Enişteye şöyle bı İzmirli başka yerde yapamaz ya gel gel komşum olursun buranın insanı sıcaktır ya komşu teyzeler bile farklı gelir bana bide bu çevrede büyüdüm ya diğer şehirdeki insanlarda iyidir ama insan bı yere alışınca kopamıyor

Bak düşün aynı muhit olduğu halde yapamadım diyorsun bende öyle. Hele ki aileden uzak olmak var yaa o kadar zor ki. Savunmasız hissediyorsun kendini hep
Çok iyi anlıyorum canım seni küçükken halam karsiyakaya evine götürürdü öksüz gibi hissederdim o ev semt batardi sanki bana ananemin yanına gidicem diye hoplardim sevinçten halam bozulurdu garibim sevmiyorsun beni derdi ama olay öle değildi işte

Benim eşimin aklı gidiyor izmire de bakma belli etmiyor. Annanesinden dayılarından korkusuna belli edemiyor. Eşinin ailesi çok dindar onlara göre gavur izmir. Eşim de bu yüzden baskın gelemiyor onlara. Beni bile izmirliyim diye istemediler ben açığım diye. Sonra ben kapandım öyle gelip istediler. Benim ailem açık diye biraz mesafeliler bizimkilere. Sanki annemler bayılıyor onlara

Aynen öyle oluyor canim

Kusura bakma canım ama böyle gevurun ... Yesinler yani ne kızdım ha benim annem kapalı bı kadın ben açığım benim dinimi imanimi sorgulamak kulami kalmış canım onlar ayrımcılık yapınca gevur olmuyorlar mi

Yaa işte ne diyim kuzum algıları o kadar açık. Örtünüp namaz kılmakla iş bitmiyor ama onlar öyle sanıyor. Ben dört dörtlük değilim ama onlar kendini öyle sanıyor. Allah görüyor biliyor ne diyim

Sen sıkma canım kendini ananemin bı lafı vardır gönlünü imanını kapatma başını kapatırsın ama insanlara at gözlüğünle bakarsan rabbimin eşiğinden gecemezsin der hamile halinle o vicdansizlarla uğraşma inşallah bı gün gelirsin

Istesem de ugrasamam ki zaten kuzum karakterim de yok. Ben anca kendi kendime saydırıp ağlarım onlara da saygı en yüksekler de. Ama bunda em büyük etken eşim. Ona laf gelip üzülmesin diye. Çok seviyorum kendisini :) ❤

Nalet olsun icimizdeki insan sevgisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…