- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.581
Alinda kavga ederken kirdi osurada benim teli eline denk geldi guzelim tel gitti aileler yuzunden hep tartistik cocuj yuzunden gerildik aldirmadim diye baya dik oldum bosanalim falan oda bole gondermem arada falan ben ona o bana teli kırdı herkese aileme kirildi diyom bulasik yıkarken kendine almisti 2 ye bana verdi gitti pulis aypon aldi 5 milyar bide birca girmek istemedim bende olmasada olur.
Aynen esimin memeleket batin koye yakın diye buralara geldik ankaradan esimin akrabalar var ama uzagiz onlardan gelen giden olmaz bana aileler ankarada buralarda cok olur incir üzüm bahçelerde
Serra_bebegim desemİsmini sanki anımsıyorum
Nick mı değiştinSerra_bebegim desem
EvetNick mı değiştin
gunaydin kuzumYok ben uyuyamadim kuzum
Aha iyi etmissin desteklemeye gelirim:)Yarışmaya katılıyorm kek yaptm
Ne kadarda okadar seylerden sonra bosanmistik şimdiye ama gercege binince bende oda vaz geciomiyor o benim kadar fedarkar değil bırakmıyor ama bende gitmiyor tabi gidecem desemde:) bu gunlerde geride kalcak inşallah diyorumEşini ne çok düşünüyorsun
Seviyorsun sen
Günaydın canım nasılsın:)Günaydınnn :)
Guatırın mı var acaba yani troitPıhtılaşma olma ihtimaline karşı
hibor 3500 yapıyorum zaten
Jel de kullanıyorum düşmesin diye
ilaç da
Ama düşüyor işte
Elhamdülillah diyeyimmelankolimm nasılsın :)
Merhaba lütfen profiıini değiştirimisin bakınca çok kötü oluyom çerçk zannedip üzülüyomGelirim tabiii
Eses le de çok karşılaştık bugün :)
Sana sabır olsun die diyorum çok yakın tanıdığim ilk çoçuğunu ateşten bir kaç aylıkken kaybetti sonrasında da üç kere düşük yaptı ve üç kere kürtaj oldu çok şükür hep sabretri ve inat etti pes etmedi şimdi ne oldu diycen dimi şuan iki kızı bir oğlu var vee bunları toplamda 15 senede yaşadı sen 8 yıllıklık evliymişssin inşallah sen bu kadar zqmanla savaşmassın ama asla pes etme die diyorum umarım rabbim sana da o günü yaşatır ve biz burdayken seninde mutluluğuna ortak oluruz. Amin.3 düşük ne zor
Rabbim sevindirmiş seni
Darısı bana
Peki 3.de düşecek korkusu oldu mu
Bende şimdi bu korku var
Tedirginim korkuyorum
Sanada her zaman dua edicem canım allah büyük seninde elbet kabul olcakYaa dualarinizda banada yer verin ama
Çok şükür iyiyimm kahvaltı yaptım temizliğe girişicem bi :) sen nasılsın napiyosun :)Günaydın canım nasılsın:)
Kimseyi üzmek istemem :)Merhaba lütfen profiıini değiştirimisin bakınca çok kötü oluyom çerçk zannedip üzülüyom
Günaydın canimGünaydın can arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?