- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.341
Her gittiğimiz olay zatenAma güzel yerden girmissin iyi etmissin birgün bendr ole okurum herak susanlardanim ama patlama nezaman olur bilemem esinde anneci ise birgun kopar ipler zanani var :)
Aynen canim, şükürler olsun Rabbime ... Amin canim aminn...Bak sen de güzel örneksin :) kızını 8 yıl bekledin dimi şimdi büyüdü yaramazlık bile yapıyor. Benim oğlan da beni delirtiyor :) iyiki varlar Rabbim acılarını göstermesin
Allah yüreğine “yüreği ile gelenleri” nasip etsin.. CanimYok.Aslında evlenmek isteyen çokta içime sinmiyor illa ki birşeyler çıkıyor :) hayırlısı böyleymiş sonradan bazı şeyleri de öğrenince iyi ki olmamış diyorum o kişiyle.
Şimdilik böyle rahatım düşünmüyorum evlilik :)
Canim hele sen bi hamile kal.. Allah o sevgiyi o sabırı o gücü veriyor merak etme.!!Bı yandanda düşünüyorum ananemden halamdan gördüğüm anneliği mi yapcam çocuğa bı anne nasıl davranır napar nasıl sever bilmiyorum ki
Canim onun daha bilinçli olması gerekirken yaptığına bakk ...Ayy kızlar bugün kaynanama gittimgorumcemin çocuğuna bakıyor birde benemkiler 4 etti sabahtan yollamistm esinle :) ben aksam üzeri gittim ayy bir baktm çocuğa hasta değil birşey değil calpol veriyor bende anne napiyosun hayırdır çocuk hasta mi dedm mizmizlaniyir ondan verdim dedi
Sonra benmkiler de bekliyor tabi onlara yöneldi verecek hayır dedm napiyosun hemen çocuklara dedm annecim hasta olmadan ilaç içilmez çok tehlijlei diye ablattm bana diyo ki sen neden snr koyuyorsub çocuklara dedm yapmak zorundayım üzgünüm benim cocujlarm sesn değil dedmsonra kustu içerde oturdu haksizmiyim ama lütfen söyleyin
Selam canim sabah giremedim benim internet sorunlu..Bu arada Gunayyyyddddiiiiiiiiinnnnnn
Aynen canim, şükürler olsun Rabbime ... Amin canim aminn...
Allah yüreğine “yüreği ile gelenleri” nasip etsin.. Canim
Canim hele sen bi hamile kal.. Allah o sevgiyi o sabırı o gücü veriyor merak etme.!!
Sonuçta bizde annemizin karnında öğrenmedik , ben şahsen yengemden ögrendim çünkü şahane annedir kendisi..
Canim onun daha bilinçli olması gerekirken yaptığına bakk ...
Selam canim sabah giremedim benim internet sorunlu..
Allah tarafından canim, iyi ki oradaydin..As canmm :) eşime sorsak çok iyi çocuk bakiyormus dedm bu çok iyi haliyse kalsınvalla sok oldum iyiki ben ordaydim da müdahale ettim olmasam bebmkilere de icircek
Aynen canm iyiki..Allah tarafından canim, iyi ki oradaydin..
Selam canım anca gelebildim:)Huuu kızlar napiyonuz bakimm
Masallah kuzum yarasin kuzumaValla kuzucum ne yapsın teyzesi saat 5 e geliyor biz kalktık kızımla sahanda yumurta yiyoruz yok böyle bi açlık yani o derece
Oh maşallah canım saglikla al kucagina balimOh az kalmis cnm benmde yarin 2li taramam var suan bi sorun yok gibi hayrlisi
HayirdHa nerelerdeydinSelam canım anca gelebildim:)
Ev isi falan bizimki ara ara geldi gitti girme dim bilmiyor burayiHayirdHa nerelerdeydin
Hosgeldin kuzum tunaydin diim ben:)Kizlar gunnayydiiinn .
Tunaydin ozaman canım sen bol uyu bebişim sonra zor olcak :)Hosgeldin kuzum tunaydin diim ben:)
Son xamanlar geceleri uyuyamaz oldum:) gündüz uyuyorumTunaydin ozaman canım sen bol uyu bebişim sonra zor olcak :)
Teşekkürler canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?