- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.821
Bura nemli sıcak esiyor hava norml şükür ıyiyim bende kzuu öle bole zaman gidiyor.İyiyim sen nasılsın,sicaklarla bogusuyoruz:)
Ahhhhhh su camasirlar valla omur yiyorrrrrİyiyim canim.. çamaşırları asicam birazdan
Bende dünden karnı yarik pilav mercimek corba varBenim dunden kalan yemegim var.. onun yanina kanat kizarticam biraz da gobek salata yeter....sizde neler var bakim
Ellerine sağlık kzuumBugün patates kızartması , köfte yapicam ben rüyama girdi...
dünden kalanlar var sadece salata yapıcam bugün rahatımBenim dunden kalan yemegim var.. onun yanina kanat kizarticam biraz da gobek salata yeter....sizde neler var bakim
Canlar ben bugün yine bole kötü oldum bir tuafim
Allah kalbine ferahlık versin canim ... bol bol insirah oku..Canlar ben bugün yine bole kötü oldum bir tuafim
Boşlukta gibiyim sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ama bugün böyle olducanım neden kötü oldun , canını ne sıktı
Amin canım tamm.Allah kalbine ferahlık versin canim ... bol bol insirah oku..
Canim pita ekmegi yaptim (balon ekmek)Ne ekmegi yaptin kiz oyle eline saglik pasta icin onemli bir gunmu
Ellerine sağlık canim...Canim pita ekmegi yaptim (balon ekmek)
Pastayi da görümcemin oglunun dogum gnü vardi onun icin yaptim :)
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Insan hasta olunca ilgi bekliyor.. anliyorum seni. Saglikli kafayla düsün öyle al kararlariniBardağı taşıran olay ben hastayım çok ağrım vardı agliyodum aradım mesaj attım ulaşamadım defalarca. Oyununa ulaştım yazdim anlatıyorum ben çok kotuyum diye. Nolur biraz oynayayayim rahat bırak diyo bana. Ben de şuan kesin karar verdim boşanıyoruz er veya geç. Adam sağlığıma bile önem vermiyor böyle adama gençliğimi.veremiycem
Canim yaşadığın kolay değil tabii , iyi ki burası varda paylaşıyorsun...Boşlukta gibiyim sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ama bugün böyle oldu
Hamilelik hormonlarından tatliannm bnim arada olur sakin ol bol bol dua oku senCanlar ben bugün yine bole kötü oldum bir tuafim
Allah sonunuzu hayırlara çıkarsın insallah.Iyi degilim kuzuk ya evi terkettim. Her yerden engelledim. Nolcak bilmiyom sonumuz.
Regli agrisi da çok kötü canim yaÇok ağrım oluyor pko olabilir dedi sürekli her ultrasonda yeni yeni kistler çıkıyor eskileri kaybolmuş oluyor. O ağrı yapar dedi. Iğne yazdi ama kendim yapamıyorum. Bana da yapacak kimse yok. Bazen 3-4 tane ictigim oluyor. Bayılacak gibi oluyorum. Sabretmeye çalışamıyorum. Bir kere içmeyeyim dedim inat ettim duvarları tırmaladım ağrıdan acile gittik hemen iğne yaptılar serum taktılar
Bu konuda haklısın canim , oyun bağımlısı olmuş demek ki , o evliliğiniz çabalamıyorsa hakkında en iyisi olsun canim , ailen felan ne diyor bu konuda..????Bardağı taşıran olay ben hastayım çok ağrım vardı agliyodum aradım mesaj attım ulaşamadım defalarca. Oyununa ulaştım yazdim anlatıyorum ben çok kotuyum diye. Nolur biraz oynayayayim rahat bırak diyo bana. Ben de şuan kesin karar verdim boşanıyoruz er veya geç. Adam sağlığıma bile önem vermiyor böyle adama gençliğimi.veremiycem
Aynen dusunmemeye çalışıyorum ama bazen elinde olmuyor canım. Içimden ne.gelirse yaziyom yoksa gercek hayatta esinde dahi olsa. Rabbinden baska sığınacak liman yok. Bunaltiyor yoksa beni.Canim yaşadığın kolay değil tabii , iyi ki burası varda paylaşıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?