Hayır canım yağlı değil saçlarım dr lukta bişey yok ama işte değiştirmem lazım

Kızlar bir kaç aydır kullandiğim şampuan saçıma hiç iyi gelmiyor dökülüyor önereceğiniz ve tavsiye ettiğiniz şampuan varmı yaa bir düzeltmem lazım bu saçları çok kötü oldular
Ben şampuan kullanmıyorum canım zeytnyaglı sabunla saclarmı yıkıyorm

Hayır canım yağlı değil saçlarım dr lukta bişey yok ama işte değiştirmem lazım
Sampuandan mi kaynakli peki, önce doktora git tiroid cok doker kendimden biliyorum,vitaminsizlik,kansizlikta doker,arkadasimda sampuandan kaynakli diyordu en son bu hafta benim zorumla doktora gitti ve tiroid ve vitamin eksikligi cikmis

Şunlardaki zihniyete bakarmisin!! Canim siz nasıl tanistiniz eşinle ? Merak ettim doğrusu ..
Allah bilir arayıp da sormuyorlardır dünürlerini

Canim anneannen çok doğru söylemiş vesselam

Şunlardaki zihniyete bakarmisin!! Canim siz nasıl tanistiniz eşinle ? Merak ettim doğrusu ..
Allah bilir arayıp da sormuyorlardır dünürlerini
Eşim en yakın arkadaşımın eşinin arkadaşıydı beni resimlerden görmüş tanışmak istemiş o şekilde tanıştık sonra aşk oldu. Annemle kayinvalidem çok samimi. Kayinvalidem bu zihniyetin dışında görümceler de öyle. Annane ve dayilari bu geri kafalı olanlardan. Eşim de kendi ailesiyle küs zaten kardeşleriyle falan konuşmuyor babasını da silmiş durumda kv ile görüşüyor sadece. O yüzden annane ve dayilari çok yönetiyor eşimi

Ya şu kaynanalari fesat akrabaları freni patlamış bı otobüse doldursak mi ki acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…