Ben uzan kalk bir komşum geldi gitti yemek var ama bizimki kiyma alip köfte yapalım dedi bende biber domates patates yaparım kızartması öle onu bekliyorum.
Ohh ellerine saglik çok severim kizartmayi hele patlicana bayilirim afiyet olsun bebişe canim

Inşallah kuzum ailem evde yok ankaraya gittiler. Evimi özledim eşim de arayıp duruyor. Of her şey gün geçtikçe daha zor oluyor
Haklısın ben bile gitmeyi karar versem evimi kocami ozluyom ne yaparım diyorum çok büyük bir karar bu. Guzel halledilecek birseylerse net karar ver gülüm.

Günaydin canlarrr

Oofff son zamanda giremiyorum kk'ya
Bulasik makinem yikamamis 2 kez actim ayni tabak canagi kirli birakmis. Sabah sinirlendim kalkar kalkmaz bulasik makinesindeki bulasiklari yikadim

Kizlar sizde ne var ne yok?

Bisey yok kuzum. Çikolata krizim geldi ama evden dışarı çıkmaya gücüm yok. Saldım galiba kendimi. Depresif depresif takılıyorum.

Kötü olmuş ya servisi ara istersen. En kısa sürede tamir edilir inşallah

Sağol prensesin benim sen neler yapiton
Ayy beni hic sorma sabah tempolu bir sekilde isleri halletmeye calisiyom kursa yetismek icin sonra kursa gidiyoz annemle kurstan çikmam saat 13.0 oluyor bir saat dinlenip mutfaga iftar icin yemege girişiyom bulasikti derken ezan okunuyor oyle geçip gidiyor hergun :))❤❤

Inşallah kuzum ailem evde yok ankaraya gittiler. Evimi özledim eşim de arayıp duruyor. Of her şey gün geçtikçe daha zor oluyor
Ilerki zamanlarda daha xok ozliycen ve bir oyun icin degermiydi diycenno yuzden iyi dusun caney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…