- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.901
Çok iyi anlıyorum kuzum seni. Inşallah düzelir tez zamanda soğukluk olmadan biraz kıymet bilmiş oldu oda.Hani insan hiç bir yere sığamadığını hisseder ya. Tam öyleyim
Teşekkürler tatlı anne çok incesin :) :*
Çok iyi anlıyorum kuzum seni. Inşallah düzelir tez zamanda soğukluk olmadan biraz kıymet bilmiş oldu oda.
Aminnn canım hayırlı cumalar
hayırlı cumalar :)
dün iftarda misafirim vardı yorulmuşum sabah da kalkamadim şimdi etrafı toparliyorum sen nasılsın tatlı annem :)Bende kalkamadim bir türlü bugunde kaldi işler:))
Selam canım nasılsın neler yapiyon
Kolay gelsin sanada Kuzm
Allah kolaylık zihin açıklık versin.
Bende durdum durdum orta boy halim var kirlenmisti banyoda yikadim onu uzandim sonra mutfaktakini yikiycam kucukler hep ortalığı topluycam aksama bizde davetliyiz bugün is yaparım biraz gidene kadar dedimdün iftarda misafirim vardı yorulmuşum sabah da kalkamadim şimdi etrafı toparliyorum sen nasılsın tatlı annem :)
kolay gelsin canım dinlene dinlene yap yorma kendiniBende durdum durdum orta boy halim var kirlenmisti banyoda yikadim onu uzandim sonra mutfaktakini yikiycam kucukler hep ortalığı topluycam aksama bizde davetliyiz bugün is yaparım biraz gidene kadar dedim
Sağol canım sanada kolay gelsinkolay gelsin canım dinlene dinlene yap yorma kendini
Canim durumlar nasıl??Aminn nisam
Kizz!!! Ne halısı kizicam amaBende durdum durdum orta boy halim var kirlenmisti banyoda yikadim onu uzandim sonra mutfaktakini yikiycam kucukler hep ortalığı topluycam aksama bizde davetliyiz bugün is yaparım biraz gidene kadar dedim
Küçük 3 metrelik falan 4 metrelik bitti bile bi saat olmadi hamileligin sonlarina doğru hepsini vercem kuzum ustten sole evi temizleyim dedim. Yormuyom kzuum okadar kendimi.Kizz!!! Ne halısı kizicam amaotur oturduğun yere... Halıları yıkatmaya ver...
Aman yormada zaten!! Dikkat et ... suları aksın iyice öyle seriver...Küçük 3 metrelik falan 4 metrelik bitti bile bi saat olmadi hamileligin sonlarina doğru hepsini vercem kuzum ustten sole evi temizleyim dedim. Yormuyom kzuum okadar kendimi.
Banyoda kovalarin uzerine koydum adama astiririm hava yağışlı şimdi.. :) sen napioyn kuzuAman yormada zaten!! Dikkat et ... suları aksın iyice öyle seriver...
Napiyonuz kizlarr
Canim durumlar nasıl??
Napiyim canim ... kuzuyu yatıracak simdi...Banyoda kovalarin uzerine koydum adama astiririm hava yağışlı şimdi.. :) sen napioyn kuzu
Banyoda kovalarin uzerine koydum adama astiririm hava yağışlı şimdi.. :) sen napioyn kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?