- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.641
Selam canımHuuu nerdesiniz
Selam cancağızım nerelerdeydiniz kimse yoktuSekan canım
CanooooKader arkadaşlarım
aleyküm selam balımSelam canım ❤
Eşim anca uyudu :) skildinmi kuzuSelam cancağızım nerelerdeydiniz kimse yoktu
Azıcık yavrum ya saçma sapan konulara baktım öleEşim anca uyudu :) skildinmi kuzu
Aynen bende ole oluyor m bizimki varken giremiyorum kuzum bakindigimi bikir de uye bilmiyorAzıcık yavrum ya saçma sapan konulara baktım öle
Eses07 bulca @BeautifulPanda0814 @RoSsSs @krmckr15 Esseteacher @Madammor D __Dahlia__ sivastrabzon IsikOlsun N Nuurrr22 T Temmuz07 kizceler uyudunizmi:)
Sen neler yaptın bakalım bugünAzıcık yavrum ya saçma sapan konulara baktım öle
Sabahladinmi canım dünDün gece 2 saat uykuyla yıkılmadım ayaktayım canım
Sorma canım kışlık hazırladım kara lahana sardım yemek olarak bide sarımsaklı yogury ailece fena korkuyoruz he bide misafir agirladimSen neler yaptın bakalım bugün
Siz neler yaptınız bakimSen neler yaptın bakalım bugün
Yok canim, kız uyandi da onu salladım biraz..Eses07 bulca @BeautifulPanda0814 @RoSsSs @krmckr15 Esseteacher @Madammor D __Dahlia__ sivastrabzon IsikOlsun N Nuurrr22 T Temmuz07 kizceler uyudunizmi:)
Ooo ellerine sağlık canim benim..Sorma canım kışlık hazırladım kara lahana sardım yemek olarak bide sarımsaklı yogury ailece fena korkuyoruz he bide misafir agirladim
Iyi etmişsiniz canım ben alt komsu biraz takikdim patik öğreniyorum hatira patik çift olsun diye sonra eve çıktım kardolabimi elden geçirdim bitane kakin cocuk yorganu var biri vermisti guzel temiz kullanmadigim nevresimi ayarladim yarin ona gecirip kesip dikcem uavas yavas genel islerime başlayıp hazırlık yaparım artikSorma canım kışlık hazırladım kara lahana sardım yemek olarak bide sarımsaklı yogury ailece fena korkuyoruz he bide misafir agirladim
Ellerim simsiyah oldu patlıcan oymaktan :)Ooo ellerine sağlık canim benim..
Canim benim çocuk istw arada yoklar anneleri neler yaotin kuzum bugünYok canim, kız uyandi da onu salladım biraz..
Eldiven kullansaydın ya :/Ellerim simsiyah oldu patlıcan oymaktan :)
Yorma kendini birden bitircem diyeIyi etmişsiniz canım ben alt komsu biraz takikdim patik öğreniyorum hatira patik çift olsun diye sonra eve çıktım kardolabimi elden geçirdim bitane kakin cocuk yorganu var biri vermisti guzel temiz kullanmadigim nevresimi ayarladim yarin ona gecirip kesip dikcem uavas yavas genel islerime başlayıp hazırlık yaparım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?