- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.561
Hep bole ol çocuk özlemi dile getirmek günah ayıp değil ama isyan etmeyip kendinizi suclamayin bu bizim elimizde degil rabbimizin bizi o yaratıyor dert veriyor iyilestiriyor sağlık hastalık. Kendimizde armayalim dua sadeceBazen elimde olmuyor
Evet haklısın
Duygusallık çökmüştü
Şimdi iyiyim şükür
Rabbim hayırlısından versin
Hep bole ol çocuk özlemi dile getirmek günah ayıp değil ama isyan etmeyip kendinizi suclamayin bu bizim elimizde degil rabbimizin bizi o yaratıyor dert veriyor iyilestiriyor sağlık hastalık. Kendimizde armayalim dua sadece
Ben Karabük Safranbolu burasi orman yesillik cok ama nem orani yuksek evin içi soğuk soğuk terletiyor yatakta su gibi ter basiyor hergun yikaniyorum o derece ama bazi yerlere göre normal buraEvet canım anladım
Sen hangi ildesin
Sıcak mı orası da
Yanıyor bura
Ben derdim olsun aglarim ederim hersey geçiyor ama niye ben heo beni ben şöle dememeye çalışıyor m guzkuusn evet ama haklisinda yinede tekrar hayata don diye diyorum balımDua sabır ile inşallah
haklısın aslında
Normalde güçlüyümdür
Ama işte geldi gelenler
Rabbim bügünümüzü aratmasın
Ben Karabük Safranbolu burasi orman yesillik cok ama nem orani yuksek evin içi soğuk soğuk terletiyor yatakta su gibi ter basiyor hergun yikaniyorum o derece ama bazi yerlere göre normal bura
Ben derdim olsun aglarim ederim hersey geçiyor ama niye ben heo beni ben şöle dememeye çalışıyor m guzkuusn evet ama haklisinda yinede tekrar hayata don diye diyorum balım
Hadi inşallah kuzumEvet
Çabuk toparlanıp yeni umutlar
İnşallah güzel bebişler gelsin
Oyun oynuyorum kafam dağılıyorHadi inşallah kuzum
Güzel yer evet şükür kisida dert soğuk diyiruz yazida ortasi yok yasaniyor şükürBurası da nem canım
Antalya
Benim tel bozuldu eski telim vardi oda ekra harita gibi yinede isime yariyor wifi var komşunun ordan girip takikiyorum hiç yoktan ii yazılar eksik yanlış geliyor oyuzden hattim kizakli bir telde idare ediyor alcakti çocuk gelcek diye aldirmadim yeni di oburudeOyun oynuyorum kafam dağılıyor
Benim tel bozuldu eski telim vardi oda ekra harita gibi yinede isime yariyor wifi var komşunun ordan girip takikiyorum hiç yoktan ii yazılar eksik yanlış geliyor oyuzden hattim kizakli bir telde idare ediyor alcakti çocuk gelcek diye aldirmadim yeni di oburude
EvetGüzel yer evet şükür kisida dert soğuk diyiruz yazida ortasi yok yasaniyor şükür
Aynen esimin memeleket batin koye yakın diye buralara geldik ankaradan esimin akrabalar var ama uzagiz onlardan gelen giden olmaz bana aileler ankarada buralarda cok olur incir üzüm bahçelerdeEvet
İncir oluyor bu sıcakta
Yedim ☺
Alinda kavga ederken kirdi osurada benim teli eline denk geldi guzelim tel gitti aileler yuzunden hep tartistik cocuj yuzunden gerildik aldirmadim diye baya dik oldum bosanalim falan oda bole gondermem arada falan ben ona o bana teli kırdı herkese aileme kirildi diyom bulasik yıkarken kendine almisti 2 ye bana verdi gitti pulis aypon aldi 5 milyar bide birca girmek istemedim bende olmasada olur.Hmm anladım canım
Yok ben uyuyamadim kuzum
Yarışmaya katılıyorm kek yaptmKizzzByNkoaLa nerelerdesin bacim kocada yok napirsen:)
Canmmm yaa yapma böyleDüşük yaptığım gün o halim aklıma geliyor da
Canım ben Serra tanımadın mi
Canım ben Serra tanımadın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?