıklı haberlerle gelirsiniz insallah... hayırlı yolculuklar ...
Canim sen yine beslenmene dikkat et , günlük süt iç , yoğurt , peynir ye.. iyi beslen ...Aynen öle sağol canım allah razi olsun
Ben senin icin dua ederim insallah... okurum ... mübarek günlerin hürmetine .. Rabbim kabul eder insallah..Aynen öle sağol canım allah razi olsun
Sağol canımCanim sen yine beslenmene dikkat et , günlük süt iç , yoğurt , peynir ye.. iyi beslen ...
Allahrazi olsun gönlünde ne var ise sağol kuzmBen senin icin dua ederim insallah... okurum ... mübarek günlerin hürmetine .. Rabbim kabul eder insallah..
Nie canm ne olduBugün yine üzücü bir haber aldım melegimden
Allah yardimcisi olsun bebisinin ve sanada sabir dayanma gucu versin canm insallah tekrar guzel haberler alir gelirsinCinsiyet için gittim ama doktor ayaklari kısa egri duruyor dedi kimildamiyor dedi ankaraya sevkketti yine arastirilcak
Allah razı olsun kuzm sağolAllah yardimcisi olsun bebisinin ve sanada sabir dayanma gucu versin canm insallah tekrar guzel haberler alir gelirsin
Hayirli haberler le gelirsin inşaallhBilmiyorum kUzum sordum ama detaylı bakilcak dedi bende sastim kuzum inan yarın yola cikcam
Amin canım inşallahHayirli haberler le gelirsin inşaallh
Hayirli kandiller bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?