- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.901
Ben şampuan kullanmıyorum canım zeytnyaglı sabunla saclarmı yıkıyorm
Popüler üye olmuşum yaa!!!
Daha önce gitmiştim canım sadece kansızlık var ama sanırım şampuandan kaynaklı kardeşlerimde de aynısı olmuşSampuandan mi kaynakli peki, önce doktora git tiroid cok doker kendimden biliyorum,vitaminsizlik,kansizlikta doker,arkadasimda sampuandan kaynakli diyordu en son bu hafta benim zorumla doktora gitti ve tiroid ve vitamin eksikligi cikmis
BuRda serin bir hava var arada yağmur yağıyor sıcak istiyorum benCanim bende yanımda şarjlı mini fan ile serinliyorum..
Gel canım İzmir bı serinliği ozle şehirleri gel takas yapalım :)BuRda serin bir hava var arada yağmur yağıyor sıcak istiyorum ben
Memnunum canım saclarm daha yumysakNasıl peki memnunmusun
Olur canım yapalım bana uyar koşa koşa geliyomGel canım İzmir bı serinliği ozle şehirleri gel takas yapalım :)
Neredeydin sen :)Olur canım yapalım bana uyar koşa koşa geliyom
Yaaa kızlar eylül doğumlu olanlara rap
@RoSsSs arabim şuanda :S
Yo yo yo Eylül'de doganlara yo yo benden gelsin bu parca sanaBende Arap oldm
Çok güzel bi fikir :)Ya şu kaynanalari fesat akrabaları freni patlamış bı otobüse doldursak mi ki acaba :)
Derhal bu fikri icrate dökmek lazım araba bulalim frenleri bozmak bendenÇok güzel bi fikir :)
Şuan olaylar çok karışık SerraYo yo yo Eylül'de doganlara yo yo benden gelsin bu parca sana
Hayırdır neyin var bakım kardescigimŞuan olaylar çok karışık Serrakafamdakinş yazmışım sonu gelmemiş
Ağrı doğubeyazıtNeredeydin sen :)
Sabahladinmi canım dün
Amin inşallah canım butun kalbimle son olur diyorum
Hamilelikte dikkat edilmesi geriyor dr lar iki haftada bir gözlem altına alıyorlar trıodi hamileleikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?