- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.321
Cok güzel masallah diyim de nazar degmesinHakkini yiyemem hic bisey demez arkadaslarlada gideriz gezmelere.. ama soyle bisey var beni boyle tanidi yani ben her yaz ailemle yazlikta gecirirm turlara gideriz bunu bilir.. boyleyken gitme diyemez yani zor biraz
Ah!! Canim .. çok üzüldümT Tatlianne20 canım yeni okudum bebeğinle ilgili yazını. Hep dua ediyorum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç gündür oğlumla ilgileniyorum çok yorgunum sürekli gelen giden oluyor ondan giremedim. Oğlumu parka götürdük eşimle. 2 katlı kaydırak varya ondan kayıyordu. Tam yine kayacaktı çocuğun biri bi itti kaydiragin en üstünden aşağı düştü. Takla attı. Öldüm korkudan kasiklarima ağrı girdi Allahtan eşim vardı yanimda. Kafası falan şişti kan topladı. Kolu kırıldı şimdi alçıda ama hep ağlıyor çıkarmak istiyor. Artık o kadar yoruldum ki bacaklarım uyuşuk halde ağrıdan hissetmez hale geldim. Çok zormuş yaa. Çok şükür Rabbime daha beter bişey olmadı kafasını taşa çarpabilirdi. Beli ya da boynu kırılabilirdi. Allahıma binlerce şükür bu şekilde atlattık
Amin amin canim..Günaydın hayırlı persembeler olsun...Allahim beni şu geçmek bilmeyen agridan kurtarsinn artikk (amin)
Günaydın lokumumGunaydin candaşlarr
Ayy!! Ne güzel canim ...hep mutlu ol insallah...Gunaydnnlarr gunaydinlarrrr annemde uyandim bugun bekarlik gibisanki hic evlenmemism gibi hissettim insan hemen alisiyor herseye
Hastanede napiosun hasta mi oldun? Geçmiş olsun canim...Hava cok guzel burda ben de disardayim ama hastanede
Allah yardim etsin canim sikma canini beteein beteei var bunada şukur en iyisi kelle paca corbasi kemiğin iliklerle yapişmasi için33 aylık canım 3 yaşına girecek. Kemik suyuyla çorba yapıyorum. O kadar huysuz ki bazen ağlayacak hale geliyorum. Allah yardım etsin
Valla canim kadin doguma gittim yumurtaliklRla ilgili sorun vardi biraz tembellermis bu ay kontrol var bakalim ne diycek bu sefer adet duzensizligi napcam bilmiyorumAh!! Canim .. çok üzüldümokuyunca çok geçmiş olsun, gercekten bazi çocuklar yaramaz oluyor o iten çoçuğa ne oldu deseydiniz annesine felan böyle oldu diye ...Allah daha beterinden korusun canim..kendine , miniğe de oğluşu da iyi bakk..
Amin amin canim..
Günaydın lokumum
Ayy!! Ne güzel canim ...hep mutlu ol insallah...
Hastanede napiosun hasta mi oldun? Geçmiş olsun canim...
Ben burdayim ma kimse yok burdayimKızlar nereye kayboldunuz be ya
Sağol canım. Ya bu iteni anası babası salmış sokağa basında kimse yok. Evleri parkın karşısında diye bakmıyorlar. Inan çocuğa hiç bişey demedim eşim oğlumu kaptı hemen eve geldik ordan da hastaneye gittik. Ben şoktaydim zaten çok kortumAh!! Canim .. çok üzüldümokuyunca çok geçmiş olsun, gercekten bazi çocuklar yaramaz oluyor o iten çoçuğa ne oldu deseydiniz annesine felan böyle oldu diye ...Allah daha beterinden korusun canim..kendine , miniğe de oğluşu da iyi bakk..
Amin amin canim..
Günaydın lokumum
Ayy!! Ne güzel canim ...hep mutlu ol insallah...
Hastanede napiosun hasta mi oldun? Geçmiş olsun canim...
Geçmiş olsun canmSağol canım. Ya bu iteni anası babası salmış sokağa basında kimse yok. Evleri parkın karşısında diye bakmıyorlar. Inan çocuğa hiç bişey demedim eşim oğlumu kaptı hemen eve geldik ordan da hastaneye gittik. Ben şoktaydim zaten çok kortum
Sağol canımGeçmiş olsun canm
Hayırlı cumalar canim ❤Hayirli cumalar canlarim
Gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?