- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.861
Canımmm bitterli lokumum benim ❤❤Ayyy bizde seniiii çokkk seviyoz kızz
Günaydın canım:)Günaydın kızlar
Nasılsın canımm ♡Günaydın canım:)
Ben de diyorum bu kız o saatte yatıp nasıl da kalktı buralarda geziyor :)Anladım canımdeluu gözümü acicak halim yok bı bakım dedim sabah sabah
Canim önceki ismin neydi hatırlıyor musun??Al benden de o kadar :) bi tek whatsapp var benim bide burası başka da yok :) burayı da ilk oğluma hamileyken keşfettim o zamanlar eşim sadece hamilelik için zannetmişti kk yı sonra bi süre girmedim şifremi unutup yeni bu hesabı açtım karışmıyor Allahtan. Aman burası da olmasa kafa dagitamicaz zaten :) iyiki sizler de varsınız hepinizi çok seviyorum❤❤❤
Çok şükür iyiyim canım bizim kızlar dükkanı erken açmış yine yetişemiyorum bunları okumayaNasılsın canımm ♡
Günaydın canimGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın tatlimGünaydın kızlar
Canim önceki ismin neydi hatırlıyor musun??
Hayırlı cumalar canim“ Yeni bir gün bugün gülümse, Tüm güzellikler başlayacak bugün ile. günaydın hayırlı günler, Hayırlı Cumalar Canlar “
Anladim canim...Sssgulcin canım. Unutmusum da buldum. Zaten daha sonra şifremi de bulmuştum ama artık bu hesabı açınca kullanmadım onu
İyiyim bende çok şükürÇok şükür iyiyim canım bizim kızlar dükkanı erken açmış yine yetişemiyorum bunları okumayasen nasilsin
Beni de bir sürü iş bekliyor. Kalkıp onları yapacağım şimdi :)İyiyim bende çok şükürkosturmaca ömür tuketiyoruz
Tükenmez kalemi en son koltuktan baya uğraşlar sonu cıkarmıatm tşsörtte de ise yarar mı ki
Canim, sac dökülmesinin birçok sebebi olabilir doktora gittin mi? Hiç..Kızlar bir kaç aydır kullandiğim şampuan saçıma hiç iyi gelmiyor dökülüyor önereceğiniz ve tavsiye ettiğiniz şampuan varmı yaa bir düzeltmem lazım bu saçları çok kötü oldular
Canim benim kız çizmiş maleseff , denerim sağolasın..Tükenmez kalemi en son koltuktan baya uğraşlar sonu cıkarmıatm tşsörtte de ise yarar mı kikabartma tozuyla diş macununu döküp ovala istersen ama kumaşı nasıl bozar mı bileyorm cNm
Kuzum eşimi ise yolladım ondan erken kalkıyorum kahvaltı felan hazırladım yolladım geri uyudum :)Ben de diyorum bu kız o saatte yatıp nasıl da kalktı buralarda geziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?