- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.261
Yazdım bisi oldu mu yazdı. Başka bişey yok aramadı da.Ahhh yaaaa kiyamam dkkt et cnm bitr yat dinlen hatta coksa doktorunu ara esinede ne dusunurse dususun valla bebegini dusunmek zorundasn sen boyle boyle oldu canim yaniyo falan diye haber ver belki telaslanirda azcik ilgilenir
Bn onlara karşı kendimi çok pasif hissediyorum oysa çok cazgır bir insanim normalde.Canim kendine stres yapma. Sen yavas yavas yemegini pisir. Acele ettigin icin tavuk suyu dökülmüstür gecmis olsun. Lütfen acele etme yetismedigi yerde onlar da yardim etsin bi zahmet. Sen tek basina herseyi yapamayabilirsin bu kötü degilbegenmezlerse "bidahakine gelin beraber yapalim da bende ögreniyim nasil oluyormus" diyiverirsin olur biter
Ahh canim geçmiş olsunn:-((yat dinlen biraz bırak işi yemeği gelince anlatirsin yandım falan diye eşine geri kalanı o yapsin
Bazen insan kilitlenip kaliyor cnm.Yazdım bisi oldu mu yazdı. Başka bişey yok aramadı da.
Bn onlara karşı kendimi çok pasif hissediyorum oysa çok cazgır bir insanim normalde.
Yani yeri gelince cevabını veremiyorum
Of of nerde canım yapmaz attım fırına zaten artık şimdi biraz dinleneyim ...
Naptm cmmYazdım bisi oldu mu yazdı. Başka bişey yok aramadı da.
Bn onlara karşı kendimi çok pasif hissediyorum oysa çok cazgır bir insanim normalde.
Yani yeri gelince cevabını veremiyorum
Of of nerde canım yapmaz attım fırına zaten artık şimdi biraz dinleneyim ...
Fırındaki pistiNaptm cmm
Eline saglik cnm dinlen biraz toparladn mi evide cok ugrasma bosver..Fırındaki pisti
Pilâv birde cacık yapcam ama onu geç yaparım anca gelirler zaten
Eline saglik cnm dinlen biraz toparladn mi evide cok ugrasma bosver..
Olsn okdr bisey olmaz cnm soncta hamilesin bide ev kazasida oldu.. kv sorunlu birimi keske gerek yok yemege deseydiCanım ev toparlanikta
Bir süpürge bir toz alınsa
Saha iyi olur.
Ama ben sadece koltuk örtülerini düzelttim tuvalet banyo yıkadım
Eline sağlık canim daha ne ister olduğu kadar olsun uzan dinlen biraz❤❤Canım ev toparlanikta
Bir süpürge bir toz alınsa
Saha iyi olur.
Ama ben sadece koltuk örtülerini düzelttim tuvalet banyo yıkadım
Zaten gece 10 da gelcekler birde yemekle uğraşıyoruzOlsn okdr bisey olmaz cnm soncta hamilesin bide ev kazasida oldu.. kv sorunlu birimi keske gerek yok yemege deseydi
Varya biz yedik derlermis bide gelde sinir olma yol yorgunu yatar kalilrlarZaten gece 10 da gelcekler birde yemekle uğraşıyoruz
O saatten sonra ne yiyecekler merak ediyorm
Varya biz yedik derlermis bide gelde sinir olma yol yorgunu yatar kalilrlar
Ohhh cok iyi olmus cnm bak sen soylemesende kayinpeder demis diyecegibi ohh.. sen nazini esirgeme artik azcik dinlen onlarda anlar insKızlar eşim geldi sağolsun süpürge tuttu
Kaynanmlarla yemek yedik tencereyi tepsiyi falan kaynanam yıkadı çay falan koydum bende
Bir şekilde atlattik
Kayinbabam annen sana boşuna yemek hazırlatmış biz yemiştik dedi fazla yemedi ama olsin
Yinede seni kirmak istememisler ve yemisler cnm buna da sükür.Kızlar eşim geldi sağolsun süpürge tuttu
Kaynanmlarla yemek yedik tencereyi tepsiyi falan kaynanam yıkadı çay falan koydum bende
Bir şekilde atlattik
Kayinbabam annen sana boşuna yemek hazırlatmış biz yemiştik dedi fazla yemedi ama olsin
Aynen canm cok zor icinde oldgu icin noluyor bilemiyorsun cok zor ciddenOh ne guzel çabuk geçer ben anladim bile nasıl geçti hamilelik zorlu geciyor bir sınavdan geciyoruz ama allah yardim etsin
Zemzem suyu iste bir şişede evinde hâyir bereket olarak bulundurur hatta içersin yada bir şal tulbent isteyebilirsin sandiginda saklar veya eger teseddurluysen arada takarsin degilsende mevlut gibi gunlerde kullanirsinKizlarrr bisey sorucam.babannemn hacca gidicek israrla ne getiriyim diyo hep ayni seyler getiriloyor dedim gerek yok dua et yeter.. ama yok.bisey iste.. bende bilemedm bildiginz ordan gelse iyi olur denen bisey varmi. Yok yuzuk inci falan istemyurm onlardan. Gonlu olsun bisey istym bilen varsa yazarmisiniz
Offff naptin gecmiş olsun hemen banyoya gidip soguk suya tutsaydin sonradan biraz yanar ve geçerdi yaaa çok geçmis olsun canmÜstüme sıcak tavuk suyu döküldü göbeğime biraz
En fazla ayağıma geldi yanıyor şuan çok
Buz sürdüm silverdin sürdüm ama ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?