Günaydın kızlar kaynanamlar bugün şehir dışından geliyor. Mezuniyeti var diye şehir dışına çıkmışlardı gorumcemin .

Bugün 8 'de uçağa binvekler 10 gibi falan gelirler.

Eşimde bugün uzak bir yere çıkıyor pazara.
Onun gelmesii de 10 u bulur.
Sizce onlara yemek hazirlayayim mi bu halimle.
Eşim ne olsa yer. Ama şimdi onlara hazırlıcaksam ozenmem gerekçek ama halimde yok

Birde kendi evim dağınık şuan.
O saatten sonra kendi evime almakta istemiyorum

Acaba yemeği yapayım. Dönerken eşim beni alsin oraya mi gideyim

Ama onların evi de ne durumda bilmiyorum.
Kendi evimi toparlayamazken birde orayı toplamakla uğraşmak istemiyorum

Bugun temizlik var vayyy benim halime aksama anca gelirim sağ çikarsam
Çok kolay gelsin canim

Benim de yapmam lazim da offf ....kikolay gelsinn canimm❤❤
Sana da çok kolay gelsin canim
Canim dediğin gibi de olur... yemeği yaparsın onlara götürür onlarda yersiniz ... eğer dağınık ise normal toplarsın .. öyle fazla özenmesin..

O
Çok kolay gelsin canim

Sana da çok kolay gelsin canim

Canim dediğin gibi de olur... yemeği yaparsın onlara götürür onlarda yersiniz ... eğer dağınık ise normal toplarsın .. öyle fazla özenmesin..
Onların evini toplamaktansa kendi evimi toplayıp çağırmak daha mantıklı canım.
Çünkü onların anahtarı bende yokk gitceksemde geç gidicem

Bence evini toparla yemeginide hazir et egerki esin gelirse veya git derse sende oraya gider sonra temiz evine gelirsin hem onlar icin yine tatsizlik cikmasin

Bence evini toparla yemeginide hazir et egerki esin gelirse veya git derse sende oraya gider sonra temiz evine gelirsin hem onlar icin yine tatsizlik cikmasin

Eşim geç gelcek ve evde kimse olmayacağı için bana git demez anahtar yok Bende çünkü

Gidersek o gelince gideriz samiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…