- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.821
Yaa aklımı okudun kız bende ilk bi ecrin mi olsa dedim esime kaldi ole oda kurcalama ecrin ii diyir ama cogu sordum begenmiyor kimi iyi diyir kimsede yik diye ikra düşünüyorum ama esimin arkadasi doğum yaptı o koymuştu ondan duydum ikranur olsun diyorumda kararsisizm arada bir araya geliyoruz onlarlan ben o ismi çok istiyorum bakalım ikna edersem koyarim yoksam ecrin de kalir.İnşallah canım cümlemizinkini
İsmi ikra :)
Sen ne düşünüyorsun bakalım
Yaa aklımı okudun kız bende ilk bi ecrin mi olsa dedim esime kaldi ole oda kurcalama ecrin ii diyir ama cogu sordum begenmiyor kimi iyi diyir kimsede yik diye ikra düşünüyorum ama esimin arkadasi doğum yaptı o koymuştu ondan duydum ikranur olsun diyorumda kararsisizm arada bir araya geliyoruz onlarlan ben o ismi çok istiyorum bakalım ikna edersem koyarim yoksam ecrin de kalir.
Kaç hafta kaldı minige :)Ahaha totosumu kafasimi her nesi ise dayayip duruyor cikcak yer arıyor :))))
Bunu esimle konuşup ikna etmem lazım oda hoşuna gidiyor ama çekiniyor arkadasiyla aynı diye ikra olsun bencede ecrinin anlamlarını derim kuranda geçiyor diyor çoğu anlamli kimiside değil kararsizim ama insallah hallederim.Oy kız geliyor demek maşallah :)
Valla ben koydum kızımın adını herkes çok beğeniyor:)
Tavsiye ederim :)
Ben nurlu filan isimleri pek sevmiyorum tek olmalı benim için :)
İnşallah ikra olur bebeğinin ismi de adaş olur bizimkiyle:)
Ecrin de cinli filan derler büyüyünce o yüzden ben olsam tercih etmem ama karar senin
6 7 hafta düşün 1 bucuk 2 aya yakın canımKaç hafta kaldı minige :)
Gelsin gelsin büyümüştür o içerde kalica kalmamıştır minik premsesin6 7 hafta düşün 1 bucuk 2 aya yakın canım
Aman ha sakın moralini bozma. Ben çok duydum bebek şöyle böyle deyipte doğduğunda sapasağlam olanı .Bunu esimle konuşup ikna etmem lazım oda hoşuna gidiyor ama çekiniyor arkadasiyla aynı diye ikra olsun bencede ecrinin anlamlarını derim kuranda geçiyor diyor çoğu anlamli kimiside değil kararsizim ama insallah hallederim.
Benim bide gebelik sıkıntılı canım biraz moreller bozuk esimde pek heyecan yok ne olcak beloe degil yanı sakat özürlü bir suru teshis koydulwr aldircaklardi aldirmadim esomde biraz korku var oda erkenken istedi aldirmak bemde istemedim aslinda kararsizdim ama ailemde karsi çıktı bakalım dogmayinca bisi diyemiyom canim
Aynen öyle surekli uyandırıyor bide karnim yataga dola saga yartarken sanki bisi var zannediyom bocek veya bisi gidiklar gibi oda baski edince tepikliyor. Kiz uyku tutmadi deseneGelsin gelsin büyümüştür o içerde kalica kalmamıştır minik premsesin
Gelecek ya minik toromanAynen öyle surekli uyandırıyor bide karnim yataga dola saga yartarken sanki bisi var zannediyom bocek veya bisi gidiklar gibi oda baski edince tepikliyor. Kiz uyku tutmadi desene
Aynen ole olmaya calisiyom artık yaklaşık haken aynı diyorlar bendeki sıkıntı elleri kolları bir ay geriden 18 haftaliktan beri cene küçük geriymis kafada ödem ayaklar içe dönük ameliyat okunur dedi ozurde soru isareti 12 haftalikken ense kalınlığı 6 mm cikti su verdim temiz geldi gebelige devam dendi bunlarda dogustanmis cuce olcak yurumeyede bilirmişAman ha sakın moralini bozma. Ben çok duydum bebek şöyle böyle deyipte doğduğunda sapasağlam olanı .
Eşinin bu hali normal erkek işte herşeyi belli edemez ki :)
Kucağına bi alsın onu sen o zaman gör bak :)
Evveett, uyuyor idim ve fakat lakin günnnaydıınnn..
sendede bu duyguyu bi hissi duycaz teyzosu insallahGelecek ya minik toromanuykum var gözümü kapatınca olmiyir
Günaydın Cano hayırlı cumalar nasılsın balım nasıl gidiyor tatil:)Evveett, uyuyor idim ve fakat lakin günnnaydıınnn..
Hayırlı cumalar. Etiketleyenleriniz bol olsuunn
İnsallah canım benim sende Allah'a sığın gün dogdoğma neler doğar ya ben ufaklığa inaniyinan herkesi utandiracaksendede bu duyguyu bi hissi duycaz teyzosu insallah
Gunaydin canımEvveett, uyuyor idim ve fakat lakin günnnaydıınnn..
Hayırlı cumalar. Etiketleyenleriniz bol olsuunn
Annemde ole diyor belki ufak bi sorun var ama saglam olcak nasil bakcaklar yuzlerine gerci utanmazlar onlar bakarlar der kvden icin annemde olede olsa mecbur bakcaniz sonrada olur diyor napcan sakat olanlarin aileleri nasıl bakiyor diyor bende dirayaer guc var rabbim sabir güç versin muhtac etmesin kimseyeİnsallah canım benim sende Allah'a sığın gün dogdoğma neler doğar ya ben ufaklığa inaniyinan herkesi utandiracak
Hiç birşey kesin değil ama canımAynen ole olmaya calisiyom artık yaklaşık haken aynı diyorlar bendeki sıkıntı elleri kolları bir ay geriden 18 haftaliktan beri cene küçük geriymis kafada ödem ayaklar içe dönük ameliyat okunur dedi ozurde soru isareti 12 haftalikken ense kalınlığı 6 mm cikti su verdim temiz geldi gebelige devam dendi bunlarda dogustanmis cuce olcak yurumeyede bilirmiş
Oldukça yoğun geçiyor. Misafirim bol bu sene. Allah eksik etmesin..Günaydın Cano hayırlı cumalar nasılsın balım nasıl gidiyor tatil:)
Öle bı sinir oluyorum ki o kaynanana kurban olsun o onun tirnaginaAnnemde ole diyor belki ufak bi sorun var ama saglam olcak nasil bakcaklar yuzlerine gerci utanmazlar onlar bakarlar der kvden icin annemde olede olsa mecbur bakcaniz sonrada olur diyor napcan sakat olanlarin aileleri nasıl bakiyor diyor bende dirayaer guc var rabbim sabir güç versin muhtac etmesin kimseye
Inşallah canım rabbim mucize olsun herkesi bizleri sasirtsin olede olsa yavrum o kimseye muhtac etmesin allahımHiç birşey kesin değil ama canım
Bunları düşünme
Sadece ona kavuşacağın anı düşün
Biliyo musun hiç bi tarifi yok o anın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?