Allah sana da hayırlı doğum nasip etsn. İnşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

Oh maşallah canım anlasip ortamda guzekse ne güzel sana

Allah yüzlerini kara cikarsin diyom baskada bisi demiyom kuzum
Çıkarsın amin valla ne zaneddiyo o kadın kendini feristah felanmi pislik nalet ya sen bebeğine kendine inan canım benim rabbim ikinize en hayırlısını versin inşallah mübarek günde senin için o yonde

Çıkarsın amin valla ne zaneddiyo o kadın kendini feristah felanmi pislik nalet ya sen bebeğine kendine inan canım benim rabbim ikinize en hayırlısını versin inşallah mübarek günde senin için o yonde
Bana aslinda aldirda demdi hastanede doktirlar olumsuz kinusunca ankaraya sevketmisler oda yanimda hep iyiliği cok ama gucumu hep uzuyor annemde vardı diktirlarda kimsede iyi konuşmuyor dogsa oglum dalga gecerler sen sinirli aksisin zoruna gider güya özürlü olunca sonra o cocugada yazık falan biz alcaktik son anda ben vazgectim annem devreye girdi kötü oldu annem ogluna hakkinda buymus demiyorda uzulursun ole olunca nasil insanlar diyor aldirmami bekledi ama biside demedi ben karismiyom sizin karariniz diyor simdide o günaha giremem zaten aldır deyipde ozaman niye ole demediyse günah diye 4 bucuk aylık olmuş rabbim sin anda yuzume baktı aldırmadı m. Esimde iste bana su yinden tavırli biz anne baba olarak karar alamadan senin ailen mudahele oluyor sende korkuyor sin benim sözüm geçmiyor demek adam degilim dogunca aileni gircem biz cekecez ben ise gitcem hep sen uzulcen cekecen gozum arkamda kalcak böylesi iyimi falan ole kuzum şimdi doğmasıni herkez nasil olcak gözüyle bakıyor

Sen sakın moralini bozma canım benim inşallah minigim hepsini utandiracak

Ayyy bizde seniiii çokkk seviyoz kızz

Sonrada

Sonradan dahil oldum konuyada konun ne canm yani bebegine ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…