- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.701
Sıcak etkiliyor tabi ama şimdi bizim burda yağmur yağıyor ondan biraz serin. Bugün agrım çok canım karnım çok kasiliyor ne tarafa yatsam rahat edemiyorum ondan uyuyamadimHosgeldin bakalım , sıcakta uyuyamadın tabi..
Uyumaya çalışıyorum olmuyor adamı dürtüklüyorum o da benim cok uykum var diyor ben de buraya geldim gari :) siz neler yapıyorsunuz kocaları uyuttunuz mu :)
Kaynanasını çok seven bi kendimi gördüm bugüne kadar :)Ay su kaynanalar oğulları evlendikten sonra bı etegimizden dusseler benimki menopoz daraltinca beni boguyoo
Uyansa azıcık naz yapacaktım uyanmadı zatenbenimki horlamaya başladı bile uyusun işte kız kısa takılmak varken
Canim yastık felan koysan nasıl olur..Sıcak etkiliyor tabi ama şimdi bizim burda yağmur yağıyor ondan biraz serin. Bugün agrım çok canım karnım çok kasiliyor ne tarafa yatsam rahat edemiyorum ondan uyuyamadim
Bende severim ama kadına ayın belli zamanları geliyor sanki kpde bişi bulamıyorum açıyor teli konuş babam konuş bazen telde uyukladigim oluyor ever anne öyle diyorum sen beni dinlemiyosun diye başlıyor çarlamaya sabah ariyo kızım naptın diyo bı fena oluyo yaKaynanasını çok seven bi kendimi gördüm bugüne kadar :)
Benimki uyudu çoktan..Uyumaya çalışıyorum olmuyor adamı dürtüklüyorum o da benim cok uykum var diyor ben de buraya geldim gari :) siz neler yapıyorsunuz kocaları uyuttunuz mu :)
Canim bende biraz severim iste..Kaynanasını çok seven bi kendimi gördüm bugüne kadar :)
Aman arkadaşım hiçte erinmiyon haaaUyansa azıcık naz yapacaktım uyanmadı zaten
Demekki sana içini dökerek rahatlıyor canim..Bende severim ama kadına ayın belli zamanları geliyor sanki kpde bişi bulamıyorum açıyor teli konuş babam konuş bazen telde uyukladigim oluyor ever anne öyle diyorum sen beni dinlemiyosun diye başlıyor çarlamaya sabah ariyo kızım naptın diyo bı fena oluyo ya
3 yastıkla yatıyorum zaten artık adam onlara sarildigin gibi bana sarılmıyorsun diye kıskanıyorCanim yastık felan koysan nasıl olur..
Ah keşke içini dokse canım kendine gelince tepeme vurdu bu illet diyoDemekki sana içini dökerek rahatlıyor canim..
Ayy o konuda bak benim ki de öyle hiç susmuyor hep anlatıyor bende senin gibi evet diyorumBende severim ama kadına ayın belli zamanları geliyor sanki kpde bişi bulamıyorum açıyor teli konuş babam konuş bazen telde uyukladigim oluyor ever anne öyle diyorum sen beni dinlemiyosun diye başlıyor çarlamaya sabah ariyo kızım naptın diyo bı fena oluyo ya
3 yastıkla yatıyorum zaten artık adam onlara sarildigin gibi bana sarılmıyorsun diye kıskanıyor
Canim o kadar da olsun, birazda onlar taşısa ne güzel olur bebekleri3 yastıkla yatıyorum zaten artık adam onlara sarildigin gibi bana sarılmıyorsun diye kıskanıyor
Demek ki öyle etkiliyor onu, geçer ne diyim..Ah keşke içini dokse canım kendine gelince tepeme vurdu bu illet diyo
Ya akşam ariyo bide aynı ses tonundan gitti içim soyka uyku bı geliyor anlatamam sanki hiç uyumamisim gibi anne uyucamda diyemiyorum hep hmm evet anne felanla gecistiriyorum isteAyy o konuda bak benim ki de öyle hiç susmuyor hep anlatıyor bende senin gibi evet diyorum
Eğer sana karşı fesatligi yoksa eşinin yanında seni küçük düşürmeye çalışmıyorsa neden sevilmesin zaten.Canim bende biraz severim iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?