- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.221
Hoşgeldin canimMerhaba bende geldim:)
Günaydın ❤❤Gunaydin millet hayirli sabahlar
Benim de yapmam lazim da offf ....kikolay gelsinn canimm❤❤Bugun temizlik var vayyy benim halime aksama anca gelirim sağ çikarsam
Hoşgeldin cnm❤❤Merhaba bende geldim:)
Saol canim sanada kolay gelsin ❤Benim de yapmam lazim da offf ....kikolay gelsinn canimm❤❤
Çok kolay gelsin canimBugun temizlik var vayyy benim halime aksama anca gelirim sağ çikarsam
Sana da çok kolay gelsin canimBenim de yapmam lazim da offf ....kikolay gelsinn canimm❤❤
Canim dediğin gibi de olur... yemeği yaparsın onlara götürür onlarda yersiniz ... eğer dağınık ise normal toplarsın .. öyle fazla özenmesin..Günaydın kızlar kaynanamlar bugün şehir dışından geliyor. Mezuniyeti var diye şehir dışına çıkmışlardı gorumcemin .
Bugün 8 'de uçağa binvekler 10 gibi falan gelirler.
Eşimde bugün uzak bir yere çıkıyor pazara.
Onun gelmesii de 10 u bulur.
Sizce onlara yemek hazirlayayim mi bu halimle.
Eşim ne olsa yer. Ama şimdi onlara hazırlıcaksam ozenmem gerekçek ama halimde yok
Birde kendi evim dağınık şuan.
O saatten sonra kendi evime almakta istemiyorum
Acaba yemeği yapayım. Dönerken eşim beni alsin oraya mi gideyim
Ama onların evi de ne durumda bilmiyorum.
Kendi evimi toparlayamazken birde orayı toplamakla uğraşmak istemiyorum
Onların evini toplamaktansa kendi evimi toplayıp çağırmak daha mantıklı canım.Çok kolay gelsin canim
Sana da çok kolay gelsin canim
Canim dediğin gibi de olur... yemeği yaparsın onlara götürür onlarda yersiniz ... eğer dağınık ise normal toplarsın .. öyle fazla özenmesin..
Bence evini toparla yemeginide hazir et egerki esin gelirse veya git derse sende oraya gider sonra temiz evine gelirsin hem onlar icin yine tatsizlik cikmasinGünaydın kızlar kaynanamlar bugün şehir dışından geliyor. Mezuniyeti var diye şehir dışına çıkmışlardı gorumcemin .
Bugün 8 'de uçağa binvekler 10 gibi falan gelirler.
Eşimde bugün uzak bir yere çıkıyor pazara.
Onun gelmesii de 10 u bulur.
Sizce onlara yemek hazirlayayim mi bu halimle.
Eşim ne olsa yer. Ama şimdi onlara hazırlıcaksam ozenmem gerekçek ama halimde yok
Birde kendi evim dağınık şuan.
O saatten sonra kendi evime almakta istemiyorum
Acaba yemeği yapayım. Dönerken eşim beni alsin oraya mi gideyim
Ama onların evi de ne durumda bilmiyorum.
Kendi evimi toparlayamazken birde orayı toplamakla uğraşmak istemiyorum
GunaydinGünaydınlar Kk’nin güzel hatunları ...
Ohh anneyle kahvalti keyfi bizde annemle kahvalticiyiz cok severiz size afiyet olsun annene selam benden butun emekci kadinlarin gunu kutlu dedigin gibi canmGunaydn canlarrr bugun 1 mayiss ve tatill... anneme kahvaltiya gidicezz.. tum emekci kadinlarin gunude kutlu olsunnn...
Hayirli guzel bir sabahin olsun canmHayırlı sabahlar kızlar
Hayirli sabahlar canim nasilsinHayırlı sabahlar kızlar
Hayirli sabahlar canim nasilsinHayırlı sabahlar kızlar
Bence evini toparla yemeginide hazir et egerki esin gelirse veya git derse sende oraya gider sonra temiz evine gelirsin hem onlar icin yine tatsizlik cikmasin
Iyiyim şükür canım eşyalarımı toplayacam akşama yola cikcazHayirli sabahlar canim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?