Hakkini yiyemem hic bisey demez arkadaslarlada gideriz gezmelere.. ama soyle bisey var beni boyle tanidi yani ben her yaz ailemle yazlikta gecirirm turlara gideriz bunu bilir.. boyleyken gitme diyemez yani zor biraz
Cok güzel masallah diyim de nazar degmesin

Ah!! Canim .. çok üzüldüm okuyunca çok geçmiş olsun, gercekten bazi çocuklar yaramaz oluyor o iten çoçuğa ne oldu deseydiniz annesine felan böyle oldu diye ...Allah daha beterinden korusun canim..kendine , miniğe de oğluşu da iyi bakk..
Günaydın hayırlı persembeler olsun...Allahim beni şu geçmek bilmeyen agridan kurtarsinn artikk (amin)
Amin amin canim..
Gunaydin candaşlarr
Günaydın lokumum
Gunaydnnlarr gunaydinlarrrr annemde uyandim bugun bekarlik gibi sanki hic evlenmemism gibi hissettim insan hemen alisiyor herseye
Ayy!! Ne güzel canim ...hep mutlu ol insallah...
Hava cok guzel burda ben de disardayim ama hastanede
Hastanede napiosun hasta mi oldun? Geçmiş olsun canim...

33 aylık canım 3 yaşına girecek. Kemik suyuyla çorba yapıyorum. O kadar huysuz ki bazen ağlayacak hale geliyorum. Allah yardım etsin
Allah yardim etsin canim sikma canini beteein beteei var bunada şukur en iyisi kelle paca corbasi kemiğin iliklerle yapişmasi için

Valla canim kadin doguma gittim yumurtaliklRla ilgili sorun vardi biraz tembellermis bu ay kontrol var bakalim ne diycek bu sefer adet duzensizligi napcam bilmiyorum
Sen napiyon tatlim ❤

Sağol canım. Ya bu iteni anası babası salmış sokağa basında kimse yok. Evleri parkın karşısında diye bakmıyorlar. Inan çocuğa hiç bişey demedim eşim oğlumu kaptı hemen eve geldik ordan da hastaneye gittik. Ben şoktaydim zaten çok kortum

Geçmiş olsun canm

Kilzar napiyonuz canlar herkes nerde ben diyetle uğrasiyom bahr temizliği derken yorgunluktan helak oldum ama bitti çok şukur şuan yagmur yağiyor ama sel yağiyir dersin resmen o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…