- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.681
Şu anneler kıskanmak yerine orta yolu bulsalar ne güzel olur..allah razı olsun canlar düşünmeniz yeter gelirdiniz eminim yavastan yaoiyorum kuzum yine gelirlerse anneler elden geçirirler ben genel isimi bitiririm yaoarlarsada yapmazlarsada canlari sagolsun demem hic yaparlar islerimi aslinda annede kvde kv sonra bir tartışmada yüzlüyor annemide kiskaniyir ikisi gelselerde is bırakmam onlara zaten ustten yaparlar
Ooo daha ne..!!Çabuk büyüyor giymiyor bile diyorlar esimin arkadsi yeni dogum yapmıştı oda bir poset hazirlamis daha giyilmemeis gonderirse eger cantaya hastane çıkışı yen aldığım birkac sey gerisi yeter.
Allahım sen öyle korkuları uzak eyle ..aminn.Aynen ole kuzum ne olcak bide belli degil korku var hastanede yatarim cocukda sorun olursa birsürü seyler o düşündürüyor
Annem cok iyi çok seyler eder ama ben uzukmeyim diye ses etmiyor bende kimseye sunumu yapın bunumu demem herseyimde kv olur yinede alkah razi olsun diyim annemi nekadarda anlasmis gibi girunse birseyime cagirmiyom huyunu bildigimdenŞu anneler kıskanmak yerine orta yolu bulsalar ne güzel olur..
aynen ole kuzumOoo daha ne..!!
Aminn canım dua ediyorum bu korku sarıyor beniAllahım sen öyle korkuları uzak eyle ..aminn.
Canim senin kayınvalidende ne sinir bozucu birisiAnnem cok iyi çok seyler eder ama ben uzukmeyim diye ses etmiyor bende kimseye sunumu yapın bunumu demem herseyimde kv olur yinede alkah razi olsun diyim annemi nekadarda anlasmis gibi girunse birseyime cagirmiyom huyunu bildigimden
aynen ole kuzum
Kötüyü çağırma öyle güzel güzel doğurup gelcenAynen ole kuzum ne olcak bide belli degil korku var hastanede yatarim cocukda sorun olursa birsürü seyler o düşündürüyor
Hic sorma artij mesafeli duruyor kafam rahat eskiden hep birgun aramayim mesaj atmayim kiyametler şimdi akikmi akiyor yoksam oglumla konusayim yeter mi diyor bilmedim ben arada ararsam hep islerim çok yogundum diyor mesafe koymus cocuguda aldirmadim zaten hic swvincleri ilgileri sfir sağlıklı iken farkli yanyana gekince bisi yok gibi uzaktan değişiyor yinede allaha bıraktım canımCanim senin kayınvalidende ne sinir bozucu birisi
Uyumadım canım bulmusum arkadaşlarımı uyurmuyumCanim senin kayınvalidende ne sinir bozucu birisi
Hoşgeldin canımIyi geceler kızlar. Bende erken yattım ama bi daha dön bi sola dön baktım olmuyor bizim kızlara bi bakayım dedim baktım yine kaynatmışsınız :)
Öylede olabilir , sonuçta aklından geçeni bilemeyiz..Hic sorma artij mesafeli duruyor kafam rahat eskiden hep birgun aramayim mesaj atmayim kiyametler şimdi akikmi akiyor yoksam oglumla konusayim yeter mi diyor bilmedim ben arada ararsam hep islerim çok yogundum diyor mesafe koymus cocuguda aldirmadim zaten hic swvincleri ilgileri sfir sağlıklı iken farkli yanyana gekince bisi yok gibi uzaktan değişiyor yinede allaha bıraktım canım
Hoşbuldum şekerim ❤Hoşgeldin canım
Naparsin bakalımHoşbuldum şekerim ❤
Hosgeldin bakalım , sıcakta uyuyamadın tabi..Iyi geceler kızlar. Bende erken yattım ama bi daha dön bi sola dön baktım olmuyor bizim kızlara bi bakayım dedim baktım yine kaynatmışsınız :)
Uyumaya çalışıyorum olmuyor adamı dürtüklüyorum o da benim cok uykum var diyor ben de buraya geldim gari :) siz neler yapıyorsunuz kocaları uyuttunuz mu :)Naparsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?