Hiç öyle bir şey demedi Doktorum ilacını düzenli kullan dedi O kadar
Nasıl bişey demwdi 9 ay boyunca 15 günde bir dr altında olman lazım yukseldiği gibi ilaç dozuda yuseltiliyor kız kardeşimde çıktı hamilelikte sürekli troit komtrolu yapıldı düşük olmasın ve bebeğe zarar vermesin die

Iki ayda bir Ben de yaptırıyorum gayet iyi çıkıyor benim

İyi bari anneler samimiymiş Esinin durumuna birsey diyemem sonuçta kendi ailesiyle ilgili bir durumbir orta yolu bulurlar inşAllah..Anneannesi ve dayılarının karışması çok garip eşinin aklı fikri yokmu canim..!! Hayret yanii .. bir konuda felan tamam danışılır fikir alınır ama yönetilmek çok baska kanımca bilemedim

Akdeniz de ayni gölgesi bile 45 guneste daha fazla tabi evden cikmanla su icinde kaliyoruz resmen
Ayy!! Ben hiç duramam oralarda sıcağı sevmiyorum pek..
Kızçelerim lütfen hepimiz kapilarimizin önüne eski tabaklarimizdan veya yoğurt kaplarimiza su koyalım yazık o gariplerimin ağzı var dili yok
Tabiiki canim..

Ya şu kaynanalari fesat akrabaları freni patlamış bı otobüse doldursak mi ki acaba :)

Daha önce gitmiştim canım sadece kansızlık var ama sanırım şampuandan kaynaklı kardeşlerimde de aynısı olmuş
Eczanelere sor birde tatlim, birsey söylerler ...
Kızlar nerdesiniz yahu
Ben varım , olur mu??
Benim canım sikkin ve kimse yok
Senin canini sevsinler kahveleri yap geliyorum

Ayy!! Ben hiç duramam oralarda sıcağı sevmiyorum pek..

Tabiiki canim..

Eczanelere sor birde tatlim, birsey söylerler ...

Ben varım , olur mu??

Senin canini sevsinler kahveleri yap geliyorum
tek eksi yanı sıcaklık :) gölgede 45 demiştim ya 47 diymiş güneşi daha yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…