- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.881
Hayır canım yağlı değil saçlarım dr lukta bişey yok ama işte değiştirmem lazımCanim, sac dökülmesinin birçok sebebi olabilir doktora gittin mi? Hiç..
Şampuanda saç tipine göre alınır ; benim şuan kullandığım headshoulders..
Tipi yağlıysa eğer, kremsiz şampuan kullanabilirsin..
Ben şampuan kullanmıyorum canım zeytnyaglı sabunla saclarmı yıkıyormKızlar bir kaç aydır kullandiğim şampuan saçıma hiç iyi gelmiyor dökülüyor önereceğiniz ve tavsiye ettiğiniz şampuan varmı yaa bir düzeltmem lazım bu saçları çok kötü oldular
Benim koltuğu boydan boya tükenmez kalemle boyamıslardı çıkarana kdr öldümCanim benim kız çizmiş maleseff , denerim sağolasın..
Gerçekten zormuş canim..Benim koltuğu boydan boya tükenmez kalemle boyamıslardı çıkarana kdr öldüm
Sampuandan mi kaynakli peki, önce doktora git tiroid cok doker kendimden biliyorum,vitaminsizlik,kansizlikta doker,arkadasimda sampuandan kaynakli diyordu en son bu hafta benim zorumla doktora gitti ve tiroid ve vitamin eksikligi cikmisHayır canım yağlı değil saçlarım dr lukta bişey yok ama işte değiştirmem lazım
Canim bende yanımda şarjlı mini fan ile serinliyorum..Bu sıcaklar beni buhar edecek ya
Sağol canim..W
Wouwe hayırlı olsun
Şunlardaki zihniyete bakarmisin!! Canim siz nasıl tanistiniz eşinle ? Merak ettim doğrusu ..Benim eşimin aklı gidiyor izmire de bakma belli etmiyor. Annanesinden dayılarından korkusuna belli edemiyor. Eşinin ailesi çok dindar onlara göre gavur izmir. Eşim de bu yüzden baskın gelemiyor onlara. Beni bile izmirliyim diye istemediler ben açığım diye. Sonra ben kapandım öyle gelip istediler. Benim ailem açık diye biraz mesafeliler bizimkilere. Sanki annemler bayılıyor onlara
Canim anneannen çok doğru söylemiş vesselamSen sıkma canım kendini ananemin bı lafı vardır gönlünü imanını kapatma başını kapatırsın ama insanlara at gözlüğünle bakarsan rabbimin eşiğinden gecemezsin der hamile halinle o vicdansizlarla uğraşma inşallah bı gün gelirsin
Akdeniz de ayni gölgesi bile 45 guneste daha fazla tabi evden cikmanla su icinde kaliyoruz resmenBu sıcaklar beni buhar edecek ya
Bı pazara gittim sucuk oldum valla eve gelir gelmez binanın önüne su koydum yazık kediler köpekler yaniyo yaAkdeniz de ayni gölgesi bile 45 guneste daha fazla tabi evden cikmanla su icinde kaliyoruz resmen
Eee eski toprak benim hatunum :)Canim anneannen çok doğru söylemiş vesselam
Eşim en yakın arkadaşımın eşinin arkadaşıydı beni resimlerden görmüş tanışmak istemiş o şekilde tanıştık sonra aşk oldu. Annemle kayinvalidem çok samimi. Kayinvalidem bu zihniyetin dışında görümceler de öyle. Annane ve dayilari bu geri kafalı olanlardan. Eşim de kendi ailesiyle küs zaten kardeşleriyle falan konuşmuyor babasını da silmiş durumda kv ile görüşüyor sadece. O yüzden annane ve dayilari çok yönetiyor eşimiŞunlardaki zihniyete bakarmisin!! Canim siz nasıl tanistiniz eşinle ? Merak ettim doğrusu ..
Allah bilir arayıp da sormuyorlardır dünürlerini
Ya şu kaynanalari fesat akrabaları freni patlamış bı otobüse doldursak mi ki acaba :)Eşim en yakın arkadaşımın eşinin arkadaşıydı beni resimlerden görmüş tanışmak istemiş o şekilde tanıştık sonra aşk oldu. Annemle kayinvalidem çok samimi. Kayinvalidem bu zihniyetin dışında görümceler de öyle. Annane ve dayilari bu geri kafalı olanlardan. Eşim de kendi ailesiyle küs zaten kardeşleriyle falan konuşmuyor babasını da silmiş durumda kv ile görüşüyor sadece. O yüzden annane ve dayilari çok yönetiyor eşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?