Eeee!! Kerem’ede Aslı yakışır tabii..
Herkes kereme hani aslı nerde diyordu adını ilk duyunca. Sonra hamile kalıp kızım olacağını öğrendim direk aslı dedim hiç düşünmeden öyle kaldı :) eleştirenler de çok oluyor ama benim içime sindi sonuçta :)

Önemli olanida o canım bnim sensin annesi kime ne

Kız sen İzmir'in neresindensinn
Ben suan izmirde degilim ailem orda ben tek başıma iskenderundayim evlenince mecbur buraya geldim ama hiiiiç alışamadım. Hatta D __Dahlia__ hatırlar belki bi ara izmire taşınma olayımız oldu ama nasip olmadi tasinmak

Olsun burdan sana kucak dolusu bomba kurabiyesi ve boyoz yolluyorum hemşerim gelip gidiyosan hiç sıkıntı etme doğduğumuz diyil kendimizi gecindirdigimiz yer memleket oluyo artık

Ben goztepede okudum liseyi :) annemler de askeri hastanenin üst tarafında oturuyor :)
Ama buralarda İzmir'in en güzel yeri ben karataş mezunuyum canım evlendim Göztepe den ayrılmadim hiç kv yakınına yeşil yurda taşındık yapamadım gostepeye geri gittim orda doğup büyüyünce diyer yerleri yabancıladim

Olsun burdan sana kucak dolusu bomba kurabiyesi ve boyoz yolluyorum hemşerim gelip gidiyosan hiç sıkıntı etme doğduğumuz diyil kendimizi gecindirdigimiz yer memleket oluyo artık
Öyle kuzum da insanlari bile bi başka yaa. Bak 4 sene bitti buradayım ama daha 1 tane arkadaşım yok samimi olduğum. Her yer farklı. Bi tek eşim var benim için burayı güzel yapan. Inşallah eninde sonunda taşindircam onu buradan

Bak düşün aynı muhit olduğu halde yapamadım diyorsun bende öyle. Hele ki aileden uzak olmak var yaa o kadar zor ki. Savunmasız hissediyorsun kendini hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…