- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.721
İnşallah geçer canım Allah affetsin ozamana gelmekten korkar oldum konuşmada da iki lafın biri tepeme yanıyor ayaklarım yanıyor ah kızım ben eskiden neydim vs vsDemek ki öyle etkiliyor onu, geçer ne diyim..
Hamileyim ya ondan kız yoksa normalde olsa uyanıp bişey ister başıma iş gelir diye hayatta ellemem ama şimdi durum başka :)Aman arkadaşım hiçte erinmiyon haaaben rahat uyusun diye acıyom klimayı mis sabahı buluyo kocacazim
Aynen canim.. yoktur öyle huyları ..Eğer sana karşı fesatligi yoksa eşinin yanında seni küçük düşürmeye çalışmıyorsa neden sevilmesin zaten.
Ayy sende mi hamissinHamileyim ya ondan kız yoksa normalde olsa uyanıp bişey ister başıma iş gelir diye hayatta ellemem ama şimdi durum başka :)
Keskeee :)Canim o kadar da olsun, birazda onlar taşısa ne güzel olur bebekleri
Evet canım benim 2.geliyor Allahın izniyle :)Ayy sende mi hamissin
Geçmiş olsun kv’ne..İnşallah geçer canım Allah affetsin ozamana gelmekten korkar oldum konuşmada da iki lafın biri tepeme yanıyor ayaklarım yanıyor ah kızım ben eskiden neydim vs vs
Masallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı banaEvet canım benim 2.geliyor Allahın izniyle :)
Canim sen tatlianneden sonramı getircen?Evet canım benim 2.geliyor Allahın izniyle :)
Amin kuzum aklımdasın zaten sana da dua ediyorum hep. Olacak inşallah en yakın zamandaMasallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı bana
Amin aminn...Masallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı bana
1 hafta var canım aramızda ama benimki sezeryan 38 de doğar Allahın izniyleCanim sen tatlianneden sonramı getircen?
İnşallah kuzucum yaAmin kuzum aklımdasın zaten sana da dua ediyorum hep. Olacak inşallah en yakın zamanda
Kız mı oğlan mi1 hafta var canım aramızda ama benimki sezeryan 38 de doğar Allahın izniyle
İnsşAllah canim, oğlundami 38. Hafta da doğdu ..1 hafta var canım aramızda ama benimki sezeryan 38 de doğar Allahın izniyle
Aklıma geldi de sizde esin de doktora gitti mi sorun var mı diye. Benim alt komşuma doktor hep sıkıntı yok bebek olur diyo ilaç verip yolluyor kız ilaçlardan çok kilo aldı ama bebek yok en son doktor eşine bi bakalım belki sorun ondadır demisİnşallah kuzucum ya
Evet oğlum biraz ani oldu kontrole gittim doğurup geldim :) hastane çantam bile yoktu yanımda. Hastaneyi yıktım sezeryan istemiyorum normal olsun diye ama mecbur sezeryan oldu kalp atışları yavaşladığı için. 38+1 de doğdu oğlum bugün 3 yaşına girecek :)İnsşAllah canim, oğlundami 38. Hafta da doğdu ..
Tabiki de canım benim sen moralini yüksek tut yeter. Unutma hep pozitif geziyoruzBende burdan size kızlar TEYZE oluyorsunuz diycem demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?