- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.341
Insallah canm yaa sen napiyonAnkaradan hala. Donmedi sanirim cnm haber yok. Ins guzel haberlerle gelir
Napom.bende ya yarin olsun diye bekliuorum resmen adet gunum.bugun hla olmadim heran olbilirimde olmayabilirimde psikolojik artik.herseyi hisseder oldumInsallah canm yaa sen napiyon
Cnmm hosgeldnn iyimisn
Kiyamm. Sana allhtan ümit kesilmz ins iyi olur bebisin cok zor bir kara cnmHayırlı geceler kızlar bugün döndüm ama hiç iyi konuşmadılar baya baktilar uzman bebegin iskele yapisi bir ay geriden ayaklar kollar vücut gelisimi geri ve çene yok gibi sıkıntılı ve ödem var vücutta göğüs geniş karin bölgesi dar bir sürü sorun yani testler yapıldı bir aya dedi ama sıkıntılı uzadı işler ama beklemedik sonuçlarla buraya gostercez. Özürlü dediler yürümez heryeri sorunlu. Aldirmamak dusunuyoz bilmiyom burdada bakılsın uzmanlar konuştu eşimle ümit yok bu çocukta
Ahh canim Allahim yardim cin olsun Allahtan ümit kesilmez dualarim seninle..
Canim hakkinizda hayirlisi hangisiyse oo olsun varsa nesibi bu dunyada ne olursa olsun dogar yoksa zaten yapcak bisey yok insallah ne olursa olsun hayirlisi olsun
Canim çok çok üzgünüm şuanHayırlı geceler kızlar bugün döndüm ama hiç iyi konuşmadılar baya baktilar uzman bebegin iskele yapisi bir ay geriden ayaklar kollar vücut gelisimi geri ve çene yok gibi sıkıntılı ve ödem var vücutta göğüs geniş karin bölgesi dar bir sürü sorun yani testler yapıldı bir aya dedi ama sıkıntılı uzadı işler ama beklemedik sonuçlarla buraya gostercez. Özürlü dediler yürümez heryeri sorunlu. Aldirmamak dusunuyoz bilmiyom burdada bakılsın uzmanlar konuştu eşimle ümit yok bu çocukta
Bizde seni seviyoruz canm kendine iyi bak goruşuruzKizlarr ... netim bitti... daha sonra görüşürüz insallah...Sizleri seviyorum...
Amin allah razı olsun canımT Tatlianne20 kuzum çok üzüldüm inşallah bi mucize olur da bebeğin sapa sağlam doğar. Allahtan umut kesilmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim yardım etsin
Aminn canımAllah herkesin ailesine evladına sağlık sıhhat versin inşallah.
Amin insallah canimAllah herkesin ailesine evladına sağlık sıhhat versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?