- 21 Eylül 2017
- 2.852
- 7.081
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.841
Canlar ben bugün yine bole kötü oldum bir tuafim
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Insan hasta olunca ilgi bekliyor.. anliyorum seni. Saglikli kafayla düsün öyle al kararlarini
Allah sonunuzu hayırlara çıkarsın insallah.
Regli agrisi da çok kötü canim yaiğnesiz de kesilmiyor , pkolular geç adet olur ondan mi acaba nedir??
Bu konuda haklısın canim , oyun bağımlısı olmuş demek ki , o evliliğiniz çabalamıyorsa hakkında en iyisi olsun canim , ailen felan ne diyor bu konuda..????
Iyi düşün ona göre karar ver herşeyin hayırlısı canım.Kızlar konuşmak isterdim ama elim yazmaya gitmiyor konu acmistim bdv ye buraya da biraz yazdim. Beni affedin nolur.
Malesef uğraşmıyorum bitmez benim sorun kuzu sen nasılsın canımYaaben mesela küçük şeylerle ugrasmayi severim boncuk aldım bir sürü dizip dizip bozuyorum. Sizde bileklik yapcam ama beğenemiyorum. Sen de kendini böyle bir şeylere vermek istesen nasıl olur acaba. Belki değişiklik iyi gelir.
Insan bazen düşünmek istemiyor. Düşünmeden bir şeyler yapmak iyi gelebilir. Ne desem tam da bilemedim kuzum iyi ol istiyorum.
Canım üzülme derslerine odaklan hedefine allahim yardimcin olsun balim.Daha iyi olmaya çalışıyorum sınava çalışıyorum bi yandan bugün bir sınavım vardı kötüydü. Pazartesi olan daha önemliona ağırlık vermeye calısıcam. Siz napıyorsunuz
Canım üzülme derslerine odaklan hedefine allahim yardimcin olsun balim.
Günaydın kuzumGunaydin canlar
Iyiyim şükür nasılsın balumInşallah tatlı annemsen nasılsın daha iyi misin
Napiyoniz nasılsın canımTunaydin tatlim
Günaydın cnm nasılsın :)
Nasılsın canım napiyonGunaydnnn canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?