- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.381
Ooo afiyt olsn cnm iyi yapmisin yavas yavasAleykümselam canım yemek yiyorum kahvaltinin başından kalkmadim daha.
Aynen kuzum sen nasılsın napiyon canimOoo afiyt olsn cnm iyi yapmisin yavas yavas
Ayni vlla evde vakit geciryourm cnmAynen kuzum sen nasılsın napiyon canim
Bende aynı kuzum işler var bi başlamadım hayırlısı ile :)Ayni vlla evde vakit geciryourm cnm
Bilmiyorum. Yaşamaksa bu yaşıyorum işte... Bakalım nerede son bulacak bu nefes.. ruhum bedenime ağir geliyo artık....Psikolojik Deliii kuzu hoşgeldin canım nasılsın
Iyilik ya canim herşeye şükür tabi❤❤❤Esseteacher Zeytintanem @Bayan Papatya Ragve_anyela @krmckr15 B Bitterlokumu ilginc Kiz mutluannemutlubebekk Silent Scream K Kskn5216 napiyonuz kızlar nasılsınız uzaklastiniz emma sohbetten. Herseye ragmen şükür diyelim ayaktayız
Bilmiyorum. Yaşamaksa bu yaşıyorum işte... Bakalım nerede son bulacak bu nefes.. ruhum bedenime ağir geliyo artık....
Esseteacher Zeytintanem @Bayan Papatya Ragve_anyela @krmckr15 B Bitterlokumu ilginc Kiz mutluannemutlubebekk Silent Scream K Kskn5216 napiyonuz kızlar nasılsınız uzaklastiniz emma sohbetten. Herseye ragmen şükür diyelim ayaktayız
Hayirdir kuzum canını sıkan birseymi var biliyom ortaya koysan ne acılar ne dertler var ama. Canını skma dirayet ol uzme kendini balum.Bilmiyorum. Yaşamaksa bu yaşıyorum işte... Bakalım nerede son bulacak bu nefes.. ruhum bedenime ağir geliyo artık....
Bende yemekleri yaptım uzandım kuzm corba salata kaldı.Iyilik ya canim herşeye şükür tabi❤❤❤
Kuzum asla kaybetmeyin kendini ayakta dur yap istedigini ye iç kafani dagit bisiler yap kapama kendini inan benim bu acı yetmezken farklı aile meselelerinde katsan ortaya hiç yasanmamak yani şükür okadar kötü değil ama piskolojin bozulur. Ama iyi olmaya calisiyom kzum asla üzülme kzumAl benden de o kadar...
Bazen yazamiyorum canim kusura bakma sen nasilsin ne yaptin??
Kuzum asla kaybetmeyin kendini ayakta dur yap istedigini ye iç kafani dagit bisiler yap kapama kendini inan benim bu acı yetmezken farklı aile meselelerinde katsan ortaya hiç yasanmamak yani şükür okadar kötü değil ama piskolojin bozulur. Ama iyi olmaya calisiyom kzum asla üzülme kzum
Ben burdayim da kimse yok canim iyiyim cok sukur bugun teyzeme gittik sohbet dedikodu derken yeni geldim canm ramazana girmeden teyzem misafirlige cagirdi oyle gezdik isteEsseteacher Zeytintanem @Bayan Papatya Ragve_anyela @krmckr15 B Bitterlokumu ilginc Kiz mutluannemutlubebekk Silent Scream K Kskn5216 napiyonuz kızlar nasılsınız uzaklastiniz emma sohbetten. Herseye ragmen şükür diyelim ayaktayız
Cok sukur canimm sen nasilsin☺Esseteacher Zeytintanem @Bayan Papatya Ragve_anyela @krmckr15 B Bitterlokumu ilginc Kiz mutluannemutlubebekk Silent Scream K Kskn5216 napiyonuz kızlar nasılsınız uzaklastiniz emma sohbetten. Herseye ragmen şükür diyelim ayaktayız
Bir karara vardiniz mi peki :))Bende apartman toplantisindan geldim.bakiniyorum.biraz
Hahahha valla en cok isteyenler gelmeyince kaldi caya gitmis oldumBir karara vardiniz mi peki :))
Kolay gelsin canım benim :) gule güle kullanınKizlar cok yogunum son zamanda. Bizimki terasin taslarini söktü yeni aldik onlari yapiyor... ee erkek milleti karisi olmadan bi is yapamaz biliyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?