Çok ağrım oluyor pko olabilir dedi sürekli her ultrasonda yeni yeni kistler çıkıyor eskileri kaybolmuş oluyor. O ağrı yapar dedi. Iğne yazdi ama kendim yapamıyorum. Bana da yapacak kimse yok. Bazen 3-4 tane ictigim oluyor. Bayılacak gibi oluyorum. Sabretmeye çalışamıyorum. Bir kere içmeyeyim dedim inat ettim duvarları tırmaladım ağrıdan acile gittik hemen iğne yaptılar serum taktılar

Cok gecmis olsun nasil dediyse dr oyle yap ama agri kesiciyi azalt

Insalkah bu hayurlli gunde duzeltirsiniz canim her evde olur ama buyuyup kotu olmasin insallah

Bardağı taşıran olay ben hastayım çok ağrım vardı agliyodum aradım mesaj attım ulaşamadım defalarca. Oyununa ulaştım yazdim anlatıyorum ben çok kotuyum diye. Nolur biraz oynayayayim rahat bırak diyo bana. Ben de şuan kesin karar verdim boşanıyoruz er veya geç. Adam sağlığıma bile önem vermiyor böyle adama gençliğimi.veremiycem

Sen yasadigin icin bisey diyemiycem ama iyi dusun evlilik kolay kurulmuyor kolayda olmasin bir iyi kafayda tart canm hakkinda hayirlisi

iyiyiz canım , evi toparladim biraz ütü var onu yapıcam da başlamadan önce az dinleneyim dedim insanın hali olmuyor ramazan da .

sen nasılsın neler yapıyorsun bebeğin nasıl
Bende bugün kalkmadim yerimden pek halim yok bisi yapasim gelmiyor. Kolay gelsin kuzum şükür iyiz diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…