Esseteacher T Tatlianne20 @_nurunnisa_ B Bitterlokumu @Pembegomlek @Sumeyyemertileyza Asiyemmm2121 Senden Gelen Zeytintanem
@Misss_laviniaaa

Kızlar ben geldim. Burayı kapattıktan sonraki gün eve gittik eşimle ailemle konuştuk. Once izin vermediler bayagi kavga ettik en sonunda kendi evimden kocama mı kacayim dedim. Oyle diyince tamam ama maddi destek veremeyiz daha kurulu eviniz yok dediler. Ben de olsun biz zamanla evimizi kurarız dedim. Annem çok kızgın boylesini mi hakettik biz falan ama babam beni destekliyor. Eşimin ailesine de eşim haber verdi. Direk sakın çocuk falan yapmayın demisler. Inadına çocuk yapasım geldi dua etsinler okul var eşimin bekar evine geldim. Küçük temizlik yaptım ama sınavı bir atlatayım bayram temizliği adı altında herşeyleri halletcem. Eşim de derslerime yardım ediyor bana mekan hazırlıyor yiyecek içecek şeyler getiriyor. içimde sadece annemle olan tartışmadan dolayı huzursuzluk var. Ama onun dışında çok iyiyim kızlar sizde ne var ne yok

Yaa canım çok üzüldüm. Inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Kaybetsen bile o seni cennette bekleyecek elinden tutacak o zaman kavuşacaksınız. Cennet kuşu o. Ama Rabbim büyüktür İnsallah belki de sağlıklı doğar. Üzülme sakın çok değerlisin hepimiz için.

Çok teşekkür ederim canım bole sözlerimiz beni mutlu ve yalniz olmadığımı hissediyom en azindan benimle konuscak dertlescek arkadaslarim var sizler beni anlıyorsunuz allahim hepinizin gönlüne göre versin kzum.

Çok teşekkür ederim canım bole sözlerimiz beni mutlu ve yalniz olmadığımı hissediyom en azindan benimle konuscak dertlescek arkadaslarim var sizler beni anlıyorsunuz allahim hepinizin gönlüne göre versin kzum.

Ben de bu sitede dertlesip sizinle yalnız olmadığımı hissetmeyi çok seviyorum sizsiz kalamadım sizinle konuşmak iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…