Bende kalkamadim bir türlü bugunde kaldi işler:))

Selam canım nasılsın neler yapiyon

Kolay gelsin sanada Kuzm

Allah kolaylık zihin açıklık versin.
dün iftarda misafirim vardı yorulmuşum sabah da kalkamadim şimdi etrafı toparliyorum sen nasılsın tatlı annem :)

dün iftarda misafirim vardı yorulmuşum sabah da kalkamadim şimdi etrafı toparliyorum sen nasılsın tatlı annem :)
Bende durdum durdum orta boy halim var kirlenmisti banyoda yikadim onu uzandim sonra mutfaktakini yikiycam kucukler hep ortalığı topluycam aksama bizde davetliyiz bugün is yaparım biraz gidene kadar dedim

Bende durdum durdum orta boy halim var kirlenmisti banyoda yikadim onu uzandim sonra mutfaktakini yikiycam kucukler hep ortalığı topluycam aksama bizde davetliyiz bugün is yaparım biraz gidene kadar dedim
Kizz!!! Ne halısı kizicam amaotur oturduğun yere... Halıları yıkatmaya ver...

Kizz!!! Ne halısı kizicam amaotur oturduğun yere... Halıları yıkatmaya ver...
Küçük 3 metrelik falan 4 metrelik bitti bile bi saat olmadi hamileligin sonlarina doğru hepsini vercem kuzum ustten sole evi temizleyim dedim. Yormuyom kzuum okadar kendimi.

Napiyonuz kizlarr

Canim durumlar nasıl??

Bizimki bayağı pişman gibi görünüyor. Gece 4 de aradi uyku sersemiydim actim uyuyor muydun dedi. Önemli değil hayırdır iyi misin dedim. sensiz sahurda bir şey yemek gelmiyor icimden ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum dedim
konuşurken canım çikolata istiyordu. Içimden çıkıp markete almak gelmedi demistim gitmis. Sabah bi poset ne bulduysa doldurmus gelmis. Agladi kapıda. Ben de sarildim dayanamadim. Ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum kendimi daha iyi hissedince dedim. Eve gidince sanki bu ilgisi özeni bitecek gibi geliyor eve gitmeye korkuyorum. Ama bir yandan da artık gitmek istiyorum. Bu kadar büyümeyecek bir konuydu. Öyle iste belki iftardan once arar gel yemege gidelim sonra da evimize gideriz derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…