- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.761
Evet canım tam 35EternaaLLove bu arada memleketim mısın kız sen benim ben izmirliyim :)
Eeee!! Kerem’ede Aslı yakışır tabii..Oğlumun adı kerem kızım da Aslı olacak inşallah teyzesi :)
Allah razı olsun kuzum belki 5.ci denememde olur denicem
Oo iyi 35.5 da değil :)Evet canım tam 35
Kız sen İzmir'in neresindensinnEternaaLLove bu arada memleketim mısın kız sen benim ben izmirliyim :)
Canim okumuştum da öyle aklıma geldi, fikir edinirsin...Allah razı olsun kuzum belki 5.ci denememde olur denicem
Herkes kereme hani aslı nerde diyordu adını ilk duyunca. Sonra hamile kalıp kızım olacağını öğrendim direk aslı dedim hiç düşünmeden öyle kaldı :) eleştirenler de çok oluyor ama benim içime sindi sonuçta :)Eeee!! Kerem’ede Aslı yakışır tabii..
Oo iyi 35.5 da değil :)
Edenmezmiyim canım bu konuda yılana bile sarılıyor insanCanim okumuştum da öyle aklıma geldi, fikir edinirsin...
Önemli olanida o canım bnim sensin annesi kime neHerkes kereme hani aslı nerde diyordu adını ilk duyunca. Sonra hamile kalıp kızım olacağını öğrendim direk aslı dedim hiç düşünmeden öyle kaldı :) eleştirenler de çok oluyor ama benim içime sindi sonuçta :)
Ben suan izmirde degilimKız sen İzmir'in neresindensinn
Ben goztepede okudum liseyi :) annemler de askeri hastanenin üst tarafında oturuyor :)İzmir'in her yerini severiz ama Göztepe tarafı bı baskadir
Senin içine sindiyse mesele yok canim..Herkes kereme hani aslı nerde diyordu adını ilk duyunca. Sonra hamile kalıp kızım olacağını öğrendim direk aslı dedim hiç düşünmeden öyle kaldı :) eleştirenler de çok oluyor ama benim içime sindi sonuçta :)
Olsun burdan sana kucak dolusu bomba kurabiyesi ve boyoz yolluyorum hemşerim gelip gidiyosan hiç sıkıntı etme doğduğumuz diyil kendimizi gecindirdigimiz yer memleket oluyo artıkBen suan izmirde degilimailem orda ben tek başıma iskenderundayim evlenince mecbur buraya geldim ama hiiiiç alışamadım. Hatta D __Dahlia__ hatırlar belki bi ara izmire taşınma olayımız oldu ama nasip olmadi tasinmak
Aynen adıyla yaşar insallahSenin içine sindiyse mesele yok canim..
Canim eşinden dolayı olmamıştı galiba..Ben suan izmirde degilimailem orda ben tek başıma iskenderundayim evlenince mecbur buraya geldim ama hiiiiç alışamadım. Hatta D __Dahlia__ hatırlar belki bi ara izmire taşınma olayımız oldu ama nasip olmadi tasinmak
İnşAllah ... aminn..Aynen adıyla yaşar insallah
Ama buralarda İzmir'in en güzel yeri ben karataş mezunuyum canım evlendim Göztepe den ayrılmadim hiç kv yakınına yeşil yurda taşındık yapamadım gostepeye geri gittim orda doğup büyüyünce diyer yerleri yabancıladimBen goztepede okudum liseyi :) annemler de askeri hastanenin üst tarafında oturuyor :)
Öyle kuzum da insanlari bile bi başka yaa. Bak 4 sene bitti buradayım ama daha 1 tane arkadaşım yok samimi olduğum. Her yer farklı. Bi tek eşim var benim için burayı güzel yapan. Inşallah eninde sonunda taşindircam onu buradanOlsun burdan sana kucak dolusu bomba kurabiyesi ve boyoz yolluyorum hemşerim gelip gidiyosan hiç sıkıntı etme doğduğumuz diyil kendimizi gecindirdigimiz yer memleket oluyo artık
Bak düşün aynı muhit olduğu halde yapamadım diyorsun bende öyle. Hele ki aileden uzak olmak var yaa o kadar zor ki. Savunmasız hissediyorsun kendini hepAma buralarda İzmir'in en güzel yeri ben karataş mezunuyum canım evlendim Göztepe den ayrılmadim hiç kv yakınına yeşil yurda taşındık yapamadım gostepeye geri gittim orda doğup büyüyünce diyer yerleri yabancıladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?