- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.881
Iyi yapmışsınız uyaninca opersin kzuuyu❤Canim kuzuyu parka götürmüştüm getirdim emzirdim uyuyor simdi... bende yatıyorum simdi
Muck! Muck!!!Iyi yapmışsınız uyaninca opersin kzuuyu❤
Sen neler yaptın bakayim..Iyi yapmışsınız uyaninca opersin kzuuyu❤
Ben uzan kalk bir komşum geldi gitti yemek var ama bizimki kiyma alip köfte yapalım dedi bende biber domates patates yaparım kızartması öle onu bekliyorum.Sen neler yaptın bakayim..
Senin menü guzelmis canim ... afiyet olsun , yarasın sana bebişe...Ben uzan kalk bir komşum geldi gitti yemek var ama bizimki kiyma alip köfte yapalım dedi bende biber domates patates yaparım kızartması öle onu bekliyorum.
Sağol canım allah razi olsun tatlım.Senin menü guzelmis canim ... afiyet olsun , yarasın sana bebişe...
Yoğurt ta ye !! Bol bolSağol canım allah razi olsun tatlım.
Tamm canım teşekkür ederim❤Yoğurt ta ye !! Bol bol
Ohh ellerine saglik çok severim kizartmayi hele patlicana bayilirim afiyet olsun bebişe canimBen uzan kalk bir komşum geldi gitti yemek var ama bizimki kiyma alip köfte yapalım dedi bende biber domates patates yaparım kızartması öle onu bekliyorum.
Ailenin yanında olunca bide geceler gündüzler karıştı düzelir inşallah canım takmaIyi aksamlar kuzum. Ben iyice sapıttım geceyi gündüzü sabah 11 de uyudum akşam 6 da uyandım. Inşallah düzeltebilirim düzenimi.
Sağol prensesin benim sen neler yapitonOhh ellerine saglik çok severim kizartmayi hele patlicana bayilirim afiyet olsun bebişe canim
Inşallah kuzum ailem evde yok ankaraya gittiler. Evimi özledim eşim de arayıp duruyor. Of her şey gün geçtikçe daha zor oluyorAilenin yanında olunca bide geceler gündüzler karıştı düzelir inşallah canım takma
Haklısın ben bile gitmeyi karar versem evimi kocami ozluyom ne yaparım diyorum çok büyük bir karar bu. Guzel halledilecek birseylerse net karar ver gülüm.Inşallah kuzum ailem evde yok ankaraya gittiler. Evimi özledim eşim de arayıp duruyor. Of her şey gün geçtikçe daha zor oluyor
Haklısın ben bile gitmeyi karar versem evimi kocami ozluyom ne yaparım diyorum çok büyük bir karar bu. Guzel halledilecek birseylerse net karar ver gülüm.
Günaydin canlarrr
Oofff son zamanda giremiyorum kk'ya
Bulasik makinem yikamamis 2 kez actim ayni tabak canagi kirli birakmis. Sabah sinirlendim kalkar kalkmaz bulasik makinesindeki bulasiklari yikadim
Kizlar sizde ne var ne yok?
Ayy beni hic sorma sabah tempolu bir sekilde isleri halletmeye calisiyom kursa yetismek icin sonra kursa gidiyoz annemle kurstan çikmam saat 13.0 oluyor bir saat dinlenip mutfaga iftar icin yemege girişiyom bulasikti derken ezan okunuyor oyle geçip gidiyor hergun :))❤❤Sağol prensesin benim sen neler yapiton
Ilerki zamanlarda daha xok ozliycen ve bir oyun icin degermiydi diycenno yuzden iyi dusun caneyInşallah kuzum ailem evde yok ankaraya gittiler. Evimi özledim eşim de arayıp duruyor. Of her şey gün geçtikçe daha zor oluyor
Ben epey bir gec kalmışım; iyi geceler diyecek.kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?