- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.281
Günaydın canim..Diş mi? geçmiş olsun.. ben çektirdin saniyordum..Günaydın kızlar çenem şişti dun gece acile gittim hiç tadim yok fazla gelemiyorum kendinize iyi bakinn❤❤❤❤❤❤
Sağol canim çektirdim galiba iltahapliyken çekmiş ölüyorum dünden beri sisti cenem bogazim ağrısı kulağıma bile vurdu acil de iğne yaptırdım antibiyotik verdi biraz daha iyiyim düne göreGünaydın canim..Diş mi? geçmiş olsun.. ben çektirdin saniyordum..
İyi canim dikkat et kendine ...Sağol canim çektirdim galiba iltahapliyken çekmiş ölüyorum dünden beri sisti cenem bogazim ağrısı kulağıma bile vurdu acil de iğne yaptırdım antibiyotik verdi biraz daha iyiyim düne göre
Ederim cnm sagol❤❤İyi canim dikkat et kendine ...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah...Sağol cnm ilk 7+2 daha teyzesi küçüğüz biz daha:)
Gecnis olsun cnmGünaydın kızlar çenem şişti dun gece acile gittim hiç tadim yok fazla gelemiyorum kendinize iyi bakinn❤❤❤❤❤❤
Hayirli sabahlar ..Sağol canimm❤❤Hayirli sabahlar kizlarr
Gecnis olsun cnm
Kiz babannene soyle bize orda dua etsin inşallh birgun bizede gitmek nesip olurKizlarrr bisey sorucam.babannemn hacca gidicek israrla ne getiriyim diyo hep ayni seyler getiriloyor dedim gerek yok dua et yeter.. ama yok.bisey iste.. bende bilemedm bildiginz ordan gelse iyi olur denen bisey varmi. Yok yuzuk inci falan istemyurm onlardan. Gonlu olsun bisey istym bilen varsa yazarmisiniz
Hayirli sabahlar kizlarr
Hayirli sabahlar guzelim
Gecnis olsun cnm
Gecmiş olsunHayirli sabahlar ..Sağol canimm❤❤
Teşekkür ederim. ..Gecmiş olsun
Iyi bari sikintisiz atlatmişsinKızlar eşim geldi sağolsun süpürge tuttu
Kaynanmlarla yemek yedik tencereyi tepsiyi falan kaynanam yıkadı çay falan koydum bende
Bir şekilde atlattik
Kayinbabam annen sana boşuna yemek hazırlatmış biz yemiştik dedi fazla yemedi ama olsin
Insss cnmmm aminnn kadincagiz 10 yildan beri bekliyor atanamayan haci diyodum ben ona en sonunda çikti.. inss dualari hepimize gelsinnKiz babannene soyle bize orda dua etsin inşallh birgun bizede gitmek nesip olur
Aynen en azindan emegin bosa gitmemiş oluyir insanin zoruna gitmezYinede seni kirmak istememisler ve yemisler cnm buna da sükür.
Gunaydin guzel anneGünaydın kizlae
Sanada caneyGünaydın Canlar...
Nasil bir dr muş kj ilthapliyken çekti beynin cikmiş gibidir şimdi çok zor valla diş ağrisi ben çok çektimSağol canim çektirdim galiba iltahapliyken çekmiş ölüyorum dünden beri sisti cenem bogazim ağrısı kulağıma bile vurdu acil de iğne yaptırdım antibiyotik verdi biraz daha iyiyim düne göre
Allah kabul etsin haccini onun kide gercekten iyi sabirmiş senelerdir bekliyor garibimInsss cnmmm aminnn kadincagiz 10 yildan beri bekliyor atanamayan haci diyodum ben ona en sonunda çikti.. inss dualari hepimize gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?