Ayyy cikolata hastasiydim evlendikten sonra canim istememeye basladi (ayda birkez özel gün haric).. bende orucken cok halsizlesiyorum

Iyice temizledim pervanelerini falan bakalim aksama calistiricam tekrar

Hakkinda hayirlisi canim evlilik bu tabiki o kadar hafife alinmaz ama tabi biraz akli basina gelsin

Kız uyuyor şimdi yemeğe girişirim bende
Patlıcan yemegi pişirdim , çorba , pilav , salata kaldı ...

Eline sağlık canım

Ayyy cikolata hastasiydim evlendikten sonra canim istememeye basladi (ayda birkez özel gün haric).. bende orucken cok halsizlesiyorum

Iyice temizledim pervanelerini falan bakalim aksama calistiricam tekrar

Ben tatlıya çok düşkünüm diyet yaptım mesela. Ama tatlı görünce dayanamayıp yerim diue eve hiç bisey sokmuyodum. En son bir tatlıya diyeti saldım. Çok seviyorum çok canım istiyor. Sonra da böyle şişko oluyorum. Sen nasılsın bir derdin sıkıntın yoktur insallah canım

Inşallah çalışır teknik servise gerek kalmaz gece belki sular falan kesilmiştir. Şimdi o aklıma geldi. O yüzden durmus yıkamamış olabilir.

Hakkinda hayirlisi canim evlilik bu tabiki o kadar hafife alinmaz ama tabi biraz akli basina gelsin

Yasiniz kucukmus tatlim bu tarz sorunlar olmasi normal yaşisina gore oyun eglence kafasinda olmasi ve sende bence fazla sikma ve kafaya takma normal yani hersey yavaş olcak

Evet kuzum ben de yasına veriyorum. O yüzden beyefendiyle oyun oynuyorum. Yemeğe gittik şimdi evdeyim. Hiç konuşmadık. Konuşmayı denemedim ancak benim düşünecek çok zamanım oldu eski konuları açıp moralimizi bozmayalım dedi. Şimdi bize çay hazırlıyor. Çayımızı evde içelim dedi. Ben de fırsattan istifade size yazayım dedim.

T Tatlianne20 B berrrakkk

Kızlar yemeği yedik ancak yemekte konuşamadım konuşturmadı. Ben düşündüm seni uzmiycem haksızdım özür dilerim dedi. Eski konuları açıp moralimiz bozulmasın dedi. Eve geldim. Özlemişim. Çay yapmak için mutfağa girdi ben de size yazayım dedim.

Çok sevindim canım inşallah bir daha yaşanmaz acilmasin boşver

Ohhh afiyet olsun birak hayat akişinda gitsin

Sevindim canim .. aman bozulmasın aralar , siz mutlu olun ki ailelerde mutlu olsunlar ...

Günaydin canlarrr

Oofff son zamanda giremiyorum kk'ya
Bulasik makinem yikamamis 2 kez actim ayni tabak canagi kirli birakmis. Sabah sinirlendim kalkar kalkmaz bulasik makinesindeki bulasiklari yikadim

Kizlar sizde ne var ne yok?

Boş çalıştır makineyi içine temizleme deterjanı koy marketlerde oluyor boş iken koyulan bir deterjan ayda bir kere uygulanmalı aslında makineyi temizliyor.

Kuzum cok sükür servise gerek yok. Aksam calistirdim herseyi ertemiz yapmis.

Tatliya bende cogu zaman hayir diyemiyorum hele ac karinla asla. Karnim tok oldumu yemem mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…