Ahhh yaaaa kiyamam dkkt et cnm bitr yat dinlen hatta coksa doktorunu ara esinede ne dusunurse dususun valla bebegini dusunmek zorundasn sen boyle boyle oldu canim yaniyo falan diye haber ver belki telaslanirda azcik ilgilenir
Yazdım bisi oldu mu yazdı. Başka bişey yok aramadı da.

Bn onlara karşı kendimi çok pasif hissediyorum oysa çok cazgır bir insanim normalde.
Yani yeri gelince cevabını veremiyorum

Ahh canim geçmiş olsunn:-((yat dinlen biraz bırak işi yemeği gelince anlatirsin yandım falan diye eşine geri kalanı o yapsin

Of of nerde canım yapmaz attım fırına zaten artık şimdi biraz dinleneyim ...

Bazen insan kilitlenip kaliyor cnm.
Sen kafana takma

Naptm cmm

Ohhh cok iyi olmus cnm bak sen soylemesende kayinpeder demis diyecegibi ohh.. sen nazini esirgeme artik azcik dinlen onlarda anlar ins

Yinede seni kirmak istememisler ve yemisler cnm buna da sükür.

Zemzem suyu iste bir şişede evinde hâyir bereket olarak bulundurur hatta içersin yada bir şal tulbent isteyebilirsin sandiginda saklar veya eger teseddurluysen arada takarsin degilsende mevlut gibi gunlerde kullanirsin

Üstüme sıcak tavuk suyu döküldü göbeğime biraz

En fazla ayağıma geldi yanıyor şuan çok
Buz sürdüm silverdin sürdüm ama ayni
Offff naptin gecmiş olsun hemen banyoya gidip soguk suya tutsaydin sonradan biraz yanar ve geçerdi yaaa çok geçmis olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…