- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.801
Nasil oldu temiz ciktimi bariİyiyim canim.. çamaşırları asicam birazdan
Annem boyle seni gorse cok sever biloyonmu hergun kizar corap giyin die çunki kadinsal ne sorun varsa ayaklaron uşutmedinden olur der iyi ediyon takma nasol iyiysen
Iyi aksamlae kizlar,
Bugün ekmek yaptim
Pasta yaptim
Salata yaptim
Yoruldum simdi uzandim.
Soz neler yapiyorsunuz
Hoş geldin kuzum
Hoşgeldin canimcanim
Isimmi degistirdin kuzu.
Tatlim Adet donemlerinde agri kesici hic iyi degil heleki majezik gibi agir bir ilaç bence bu sefer bir kadin doğuma git soyle sana dayanamadigin gunlerde bir ilaç versin boyle kendine zarar veriyon ki ben bir kere gitmiştim dr a kesinlile agri kesiciyi yasakliyodu bence sende birdaha kafana gore içme tatlim rahme ve yunurtaliklara zarar verme zaten kesin bir ilac var onu vercektir başkada verceğini zannetmem canm
Ne ekmegi yaptin kiz oyle eline saglik pasta icin onemli bir gunmuIyi aksamlae kizlar,
Bugün ekmek yaptim
Pasta yaptim
Salata yaptim
Yoruldum simdi uzandim.
Soz neler yapiyorsunuz
Ne oldu ki canim oyle birdenIyi degilim kuzuk ya evi terkettim. Her yerden engelledim. Nolcak bilmiyom sonumuz.
Cok gecmis olsun nasil dediyse dr oyle yap ama agri kesiciyi azaltÇok ağrım oluyor pko olabilir dedi sürekli her ultrasonda yeni yeni kistler çıkıyor eskileri kaybolmuş oluyor. O ağrı yapar dedi. Iğne yazdi ama kendim yapamıyorum. Bana da yapacak kimse yok. Bazen 3-4 tane ictigim oluyor. Bayılacak gibi oluyorum. Sabretmeye çalışamıyorum. Bir kere içmeyeyim dedim inat ettim duvarları tırmaladım ağrıdan acile gittik hemen iğne yaptılar serum taktılar
Kuzum birden değil hep vardı ben gormezden gelmeyi tercih ettim ama artık sabredemiyorumNe oldu ki canim oyle birden
Insalkah bu hayurlli gunde duzeltirsiniz canim her evde olur ama buyuyup kotu olmasin insallahKuzum birden değil hep vardı ben gormezden gelmeyi tercih ettim ama artık sabredemiyorum
Insalkah bu hayurlli gunde duzeltirsiniz canim her evde olur ama buyuyup kotu olmasin insallah
Sen yasadigin icin bisey diyemiycem ama iyi dusun evlilik kolay kurulmuyor kolayda olmasin bir iyi kafayda tart canm hakkinda hayirlisiBardağı taşıran olay ben hastayım çok ağrım vardı agliyodum aradım mesaj attım ulaşamadım defalarca. Oyununa ulaştım yazdim anlatıyorum ben çok kotuyum diye. Nolur biraz oynayayayim rahat bırak diyo bana. Ben de şuan kesin karar verdim boşanıyoruz er veya geç. Adam sağlığıma bile önem vermiyor böyle adama gençliğimi.veremiycem
Hastayım diye belki bu kadar değişik hissediyorum. Ama canıma tak etti artıkSen yasadigin icin bisey diyemiycem ama iyi dusun evlilik kolay kurulmuyor kolayda olmasin bir iyi kafayda tart canm hakkinda hayirlisi
Iyi yapmissin canım arada yeni değişiklikler iyi oluyor:)❤Evet canim ya peşime takıldı kadının biri alakasız alakasız yerlere yazıyordu o yüzden değişmek zorunda kaldim
iyiyiz canım , evi toparladim biraz ütü var onu yapıcam da başlamadan önce az dinleneyim dedim insanın hali olmuyor ramazan da .Napiyoniz nasilsiniz kızlar.
Bende bugün kalkmadim yerimden pek halim yok bisi yapasim gelmiyor. Kolay gelsin kuzum şükür iyiz diyelim.iyiyiz canım , evi toparladim biraz ütü var onu yapıcam da başlamadan önce az dinleneyim dedim insanın hali olmuyor ramazan da .
sen nasılsın neler yapıyorsun bebeğin nasıl
Aynı menüyü yapmışız kzuu bende öle yaptım afiyet bal şeker olsunKızçeler ben bugün dünden karnı yarık ve pilav var onu koyarım yanına da cacık Yada soğuk çorba yaparım yeter yirttim bugünT Tatlianne20 @Asiyemmm2121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?