- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.921
Nasıl bişey demwdi 9 ay boyunca 15 günde bir dr altında olman lazım yukseldiği gibi ilaç dozuda yuseltiliyor kız kardeşimde çıktı hamilelikte sürekli troit komtrolu yapıldı düşük olmasın ve bebeğe zarar vermesin dieHiç öyle bir şey demedi Doktorum ilacını düzenli kullan dedi O kadar
Nasıl bişey demwdi 9 ay boyunca 15 günde bir dr altında olman lazım yukseldiği gibi ilaç dozuda yuseltiliyor kız kardeşimde çıktı hamilelikte sürekli troit komtrolu yapıldı düşük olmasın ve bebeğe zarar vermesin die
Oy ne serindir şimdi ora yaAğrı doğubeyazıt
Canım Dr banada troit ilacı vermişti sendeki sabah hiç bişi yemeden aç karnına alınan ilaç mı ?Iki ayda bir Ben de yaptırıyorum gayet iyi çıkıyor benim
EvetCanım Dr banada troit ilacı vermişti sendeki sabah hiç bişi yemeden aç karnına alınan ilaç mı ?
Önemli bişey yok canımHayırdır neyin var bakım kardescigim
Sende tam tersini istiyorsun canimBuRda serin bir hava var arada yağmur yağıyor sıcak istiyorum ben
Sağol canim..Hayırlı olsun kuzum
İyi bari anneler samimiymişEşim en yakın arkadaşımın eşinin arkadaşıydı beni resimlerden görmüş tanışmak istemiş o şekilde tanıştık sonra aşk oldu. Annemle kayinvalidem çok samimi. Kayinvalidem bu zihniyetin dışında görümceler de öyle. Annane ve dayilari bu geri kafalı olanlardan. Eşim de kendi ailesiyle küs zaten kardeşleriyle falan konuşmuyor babasını da silmiş durumda kv ile görüşüyor sadece. O yüzden annane ve dayilari çok yönetiyor eşimi
Ayy!! Ben hiç duramam oralarda sıcağı sevmiyorum pek..Akdeniz de ayni gölgesi bile 45 guneste daha fazla tabi evden cikmanla su icinde kaliyoruz resmen
Tabiiki canim..Kızçelerim lütfen hepimiz kapilarimizin önüne eski tabaklarimizdan veya yoğurt kaplarimiza su koyalım yazık o gariplerimin ağzı var dili yok
Ya şu kaynanalari fesat akrabaları freni patlamış bı otobüse doldursak mi ki acaba :)
Eczanelere sor birde tatlim, birsey söylerler ...Daha önce gitmiştim canım sadece kansızlık var ama sanırım şampuandan kaynaklı kardeşlerimde de aynısı olmuş
Ben varım , olur mu??Kızlar nerdesiniz yahu
Senin canini sevsinlerBenim canım sikkin ve kimse yok
Canım ancak geldim balım yorgunumKızlar nerdesiniz yahu
tek eksi yanı sıcaklık :) gölgede 45 demiştim ya 47 diymiş güneşi daha yüksektir.Ayy!! Ben hiç duramam oralarda sıcağı sevmiyorum pek..
Tabiiki canim..
Eczanelere sor birde tatlim, birsey söylerler ...
Ben varım , olur mu??
Senin canini sevsinlerkahveleri yap geliyorum
Kansızlıkta döker.Daha önce gitmiştim canım sadece kansızlık var ama sanırım şampuandan kaynaklı kardeşlerimde de aynısı olmuş
Habire sıcak bastıtek eksi yanı sıcaklık :) gölgede 45 demiştim ya 47 diymiş güneşi daha yüksektir.
Canim kollari bacaklar biray geriden odem var kafada sirtta açıklık ayakalr ice dönük çene geriliği ozur olabilir 4 ayliktan beri bu sorunlarSonrada
Sonradan dahil oldum konuyada konun ne canm yani bebegine ne dediler
Canimmmm
İyi geceler canim benim..Hayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?