- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.241
Amin canımHayirli guzel bir sabahin olsun canm
Hoşbuldk:)Hoşgeldin canim
Hosgeldin canım aramıza herzaman buyurHoşbuldk:)
Sağol canm bende hamleym ev işi zor yapıyrm her gün yemek derdi zor ciddenHosgeldin canım aramıza herzaman buyur
Maşallah allah saglikla almayi nasip etsin kaç haftalık oldu canım ilkmiSağol canm bende hamleym ev işi zor yapıyrm her gün yemek derdi zor cidden
Sağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)Maşallah allah saglikla almayi nasip etsin kaç haftalık oldu canım ilkmi
Oh ne guzel çabuk geçer ben anladim bile nasıl geçti hamilelik zorlu geciyor bir sınavdan geciyoruz ama allah yardim etsinSağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)
Allh sağlicakla kucagina almayi nasp etsin canmSağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)
Hayirli haberlerle dön inşallah canim❤❤Iyiyim şükür canım eşyalarımı toplayacam akşama yola cikcaz
Canim arabistanin göz sürmeleri meshurdur. Kullaniyorsan ondan isteyebilirsin.Kizlarrr bisey sorucam.babannemn hacca gidicek israrla ne getiriyim diyo hep ayni seyler getiriloyor dedim gerek yok dua et yeter.. ama yok.bisey iste.. bende bilemedm bildiginz ordan gelse iyi olur denen bisey varmi. Yok yuzuk inci falan istemyurm onlardan. Gonlu olsun bisey istym bilen varsa yazarmisiniz
Mantikli cnm.bi bakaym netten onlaraCanim arabistanin göz sürmeleri meshurdur. Kullaniyorsan ondan isteyebilirsin.
Ben olsam güzel bi zemzem seti isterdim heralde hem hatira olarak kalir hemde evimde güzel dekor olarak görünür
Allah kolaylik versin sana cnm yap yemegini madem.gormuyolr kendini azcik naza çek. Gelsinler agrm var duramiyorm yoruldum bugun cok de dinlen. Yani dinlenmen gerekicek gibi agrin oldugunu soyle. Belki azcik insafa gelirler anlarlar cnm. Nasjlsa yapincada kiymet bilmiyplrmis sende ona gore çek nazini. Yani yalanda degil sancin varKızlar kaynanamla konuştum yer misiniz fazla yapayım mi falan gibisinden.
Ne yapcan ki falan dedi. Bende evde bişey yok ama ne varsa ona göre biseyler yaparım dedim
Tamam bişey olmaz dedi.
Eşime haber veriyorum beyfendi iyi yemeğini yap
Evini de temizle dedi utanmadan. Bende bir günde ikisini yapamam temizleyemem kusura bakma . Iyi sen bilirsin dedi.
Ben yemeği zorla yapicam zaten.
Bir de süpürgeyle hayatta uğraşamam.
Ama ev çok supurulmeye muhtaç.
Sonra iki çeşit yemek yapicam yine burun kivircaklar . Şeytan diyor bir pilav bir cacık yap koy önlerine.
Bu seferde eşim dicek başka bişey yapmadin mi diye ama bilmiyorum ya.
Cabalasamda kimseye gözükmüyor .
Tavukları hasliyorum. Fırına aticam . Suyuna da pilav yaparım birde cacık yaparım.
Çok yoruldum zaten.
Alt bolgem sancılanıyor.
Allah kolaylik versin sana cnm yap yemegini madem.gormuyolr kendini azcik naza çek. Gelsinler agrm var duramiyorm yoruldum bugun cok de dinlen. Yani dinlenmen gerekicek gibi agrin oldugunu soyle. Belki azcik insafa gelirler anlarlar cnm. Nasjlsa yapincada kiymet bilmiyplrmis sende ona gore çek nazini. Yani yalanda degil sancin var
Ahhh yaaaa kiyamam dkkt et cnm bitr yat dinlen hatta coksa doktorunu ara esinede ne dusunurse dususun valla bebegini dusunmek zorundasn sen boyle boyle oldu canim yaniyo falan diye haber ver belki telaslanirda azcik ilgilenirÜstüme sıcak tavuk suyu döküldü göbeğime biraz
En fazla ayağıma geldi yanıyor şuan çok
Buz sürdüm silverdin sürdüm ama ayni
Kızlar kaynanamla konuştum yer misiniz fazla yapayım mi falan gibisinden.
Ne yapcan ki falan dedi. Bende evde bişey yok ama ne varsa ona göre biseyler yaparım dedim
Tamam bişey olmaz dedi.
Eşime haber veriyorum beyfendi iyi yemeğini yap
Evini de temizle dedi utanmadan. Bende bir günde ikisini yapamam temizleyemem kusura bakma . Iyi sen bilirsin dedi.
Ben yemeği zorla yapicam zaten.
Bir de süpürgeyle hayatta uğraşamam.
Ama ev çok supurulmeye muhtaç.
Sonra iki çeşit yemek yapicam yine burun kivircaklar . Şeytan diyor bir pilav bir cacık yap koy önlerine.
Bu seferde eşim dicek başka bişey yapmadin mi diye ama bilmiyorum ya.
Cabalasamda kimseye gözükmüyor .
Tavukları hasliyorum. Fırına aticam . Suyuna da pilav yaparım birde cacık yaparım.
Çok yoruldum zaten.
Alt bolgem sancılanıyor.
Canim kendine stres yapma. Sen yavas yavas yemegini pisir. Acele ettigin icin tavuk suyu dökülmüstür gecmis olsun. Lütfen acele etme yetismedigi yerde onlar da yardim etsin bi zahmet. Sen tek basina herseyi yapamayabilirsin bu kötü degilÜstüme sıcak tavuk suyu döküldü göbeğime biraz
Ahh canim geçmiş olsunn:-((yat dinlen biraz bırak işi yemeği gelince anlatirsin yandım falan diye eşine geri kalanı o yapsinÜstüme sıcak tavuk suyu döküldü göbeğime biraz
Sağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)
Sağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?