Ama güzel yerden girmissin iyi etmissin birgün bendr ole okurum herak susanlardanim ama patlama nezaman olur bilemem esinde anneci ise birgun kopar ipler zanani var :)
Her gittiğimiz olay zaten Bizim ipler kopali çok olmuştu iki buçuk sene hic gorusmedm şimdi gitmicem bi daha diye temkinli davranıyor köle gibi kullanacak insan arıyor bende kullandirtmiyirm kendimi fitiik oluyor kızı bırakmış gitmiş çocuğunu neymiş ben sut isitacakmisim kimse k.bakmasin kimsenin çocuğuna bakıcılık yapamam :)

Bak sen de güzel örneksin :) kızını 8 yıl bekledin dimi şimdi büyüdü yaramazlık bile yapıyor. Benim oğlan da beni delirtiyor :) iyiki varlar Rabbim acılarını göstermesin
Aynen canim, şükürler olsun Rabbime ... Amin canim aminn...
Allah yüreğine “yüreği ile gelenleri” nasip etsin.. Canim

Bı yandanda düşünüyorum ananemden halamdan gördüğüm anneliği mi yapcam çocuğa bı anne nasıl davranır napar nasıl sever bilmiyorum ki
Canim hele sen bi hamile kal.. Allah o sevgiyi o sabırı o gücü veriyor merak etme.!!
Sonuçta bizde annemizin karnında öğrenmedik , ben şahsen yengemden ögrendim çünkü şahane annedir kendisi..
Canim onun daha bilinçli olması gerekirken yaptığına bakk ...

Bu arada Gunayyyyddddiiiiiiiiinnnnnn
Selam canim sabah giremedim benim internet sorunlu..

As canmm :) eşime sorsak çok iyi çocuk bakiyormus dedm bu çok iyi haliyse kalsın valla sok oldum iyiki ben ordaydim da müdahale ettim olmasam bebmkilere de icircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…