- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.601
Çok incesin canım teşekkürKimseyi üzmek istemem :)
Günaydın canısı“ Uzak olsa da mesafeler, dostlar her zaman en yakındaymış..Günaydın Canlarr..”
Nasilisin nişanlı hanım? Nasıl gidiyor ?Günaydın canısı
Bendd kahvaltı yaotim sabah uyumusum biraz sonra bende oslere gisirisim heral:)Çok şükür iyiyimm kahvaltı yaptım temizliğe girişicem bi :) sen nasılsın napiyosun :)
Napıyon kuzum nasılsınGünaydın canısı
Afiyet olsun canım. Bitti işler duşumu aldım oturuyorum :)Bendd kahvaltı yaotim sabah uyumusum biraz sonra bende oslere gisirisim heral:)
Oh maşallah erkencisin dugun tarihi bellimi canımAfiyet olsun canım. Bitti işler duşumu aldım oturuyorum :)
Kendi aramızda Nisan ayı gibi düşünüyoruz kuzu bakalım Allah'tan bi şey olmazsa :) işe yeni başlicak inşallah işte biraz birikim falan :) ailelerde biliyo onlardan yana sorun yok çok şükür :)Oh maşallah erkencisin dugun tarihi bellimi canım
Anladım hayırlısı olsun inşallah toparlanip aynen sonra insallah kendiliginden olur nasip kismet bu işlerKendi aramızda Nisan ayı gibi düşünüyoruz kuzu bakalım Allah'tan bi şey olmazsa :) işe yeni başlicak inşallah işte biraz birikim falan :) ailelerde biliyo onlardan yana sorun yok çok şükür :)
Aynen kısmet hayırlısıyla versin Allah :)Anladım hayırlısı olsun inşallah toparlanip aynen sonra insallah kendiliginden olur nasip kismet bu işler
Yalnız bırakma beniiiigunaydin kuzum
Aha iyi etmissin desteklemeye gelirim:)
Ne kadarda okadar seylerden sonra bosanmistik şimdiye ama gercege binince bende oda vaz geciomiyor o benim kadar fedarkar değil bırakmıyor ama bende gitmiyor tabi gidecem desemde:) bu gunlerde geride kalcak inşallah diyorum
Birakmam bir oveyim bir iveyim:))Yalnız bırakma beniiii
Canim kitap okuyan sen misin??Profildeki..Yalnız bırakma beniiii
Nişanlı misiniz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşAllah..Aynen kısmet hayırlısıyla versin Allah :)
Yok ama olmak üzere inşallah :) Allah razı olsun :)Nişanlı misiniz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşAllah..
Sanada her zaman dua edicem canım allah büyük seninde elbet kabul olcak
Hoşgeldin :)Canlar ben geldiiim
Yok tatlım profilime resim koysam benimki beni tüfekle koştururCanim kitap okuyan sen misin??Profildeki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?