- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.661
Bugün elyaf yastıklarım vardı onları yıkadım canim diddim felan iste.. yarin doldururum ..Canim benim çocuk istw arada yoklar anneleri neler yaotin kuzum bugün
Ben ne temizlikte nede başka biside eldivenle rahat edemiyorum canım ya kv köyden sivri acı biber yolluyo pul biber yapım diye onda bile iki gün çekiyorum ama eldiven takamiyorumEldiven kullansaydın ya :/
Zamanı artık desene kış gelmeden iyi etmissin canım bende temiz ama kisa hava alsinlar cikaririm yarinBugün elyaf yastıklarım vardı onları yıkadım canim diddim felan iste.. yarin doldururum ..
İyi edersin canim.. yapıp bitirmek lazım..Iyi etmişsiniz canım ben alt komsu biraz takikdim patik öğreniyorum hatira patik çift olsun diye sonra eve çıktım kardolabimi elden geçirdim bitane kakin cocuk yorganu var biri vermisti guzel temiz kullanmadigim nevresimi ayarladim yarin ona gecirip kesip dikcem uavas yavas genel islerime başlayıp hazırlık yaparım artik
İyi yaparsın canim..Zamanı artık desene kış gelmeden iyi etmissin canım bende temiz ama kisa hava alsinlar cikaririm yarin
Bayrama kadar yaomaya caliscam kuzum yoksa nerde kim gelip yapcak canımYorma kendini birden bitircem diye
Canim acı biber de tak bari yoksa fenaBen ne temizlikte nede başka biside eldivenle rahat edemiyorum canım ya kv köyden sivri acı biber yolluyo pul biber yapım diye onda bile iki gün çekiyorum ama eldiven takamiyorum
Kız o bebisi yorma bırak temizliği bakiiimBayrama kadar yaomaya caliscam kuzum yoksa nerde kim gelip yapcak canım
Canim beşiği felan alındı mi??Bayrama kadar yaomaya caliscam kuzum yoksa nerde kim gelip yapcak canım
Sorma canım arada unutup gözümu kasidigimda kör oldum zannediyorum ama bitti neysekiCanim acı biber de tak bari yoksa fena
Ahh!! Keşke hep bir koldan yapıp bitirirdik..Kız o bebisi yorma bırak temizliği bakiiimkeşke yakın olsaydık yardıma gelirdim valla
Aynen kuzum canta ayarlanmadi kv alcak ama bayrama alirsa artık bilmiyom ankradan bura pahali diye yaomadim alışveriş esim yollar m dedi sen binkac al bisi canta artik bayrama kaldi bi ana kucagi 5 li takimi aldik besik annem aldi zaten odaya kurduk yanıma cantam eksik iste bir kac kiyafet yeterİyi edersin canim.. yapıp bitirmek lazım..
Ben bitirdim yinede bı halilari tekrardan yıkamaya yollamayı düşünüyorumAhh!! Keşke hep bir koldan yapıp bitirirdik..
Kirliyse tabii yıkattır , bayrama dolu olabilir hali yıkamaci hızlı davran canim..Ben bitirdim yinede bı halilari tekrardan yıkamaya yollamayı düşünüyorum
Kız o bebisi yorma bırak temizliği bakiiimkeşke yakın olsaydık yardıma gelirdim valla
allah razı olsun canlar düşünmeniz yeter gelirdiniz eminim yavastan yaoiyorum kuzum yine gelirlerse anneler elden geçirirler ben genel isimi bitiririm yaoarlarsada yapmazlarsada canlari sagolsun demem hic yaparlar islerimi aslinda annede kvde kv sonra bir tartışmada yüzlüyor annemide kiskaniyir ikisi gelselerde is bırakmam onlara zaten ustten yaparlarAhh!! Keşke hep bir koldan yapıp bitirirdik..
İki hafta önce yikatmistim canım ama gelen giden olcak diye yine yollucam canimKirliyse tabii yıkattır , bayrama dolu olabilir hali yıkamaci hızlı davran canim..
Sen daha iyi bilirsin canım ama kasadan yavaş yavaş yapallah razı olsun canlar düşünmeniz yeter gelirdiniz eminim yavastan yaoiyorum kuzum yine gelirlerse anneler elden geçirirler ben genel isimi bitiririm yaoarlarsada yapmazlarsada canlari sagolsun demem hic yaparlar islerimi aslinda annede kvde kv sonra bir tartışmada yüzlüyor annemide kiskaniyir ikisi gelselerde is bırakmam onlara zaten ustten yaparlar
Aynen canim, sonradan da alınır ..Aynen kuzum canta ayarlanmadi kv alcak ama bayrama alirsa artık bilmiyom ankradan bura pahali diye yaomadim alışveriş esim yollar m dedi sen binkac al bisi canta artik bayrama kaldi bi ana kucagi 5 li takimi aldik besik annem aldi zaten odaya kurduk yanıma cantam eksik iste bir kac kiyafet yeter
Aynen ole kuzum ne olcak bide belli degil korku var hastanede yatarim cocukda sorun olursa birsürü seyler o düşündürüyorSen daha iyi bilirsin canım ama kasadan yavaş yavaş yap
Çabuk büyüyor giymiyor bile diyorlar esimin arkadsi yeni dogum yapmıştı oda bir poset hazirlamis daha giyilmemeis gonderirse eger cantaya hastane çıkışı yen aldığım birkac sey gerisi yeter.Aynen canim, sonradan da alınır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?