- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.801
Aleyküm selam canım iyiyim şükür ya sen nasılsın:) bebişin nasıl38his selam canım nasılsın
GunaGüna canimGünaydın kizlar
Şükür bende iyiyim sinlara yaklastik sayilr profile yazcaktim dedim kapalı topide selm vereyim :)Aleyküm selam canım iyiyim şükür ya sen nasılsın:) bebişin nasıl
Geldi bizim deluuu kiz sarj bitti acamadim :)GunaGüna canim
Anladım canımGeldi bizim deluuu kiz sarj bitti acamadim :)
Kapalı mıymış hiç haberim yok valla dur bi bakayım:)Şükür bende iyiyim sinlara yaklastik sayilr profile yazcaktim dedim kapalı topide selm vereyim :)
Maşallah baya gec uyumussinuz normal bende anca yattim adami ginderdim biraz yedim onla bişiler takilayim dedim az sonrada biraz yatar kalkip islerimi yaoarim dedim:)Anladım canımdeluu gözümü acicak halim yok bı bakım dedim sabah sabah
Galiba canım erken olmazsa eylul ortasi sonlari denk geliyor sende varmi yoksa hamismisin sendeKapalı mıymış hiç haberim yok valla dur bi bakayım:)
İyi yapmışsın canım sağol
Evet heyecan gitgide artar :) benim gibi ekim annesi olacaksın sende inşallah
Aynen bende devrilcem yineMaşallah baya gec uyumussinuz normal bende anca yattim adami ginderdim biraz yedim onla bişiler takilayim dedim az sonrada biraz yatar kalkip islerimi yaoarim dedim:)
Sagol tadlum seninde cuman mübarek olsun.Kızlar bu arada herkese hayırlı cumalar olsun
Uykunu al yoksam basin ağrir gozler sis uylar gezersin:))Aynen bende devrilcem yine
Minikte sende öpüldünüz biraz daha uyku şarj ediyim yine görüşürüz güzel anneSagol tadlum seninde cuman mübarek olsun.
Bende 2017 ekimde Doğum yaptım bi kızım var teyzesi :)Galiba canım erken olmazsa eylul ortasi sonlari denk geliyor sende varmi yoksa hamismisin sende
Tamam kuzum bende yatarim birazdan uykular gozum bizde seni öptük teyzesi insallah bana arkadas getircen diyor muckkkMinikte sende öpüldünüz biraz daha uyku şarj ediyim yine görüşürüz güzel anne
Aminn canım maşallah canım rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin isim ne koydunuz acabaBende 2017 ekimde Doğum yaptım bi kızım var teyzesi :)
Hayırlısıyla gelsin bebişin canım
Kuuubaaan olurum bak ona ısırırım totosunuTamam kuzum bende yatarim birazdan uykular gozum bizde seni öptük teyzesi insallah bana arkadas getircen diyor muckkk
İnşallah canım cümlemizinkiniAminn canım maşallah canım rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin isim ne koydunuz acaba
Ahaha totosumu kafasimi her nesi ise dayayip duruyor cikcak yer arıyor :))))Kuuubaaan olurum bak ona ısırırım totosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?