- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.301
Valla anlamadim niye çekti beynim uyuşur gibiyim bide 20 lik olunca daha zor olduu:-((Nasim bir dr muş kj ilthapliyken çekti beynin cikmiş gibidir şimdi çok zor valla diş ağrisi ben çok çektim
Ay canim cok gecmis olsun Allah esirgemiş valla beterinden korumuş büyük geçmişler olsun tekrar ..bi yere bi sadaka ver cnm az olsa bile maksat belayı defettik Allahim şükür diyerekT Tatlianne20 canım yeni okudum bebeğinle ilgili yazını. Hep dua ediyorum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç gündür oğlumla ilgileniyorum çok yorgunum sürekli gelen giden oluyor ondan giremedim. Oğlumu parka götürdük eşimle. 2 katlı kaydırak varya ondan kayıyordu. Tam yine kayacaktı çocuğun biri bi itti kaydiragin en üstünden aşağı düştü. Takla attı. Öldüm korkudan kasiklarima ağrı girdi Allahtan eşim vardı yanimda. Kafası falan şişti kan topladı. Kolu kırıldı şimdi alçıda ama hep ağlıyor çıkarmak istiyor. Artık o kadar yoruldum ki bacaklarım uyuşuk halde ağrıdan hissetmez hale geldim. Çok zormuş yaa. Çok şükür Rabbime daha beter bişey olmadı kafasını taşa çarpabilirdi. Beli ya da boynu kırılabilirdi. Allahıma binlerce şükür bu şekilde atlattık
Ayyy canim benim çokkkkk geçmiş olsun allah beterinden saklasin elbette bunada şukur canim oğlun kac yaşindaydi. kelle, Paça çorbasi icir vitanim meyve yedir hemen iyleşsinT Tatlianne20 canım yeni okudum bebeğinle ilgili yazını. Hep dua ediyorum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç gündür oğlumla ilgileniyorum çok yorgunum sürekli gelen giden oluyor ondan giremedim. Oğlumu parka götürdük eşimle. 2 katlı kaydırak varya ondan kayıyordu. Tam yine kayacaktı çocuğun biri bi itti kaydiragin en üstünden aşağı düştü. Takla attı. Öldüm korkudan kasiklarima ağrı girdi Allahtan eşim vardı yanimda. Kafası falan şişti kan topladı. Kolu kırıldı şimdi alçıda ama hep ağlıyor çıkarmak istiyor. Artık o kadar yoruldum ki bacaklarım uyuşuk halde ağrıdan hissetmez hale geldim. Çok zormuş yaa. Çok şükür Rabbime daha beter bişey olmadı kafasını taşa çarpabilirdi. Beli ya da boynu kırılabilirdi. Allahıma binlerce şükür bu şekilde atlattık
Gunaydin canim amin insallah yarina bişeyin kalmazGünaydın hayırlı persembeler olsun...Allahim beni şu geçmek bilmeyen agridan kurtarsinn artikk (amin)
Gunaydin canim amin insallah yarina bişeyin kalmaz[/QUOTE/]
Insallah canim :-(
Bende annemde kaldığında öyle hissederimGunaydnnlarr gunaydinlarrrr annemde uyandim bugun bekarlik gibisanki hic evlenmemism gibi hissettim insan hemen alisiyor herseye
Gunaydin canim sevindim senin adinaGunaydnnlarr gunaydinlarrrr annemde uyandim bugun bekarlik gibisanki hic evlenmemism gibi hissettim insan hemen alisiyor herseye
Aynen cnm dugun vardi gece dönmeym dedim iyi oldu zatn yazliga gidicekler son kez goreym dedim.bende ramazanda kacicam artik esim kendi kalir evde alisik yazlari kalmaya tekHayirli sabahlar ponciklerrr
Herkede gecmis olsun allah sifa versin insallah
Esseteacher inanirim cnm anne baba evi gibisi yok
Ne güzel esin gönderiyor seni. Benimki göndermez tek basima beni...Aynen cnm dugun vardi gece dönmeym dedim iyi oldu zatn yazliga gidicekler son kez goreym dedim.bende ramazanda kacicam artik esim kendi kalir evde alisik yazlari kalmaya tek
Hakkini yiyemem hic bisey demez arkadaslarlada gideriz gezmelere.. ama soyle bisey var beni boyle tanidi yani ben her yaz ailemle yazlikta gecirirm turlara gideriz bunu bilir.. boyleyken gitme diyemez yani zor birazNe güzel esin gönderiyor seni. Benimki göndermez tek basima beni...
33 aylık canım 3 yaşına girecek. Kemik suyuyla çorba yapıyorum. O kadar huysuz ki bazen ağlayacak hale geliyorum. Allah yardım etsinAyyy canim benim çokkkkk geçmiş olsun allah beterinden saklasin elbette bunada şukur canim oğlun kac yaşindaydi. kelle, Paça çorbasi icir vitanim meyve yedir hemen iyleşsin
Sağol canım Allah razi olsun. Verdik sadaka. Allah hepimizin çocukların korusun inşallah.Ay canim cok gecmis olsun Allah esirgemiş valla beterinden korumuş büyük geçmişler olsun tekrar ..bi yere bi sadaka ver cnm az olsa bile maksat belayı defettik Allahim şükür diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?