- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #9.921
Ya gerçekten sevindim ama bunun garantisini al ciddi konus emin ol çıkın karsilikli yemekte herseyi konuş birbirinize ne yalnis ne hata varsa duzelttin ve yuva kolay degil.Bizimki bayağı pişman gibi görünüyor. Gece 4 de aradi uyku sersemiydim actim uyuyor muydun dedi. Önemli değil hayırdır iyi misin dedim. sensiz sahurda bir şey yemek gelmiyor icimden ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum dedim
konuşurken canım çikolata istiyordu. Içimden çıkıp markete almak gelmedi demistim gitmis. Sabah bi poset ne bulduysa doldurmus gelmis. Agladi kapıda. Ben de sarildim dayanamadim. Ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum kendimi daha iyi hissedince dedim. Eve gidince sanki bu ilgisi özeni bitecek gibi geliyor eve gitmeye korkuyorum. Ama bir yandan da artık gitmek istiyorum. Bu kadar büyümeyecek bir konuydu. Öyle iste belki iftardan once arar gel yemege gidelim sonra da evimize gideriz derim
Allah nediyim yatiyom ama erkekler istedigin dip köşe yapamazki oruclu onların nazlari bizden beter en iyisi kendi işini kendin gor rabbim korusun kzumu :))Kız atom karınca gibisin hiç durmuyon. Insan biraz hamileyim der kendini naza çeker
Anladim canım. KolaygelsinNapiyim canim ... kuzuyu yatıracak simdi...
çok sevindim hersey çok güzel olur inşBizimki bayağı pişman gibi görünüyor. Gece 4 de aradi uyku sersemiydim actim uyuyor muydun dedi. Önemli değil hayırdır iyi misin dedim. sensiz sahurda bir şey yemek gelmiyor icimden ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum dedim
konuşurken canım çikolata istiyordu. Içimden çıkıp markete almak gelmedi demistim gitmis. Sabah bi poset ne bulduysa doldurmus gelmis. Agladi kapıda. Ben de sarildim dayanamadim. Ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum kendimi daha iyi hissedince dedim. Eve gidince sanki bu ilgisi özeni bitecek gibi geliyor eve gitmeye korkuyorum. Ama bir yandan da artık gitmek istiyorum. Bu kadar büyümeyecek bir konuydu. Öyle iste belki iftardan once arar gel yemege gidelim sonra da evimize gideriz derim
Ya gerçekten sevindim ama bunun garantisini al ciddi konus emin ol çıkın karsilikli yemekte herseyi konuş birbirinize ne yalnis ne hata varsa duzelttin ve yuva kolay degil.
Ikinizde kaç yasindasiniz kuzu.Öyle tabi. Hem aslında yaşı küçük olduğundan biraz böyle diyorum kendime. Biraz daha olgunlaşınca sorunlar hepten çözülür inşallah.
Sağol canım benimçok sevindim hersey çok güzel olur inş
Ben 21 eşim 22Ikinizde kaç yasindasiniz kuzu.
Ikinizin yazıda genç ise en iyisi meslek sahibi olup insallah oda olur fazla da erteleme insallah hayırlısı olur.Sağol canım benimsenle pek tanışamadık. Ben elif 21 yaşındayım okuyorum evliyim çocuğum yok. Düşünmüyorum çocuk. Sen de kendini tanıtırsan tanışalım
Maşallah daha gencsiniz bende 21 esim olgun ama olduğunda olsan bole hatalar oluyor insallah yasanmaz birdaha ama kafalar birazdaha genclik te kaliyor oturur hersey insallah canimBen 21 eşim 22
tatlış annem
Ikinizin yazıda genç ise en iyisi meslek sahibi olup insallah oda olur fazla da erteleme insallah hayırlısı olur.
Inşallah canım.Maşallah daha gencsiniz bende 21 esim olgun ama olduğunda olsan bole hatalar oluyor insallah yasanmaz birdaha ama kafalar birazdaha genclik te kaliyor oturur hersey insallah canim
Allah işlerini rast getirsin ikinizinde canım. Yarin güzel haberle gel inşallah evine donersinmSağol canım benim. Eşimin ailesinin durumu iyi bize yardım ediyorlar eşim de bir spor salonunda egitmen olarak çalışıyor.
Ahh!! Biz kadınlar hiç dayanamıyoruz , hele de ağlayan bir erkeğe...Bizimki bayağı pişman gibi görünüyor. Gece 4 de aradi uyku sersemiydim actim uyuyor muydun dedi. Önemli değil hayırdır iyi misin dedim. sensiz sahurda bir şey yemek gelmiyor icimden ne zaman geleceksin dedi. Ben de bilmiyorum dedim
Sağol canım benimsenle pek tanışamadık. Ben elif 21 yaşındayım okuyorum evliyim çocuğum yok. Düşünmüyorum çocuk. Sen de kendini tanıtırsan tanışalım
bdv de konu acmistin orda da görmüştüm şimdi olumlu gelişmeleri görünce sevindim yazmadan gecemedim elifcim :) buraya da yeni üye oldum sayılır arada bakıyorum güzel oluyor. 37 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim
Ahh!! Biz kadınlar hiç dayanamıyoruz , hele de ağlayan bir erkeğe...Gerçi arada kötü bir sebep yoktu da sadece burnu sürtürmeye ihtiyacı vardı insallah anlamıştır sensizliği , en iyisini sen bilirsin canim ilgisi daim olur insallah ...
Allah işlerini rast getirsin ikinizinde canım. Yarin güzel haberle gel inşallah evine donersinm
amin canımMaşallah Allah bağışlasın canımçok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için merak ettiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?