- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.621
Sesli güldümYok tatlım profilime resim koysam benimki beni tüfekle koşturur
Benim ki pembe sayfalarda mı geziyorsun diyorSesli güldümbenimki de yakında ordan koca bulup beni boşucan diye korkuyorum diyor dedim erkek yok arada çıkanları da barındırmıyor zaten siliorlar hemen :)
Al benden de o kadar :) bi tek whatsapp var benim bide burası başka da yok :) burayı da ilk oğluma hamileyken keşfettim o zamanlar eşim sadece hamilelik için zannetmişti kk yı sonra bi süre girmedim şifremi unutup yeni bu hesabı açtım karışmıyor Allahtan. Aman burası da olmasa kafa dagitamicaz zaten :) iyiki sizler de varsınız hepinizi çok seviyorumBenim ki pembe sayfalarda mı geziyorsun diyorburadan haberi var sırf kadın diye izin verdi yoksa aman ya rabbi
Aynen bende inst face var ama kendi adım la değil kendi foton yokAl benden de o kadar :) bi tek whatsapp var benim bide burası başka da yok :) burayı da ilk oğluma hamileyken keşfettim o zamanlar eşim sadece hamilelik için zannetmişti kk yı sonra bi süre girmedim şifremi unutup yeni bu hesabı açtım karışmıyor Allahtan. Aman burası da olmasa kafa dagitamicaz zaten :) iyiki sizler de varsınız hepinizi çok seviyorum❤❤❤
Aleykumselam canımm♡Selam kizceler♡♥
Kız kendi adinla olmaması nasıl eşinin yada çocukların adıyla mi :)Aynen bende inst face var ama kendi adım la değil kendi foton yokçok şükür buna da izin veriyor daha beterleri de var bende hepinizi çok sevdim gerçekten çok samimisiniz
Selam kizceler♡♥
Aynen çocukların adıylaKız kendi adinla olmaması nasıl eşinin yada çocukların adıyla mi :)
Bizde eşim de ben de kullanmıyoruz :)Aynen çocukların adıylaneymiş adımı kıskanıyormus dedim de adını değiştir sn neden kendi ismnle açtın bana bşsey olmaz diyor bana olur kesin dedm
En mantıklısıBizde eşim de ben de kullanmıyoruz :)
Az çalışıyorGuatırın mı var acaba yani troit
gunaydin kuzum
Aha iyi etmissin desteklemeye gelirim:)
Ne kadarda okadar seylerden sonra bosanmistik şimdiye ama gercege binince bende oda vaz geciomiyor o benim kadar fedarkar değil bırakmıyor ama bende gitmiyor tabi gidecem desemde:) bu gunlerde geride kalcak inşallah diyorum
Sana sabır olsun die diyorum çok yakın tanıdığim ilk çoçuğunu ateşten bir kaç aylıkken kaybetti sonrasında da üç kere düşük yaptı ve üç kere kürtaj oldu çok şükür hep sabretri ve inat etti pes etmedi şimdi ne oldu diycen dimi şuan iki kızı bir oğlu var vee bunları toplamda 15 senede yaşadı sen 8 yıllıklık evliymişssin inşallah sen bu kadar zqmanla savaşmassın ama asla pes etme die diyorum umarım rabbim sana da o günü yaşatır ve biz burdayken seninde mutluluğuna ortak oluruz. Amin.
Yetiyor bize burası :)En mantıklısıburaya üye olduğumdan beri zaten diğer yerlere bakmıyorm
Aynen canımYetiyor bize burası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?