Ya gerçekten sevindim ama bunun garantisini al ciddi konus emin ol çıkın karsilikli yemekte herseyi konuş birbirinize ne yalnis ne hata varsa duzelttin ve yuva kolay degil.

Kız atom karınca gibisin hiç durmuyon. Insan biraz hamileyim der kendini naza çeker
Allah nediyim yatiyom ama erkekler istedigin dip köşe yapamazki oruclu onların nazlari bizden beter en iyisi kendi işini kendin gor rabbim korusun kzumu :))

çok sevindim hersey çok güzel olur inş

Ya gerçekten sevindim ama bunun garantisini al ciddi konus emin ol çıkın karsilikli yemekte herseyi konuş birbirinize ne yalnis ne hata varsa duzelttin ve yuva kolay degil.

Öyle tabi. Hem aslında yaşı küçük olduğundan biraz böyle diyorum kendime. Biraz daha olgunlaşınca sorunlar hepten çözülür inşallah.

Sağol canım benim senle pek tanışamadık. Ben elif 21 yaşındayım okuyorum evliyim çocuğum yok. Düşünmüyorum çocuk. Sen de kendini tanıtırsan tanışalım
Ikinizin yazıda genç ise en iyisi meslek sahibi olup insallah oda olur fazla da erteleme insallah hayırlısı olur.

Ahh!! Biz kadınlar hiç dayanamıyoruz , hele de ağlayan bir erkeğe... Gerçi arada kötü bir sebep yoktu da sadece burnu sürtürmeye ihtiyacı vardı insallah anlamıştır sensizliği , en iyisini sen bilirsin canim ilgisi daim olur insallah ...

Sağol canım benim senle pek tanışamadık. Ben elif 21 yaşındayım okuyorum evliyim çocuğum yok. Düşünmüyorum çocuk. Sen de kendini tanıtırsan tanışalım

bdv de konu acmistin orda da görmüştüm şimdi olumlu gelişmeleri görünce sevindim yazmadan gecemedim elifcim :) buraya da yeni üye oldum sayılır arada bakıyorum güzel oluyor. 37 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim

Maşallah Allah bağışlasın canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için merak ettiğin için.

Aynen öyle canım Aminn kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…