- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.861
Iyiyim şükür canım sen nasılsın napiyonuz canlarGünaydın cnm nasılsın :)
Iyiyim canim yoldayim camiden eve gidiyorum burayada bakiyom :))Napiyoniz nasılsın canım
Allah kabul etsin canım ne guzel ben busene gidemedim evdeyim hep:)Iyiyim canim yoldayim camiden eve gidiyorum burayada bakiyom :))
Saol canim allah razi olsun nesip canim seneye insallahAllah kabul etsin canım ne guzel ben busene gidemedim evdeyim hep:)
İyi ben kızımı uyuttum hangi işten başlasam diye düşünüyorumIyiyim şükür canım sen nasılsın napiyonuz canlar
Iidr cnm anca kalktim giyinip biraz avm ye gidicem biseyler bakmaya hafta sonu velime davetliyiz esimde bakiyim.biseyler dedimNasılsın canım napiyon
Aynen inşallah canım yemek ne yapcaniz bende dusunuyom.Saol canim allah razi olsun nesip canim seneye insallah
Ilk ortalık topla sonra tozlari alaala sil supur kolay gelsin canımİyi ben kızımı uyuttum hangi işten başlasam diye düşünüyorum
Iyi yapmissin kuzum iyi gezmeler yorma fazla sicak larda kendini:)Iidr cnm anca kalktim giyinip biraz avm ye gidicem biseyler bakmaya hafta sonu velime davetliyiz esimde bakiyim.biseyler dedim
Tunaydinn kuzum❤
Napioyn nasılsın canımTunaydinn kuzum❤
Napim kahvalti falan yaptim uzaniyorum bi turlu kalkamadim evi toplamak icinNapioyn nasılsın canım
tunaydin canım
Aynen inşallah canım yemek ne yapcaniz bende dusunuyom.
Valla bakalim canim daha karar vermedim
Ilk ortalık topla sonra tozlari alaala sil supur kolay gelsin canım
Kolay gelsin canim... basarilar diliyorum ..Selam kızlar yoğunum ben biraz sınav haftası malum
Teşekkür ederim canmKolay gelsin canim... basarilar diliyorum ..
Bende kalkamadim bir türlü bugunde kaldi işler:))Napim kahvalti falan yaptim uzaniyorum bi turlu kalkamadim evi toplamak icinsen napiyosun
Selam canım nasılsın neler yapiyontunaydin canım
Allah kolaylık zihin açıklık versin.Selam kızlar yoğunum ben biraz sınav haftası malum
Hayırlı günler canim
Sağol kuzm napiyon nasılsınHayırlı günler canim
Canim kuzuyu parka götürmüştüm getirdim emzirdim uyuyor simdi... bende yatıyorum simdiSağol kuzm napiyon nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?