- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.361
Günaydın canım.Gunaydin kizlar
Napm cnm oyle bos bos tv izliyirm hic bisey yapasim yok sen nasilsin
Bende ayni biraz uyudum tv ye bakiyom yorgunum bsii yapasim yok.Napm cnm oyle bos bos tv izliyirm hic bisey yapasim yok sen nasilsin
Yorma kendini. Cnm bosver dinlenBende ayni biraz uyudum tv ye bakiyom yorgunum bsii yapasim yok.
Ramazan yaklasti temizlik ev duzen derken çok yogun ğeçiyor bu aralar vede diyet prigramim var onla savaşiyoz evdeyim canim sen nasilsin ne yaptin
Bende basliycam yarın bu guzel yaz temizliğine allah nasip ederseRamazan yaklasti temizlik ev duzen derken çok yogun ğeçiyor bu aralar vede diyet prigramim var onla savaşiyoz evdeyim canim sen nasilsin ne yaptin
Insallah canim yavas yavaş yap tabi insana ferahlik ve iyi geliyor temiz ev ama kendini cok yorma dikkat et muzik dinle kuran dinle ilahi dinle iyi gelirBende basliycam yarın bu guzel yaz temizliğine allah nasip ederse
Evet ders çalışmayı düzene koydum evimi de olaylı da olsa taşıdım ve geldimSeviyomHee geri mi geldn cnm
Vayyyy iste. Bu supersin.. isteyince herseyy olurr. Artik hem evine hem derslerine adapte olup eşinlede daha iyi olursun cnmEvet ders çalışmayı düzene koydum evimi de olaylı da olsa taşıdım ve geldim
Hayırlı geceler kızlar bugün döndüm ama hiç iyi konuşmadılar baya baktilar uzman bebegin iskele yapisi bir ay geriden ayaklar kollar vücut gelisimi geri ve çene yok gibi sıkıntılı ve ödem var vücutta göğüs geniş karin bölgesi dar bir sürü sorun yani testler yapıldı bir aya dedi ama sıkıntılı uzadı işler ama beklemedik sonuçlarla buraya gostercez. Özürlü dediler yürümez heryeri sorunlu. Aldirmamak dusunuyoz bilmiyom burdada bakılsın uzmanlar konuştu eşimle ümit yok bu çocukta
Çok teşekkür ederim canım bole sözlerimiz beni mutlu ve yalniz olmadığımı hissediyom en azindan benimle konuscak dertlescek arkadaslarim var sizler beni anlıyorsunuz allahim hepinizin gönlüne göre versin kzum.Yaa canım çok üzüldüm. Inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Kaybetsen bile o seni cennette bekleyecek elinden tutacak o zaman kavuşacaksınız. Cennet kuşu o. Ama Rabbim büyüktür İnsallah belki de sağlıklı doğar. Üzülme sakın çok değerlisin hepimiz için.
Çok teşekkür ederim canım bole sözlerimiz beni mutlu ve yalniz olmadığımı hissediyom en azindan benimle konuscak dertlescek arkadaslarim var sizler beni anlıyorsunuz allahim hepinizin gönlüne göre versin kzum.
Canım benim herzaman hep beraber bende burda rahat dertlesiyom anlatiyom derdimi fikir aliyomBen de bu sitede dertlesip sizinle yalnız olmadığımı hissetmeyi çok seviyorum sizsiz kalamadım sizinle konuşmak iyi geliyor insana
Meraba canım iyiyiz şükür sen nasılsın canımMerhaba hanımlar nasılsınız
Aleykümselam canım yemek yiyorum kahvaltinin başından kalkmadim daha.Slm canlar nerelerdesiniz napiyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?