- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.841
Allah sana da hayırlı doğum nasip etsn. İnşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Aynen ole olmaya calisiyom artık yaklaşık haken aynı diyorlar bendeki sıkıntı elleri kolları bir ay geriden 18 haftaliktan beri cene küçük geriymis kafada ödem ayaklar içe dönük ameliyat okunur dedi ozurde soru isareti 12 haftalikken ense kalınlığı 6 mm cikti su verdim temiz geldi gebelige devam dendi bunlarda dogustanmis cuce olcak yurumeyede bilirmiş
Oh maşallah canım anlasip ortamda guzekse ne güzel sanaOldukça yoğun geçiyor. Misafirim bol bu sene. Allah eksik etmesin..
Allah yüzlerini kara cikarsin diyom baskada bisi demiyom kuzumÖle bı sinir oluyorum ki o kaynanana kurban olsun o onun tirnagina
Amin canım allah razı olsun inşallah rabbim bir mucize sifa verir kapali kutuAllah sana da hayırlı doğum nasip etsn. İnşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
Çıkarsın amin valla ne zaneddiyo o kadın kendini feristah felanmi pislik nalet ya sen bebeğine kendine inan canım benim rabbim ikinize en hayırlısını versin inşallah mübarek günde senin için o yondeOh maşallah canım anlasip ortamda guzekse ne güzel sana
Allah yüzlerini kara cikarsin diyom baskada bisi demiyom kuzum
Amin güzelim inşallahInşallah canım rabbim mucize olsun herkesi bizleri sasirtsin olede olsa yavrum o kimseye muhtac etmesin allahım
Bana aslinda aldirda demdi hastanede doktirlar olumsuz kinusunca ankaraya sevketmisler oda yanimda hep iyiliği cok ama gucumu hep uzuyor annemde vardı diktirlarda kimsede iyi konuşmuyor dogsa oglum dalga gecerler sen sinirli aksisin zoruna gider güya özürlü olunca sonra o cocugada yazık falan biz alcaktik son anda ben vazgectim annem devreye girdi kötü oldu annem ogluna hakkinda buymus demiyorda uzulursun ole olunca nasil insanlar diyor aldirmami bekledi ama biside demedi ben karismiyom sizin karariniz diyor simdide o günaha giremem zaten aldır deyipde ozaman niye ole demediyse günah diye 4 bucuk aylık olmuş rabbim sin anda yuzume baktı aldırmadı m. Esimde iste bana su yinden tavırli biz anne baba olarak karar alamadan senin ailen mudahele oluyor sende korkuyor sin benim sözüm geçmiyor demek adam degilim dogunca aileni gircem biz cekecez ben ise gitcem hep sen uzulcen cekecen gozum arkamda kalcak böylesi iyimi falan ole kuzum şimdi doğmasıni herkez nasil olcak gözüyle bakıyorÇıkarsın amin valla ne zaneddiyo o kadın kendini feristah felanmi pislik nalet ya sen bebeğine kendine inan canım benim rabbim ikinize en hayırlısını versin inşallah mübarek günde senin için o yonde
Sen sakın moralini bozma canım benim inşallah minigim hepsini utandiracakBana aslinda aldirda demdi hastanede doktirlar olumsuz kinusunca ankaraya sevketmisler oda yanimda hep iyiliği cok ama gucumu hep uzuyor annemde vardı diktirlarda kimsede iyi konuşmuyor dogsa oglum dalga gecerler sen sinirli aksisin zoruna gider güya özürlü olunca sonra o cocugada yazık falan biz alcaktik son anda ben vazgectim annem devreye girdi kötü oldu annem ogluna hakkinda buymus demiyorda uzulursun ole olunca nasil insanlar diyor aldirmami bekledi ama biside demedi ben karismiyom sizin karariniz diyor simdide o günaha giremem zaten aldır deyipde ozaman niye ole demediyse günah diye 4 bucuk aylık olmuş rabbim sin anda yuzume baktı aldırmadı m. Esimde iste bana su yinden tavırli biz anne baba olarak karar alamadan senin ailen mudahele oluyor sende korkuyor sin benim sözüm geçmiyor demek adam degilim dogunca aileni gircem biz cekecez ben ise gitcem hep sen uzulcen cekecen gozum arkamda kalcak böylesi iyimi falan ole kuzum şimdi doğmasıni herkez nasil olcak gözüyle bakıyor
Teşekkürler canım çok şükür iyiyim iyi gidiyor şimdilik hayırlıaı olır inşallahNasilisin nişanlı hanım? Nasıl gidiyor ?
Sesli güldümbenimki de yakında ordan koca bulup beni boşucan diye korkuyorum diyor dedim erkek yok arada çıkanları da barındırmıyor zaten siliorlar hemen :)
Ayyy bizde seniiii çokkk seviyoz kızzAl benden de o kadar :) bi tek whatsapp var benim bide burası başka da yok :) burayı da ilk oğluma hamileyken keşfettim o zamanlar eşim sadece hamilelik için zannetmişti kk yı sonra bi süre girmedim şifremi unutup yeni bu hesabı açtım karışmıyor Allahtan. Aman burası da olmasa kafa dagitamicaz zaten :) iyiki sizler de varsınız hepinizi çok seviyorum❤❤❤
Aynen bende inst face var ama kendi adım la değil kendi foton yokçok şükür buna da izin veriyor daha beterleri de var bende hepinizi çok sevdim gerçekten çok samimisiniz
Hamilelikte dikkat edilmesi geriyor dr lar iki haftada bir gözlem altına alıyorlar trıodi hamileleikteAz çalışıyor
Ama ilaçla iyi yıllardır
Amin inşallah canım butun kalbimle son olur diyorumBen ocaktan beri uğraşıyorum
Umarım son olur
Bana aslinda aldirda demdi hastanede doktirlar olumsuz kinusunca ankaraya sevketmisler oda yanimda hep iyiliği cok ama gucumu hep uzuyor annemde vardı diktirlarda kimsede iyi konuşmuyor dogsa oglum dalga gecerler sen sinirli aksisin zoruna gider güya özürlü olunca sonra o cocugada yazık falan biz alcaktik son anda ben vazgectim annem devreye girdi kötü oldu annem ogluna hakkinda buymus demiyorda uzulursun ole olunca nasil insanlar diyor aldirmami bekledi ama biside demedi ben karismiyom sizin karariniz diyor simdide o günaha giremem zaten aldır deyipde ozaman niye ole demediyse günah diye 4 bucuk aylık olmuş rabbim sin anda yuzume baktı aldırmadı m. Esimde iste bana su yinden tavırli biz anne baba olarak karar alamadan senin ailen mudahele oluyor sende korkuyor sin benim sözüm geçmiyor demek adam degilim dogunca aileni gircem biz cekecez ben ise gitcem hep sen uzulcen cekecen gozum arkamda kalcak böylesi iyimi falan ole kuzum şimdi doğmasıni herkez nasil olcak gözüyle bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?