- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.941
Aynen canım bende nevresim dikiyom diktim disatan yapmıştım esime gosterdim yoknole dikilirmi cocuk için bisi etmiyorsun her hamile kadin orgu orer şunu yapar caba sende yok hemen bikioyn hep aynı çocuk plimca nasıl balcan canımı skti bende bozup tekrar olcup çocuk yorganini dikiy icten canım sktiHabire sıcak bastı
Benimde avuç avuç bas edemedim kestim azaldı ama yonede oluyorKansızlıkta döker.
Ne olduuuu?Benim canım sikkin ve kimse yok
Gelir birazdan insallah bende meeK ettimNe olduuuu?
Biraz hassas olduğun icin ole gelmistor ama edepsizlik etmiş sen takma kuzum allaha havale et rabbim sanada ole bir vercek pes pese inşallah canımKonu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti
Hadsizlere verseydin ya ağızlarının payını çok sinir oldumKonu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti
Çok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyoBiraz hassas olduğun icin ole gelmistor ama edepsizlik etmiş sen takma kuzum allaha havale et rabbim sanada ole bir vercek pes pese inşallah canım
Bole durumda böle insanlar bencil ve Rabbim verdigi gibi alir yada hayirsiz olur dilerim gunahsoz yavrucaga olmaz ama rabbim cezasiz birakmazHadsizlere verseydin ya ağızlarının payını çok sinir oldum
Ne dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorumHadsizlere verseydin ya ağızlarının payını çok sinir oldum
Esinle paylastinmi bu durumu keske ole derken ne demek istiyorsun rabbim verirse olur bisoler deseydinÇok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyo
Allah büyük hayırlısıyla verir inşallah. Çok düşüncesizlermiş sıkma tatlı canını.Çok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyo
Allah'ım kimseye yasatmasin bırak ya evladın ne demek olduğundan haberleri yokBole durumda böle insanlar bencil ve Rabbim verdigi gibi alir yada hayirsiz olur dilerim gunahsoz yavrucaga olmaz ama rabbim cezasiz birakmaz
Canim boleleri fitne fesat iyi değil yani sen isyan edip üzülmeNe dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorum
Allah ciğerlerini yakmasın inşallah ama. Çok patavatsızlarBole durumda böle insanlar bencil ve Rabbim verdigi gibi alir yada hayirsiz olur dilerim gunahsoz yavrucaga olmaz ama rabbim cezasiz birakmaz
Dedim eşim bilmiyo daha söylesem mi onuda bilmiyorum ama uyuyamam kadar çok bekledim solanda ağlıyorum ile duymasın diyeEsinle paylastinmi bu durumu keske ole derken ne demek istiyorsun rabbim verirse olur bisoler deseydin
Veren Allah kuzu öyle deme. sana da kızıcam heeeNe dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorum
Etmiyorum ama napim bunca sene çektiğim acı boşa değil onu biliyorum bebeğim içinCanim boleleri fitne fesat iyi değil yani sen isyan edip üzülme
Yoruldum sadece kuzum insanlardan bu süreçtenVeren Allah kuzu öyle deme. sana da kızıcam heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?