- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.741
Baktı canım bundan önce bı üroloji Dr gitti eşime varikosel mi ne var sende dedi eşimi ameliyat etti sonra içimiz rahatlasin diye başka bı doktora gittik meğer esimde ne varikosel varmış nede başka bişi Dr açıp dikmiş hiç bı işlem yapmadan sonradan kliniği değiştirdik işteAklıma geldi de sizde esin de doktora gitti mi sorun var mı diye. Benim alt komşuma doktor hep sıkıntı yok bebek olur diyo ilaç verip yolluyor kız ilaçlardan çok kilo aldı ama bebek yok en son doktor eşine bi bakalım belki sorun ondadır demis
Kızım olcak inşallahKız mı oğlan mi
İnşallah canım bu konudan çok çektik ciddenTabiki de canım benim sen moralini yüksek tut yeter. Unutma hep pozitif geziyoruz
Keçi boynuzu pekmezi felan yedik canım eşimle çok iyi olur canım yaEternaaLLove canim sen bitkisel tedavi felan denemismiydin?? Burada bir üye alternatif tedaviyle hamile kaldım diye konu açmıştı , aklıma geldide sorayım dedim...
istersen bulayım o konuyu oku bi..
Nee!! Daha neler ..Baktı canım bundan önce bı üroloji Dr gitti eşime varikosel mi ne var sende dedi eşimi ameliyat etti sonra içimiz rahatlasin diye başka bı doktora gittik meğer esimde ne varikosel varmış nede başka bişi Dr açıp dikmiş hiç bı işlem yapmadan sonradan kliniği değiştirdik işte
Tamm bi bakayim..Keçi boynuzu pekmezi felan yedik canım eşimle çok iyi olur canım ya
Yerim onu ben yaa ismini belirledi miKızım olcak inşallah
Ya işte her doktora da güven olmuyor yaa. Eşinin dayisinda da sprem sorunu vardı. Hemen ölüyormuş spermler o yüzden hamile kalamıyordu eşi. Tüp bebek yaptilarBaktı canım bundan önce bı üroloji Dr gitti eşime varikosel mi ne var sende dedi eşimi ameliyat etti sonra içimiz rahatlasin diye başka bı doktora gittik meğer esimde ne varikosel varmış nede başka bişi Dr açıp dikmiş hiç bı işlem yapmadan sonradan kliniği değiştirdik işte
Oğlumun adı kerem kızım da Aslı olacak inşallah teyzesi :)Yerim onu ben yaa ismini belirledi mi
Aradık Dr ama bulamadık daha hastanede bizim gibi bı çok hastasına aynı şeyi uygulamış bu gittiğimiz Dr hiç bı uygulama yapılmamış dedi sadece kesip dikmişler diyoNee!! Daha neler ..
Maşallah onlara rabbim kaderlerini güzel yazsınOğlumun adı kerem kızım da Aslı olacak inşallah teyzesi :)
Sorma canım biz onlardan medet umuyoruz onlar bizi yoluncak kaz olarak görüyor isteYa işte her doktora da güven olmuyor yaa. Eşinin dayisinda da sprem sorunu vardı. Hemen ölüyormuş spermler o yüzden hamile kalamıyordu eşi. Tüp bebek yaptilar
Amin canim Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Acılarını da göstermesin. Dünyadaki bütün korkulardan üstün bi korku evladına bişey olacak korkusu. Oğlumun kolu kırıldı yazın başında içime giren o acıyı üzüntüyü bi Allah bilir. Inşallah Rabbim en yakın zamanda seni de anne yaparMaşallah onlara rabbim kaderlerini güzel yazsın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/alternatif-tip-yardimi-ile-hamileyim.1082214/ Buraya bakarsın canim..Aradık Dr ama bulamadık daha hastanede bizim gibi bı çok hastasına aynı şeyi uygulamış bu gittiğimiz Dr hiç bı uygulama yapılmamış dedi sadece kesip dikmişler diyo
Çok araştırmak lazım işte iyice araştırıp gitmek lazım.Sorma canım biz onlardan medet umuyoruz onlar bizi yoluncak kaz olarak görüyor iste
Değiştirdiğiniz iyi olmuş canim, öyle her doktor iyi değil maleseff , Allah bilinçli , merhametli doktorla karşılaştırsın inşAllah..Aradık Dr ama bulamadık daha hastanede bizim gibi bı çok hastasına aynı şeyi uygulamış bu gittiğimiz Dr hiç bı uygulama yapılmamış dedi sadece kesip dikmişler diyo
Ooo iki İzmirli ..EternaaLLove bu arada memleketim mısın kız sen benim ben izmirliyim :)
Saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?