Sesli güldüm benimki de yakında ordan koca bulup beni boşucan diye korkuyorum diyor dedim erkek yok arada çıkanları da barındırmıyor zaten siliorlar hemen :)
Benim ki pembe sayfalarda mı geziyorsun diyor buradan haberi var sırf kadın diye izin verdi yoksa aman ya rabbi

Benim ki pembe sayfalarda mı geziyorsun diyor buradan haberi var sırf kadın diye izin verdi yoksa aman ya rabbi
Al benden de o kadar :) bi tek whatsapp var benim bide burası başka da yok :) burayı da ilk oğluma hamileyken keşfettim o zamanlar eşim sadece hamilelik için zannetmişti kk yı sonra bi süre girmedim şifremi unutup yeni bu hesabı açtım karışmıyor Allahtan. Aman burası da olmasa kafa dagitamicaz zaten :) iyiki sizler de varsınız hepinizi çok seviyorum ❤❤❤

Aynen bende inst face var ama kendi adım la değil kendi foton yok çok şükür buna da izin veriyor daha beterleri de var bende hepinizi çok sevdim gerçekten çok samimisiniz

Maşallah canım

Ben ocaktan beri uğraşıyorum
Umarım son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…