Habire sıcak bastı
Aynen canım bende nevresim dikiyom diktim disatan yapmıştım esime gosterdim yoknole dikilirmi cocuk için bisi etmiyorsun her hamile kadin orgu orer şunu yapar caba sende yok hemen bikioyn hep aynı çocuk plimca nasıl balcan canımı skti bende bozup tekrar olcup çocuk yorganini dikiy icten canım skti

Konu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti

Biraz hassas olduğun icin ole gelmistor ama edepsizlik etmiş sen takma kuzum allaha havale et rabbim sanada ole bir vercek pes pese inşallah canım

Hadsizlere verseydin ya ağızlarının payını çok sinir oldum

Biraz hassas olduğun icin ole gelmistor ama edepsizlik etmiş sen takma kuzum allaha havale et rabbim sanada ole bir vercek pes pese inşallah canım
Çok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyo

Çok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyo
Allah büyük hayırlısıyla verir inşallah. Çok düşüncesizlermiş sıkma tatlı canını.
Yerinde olsam o eltiye sınırını bildiririm ama öyle her şey espri malzemesi yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…