- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.961
Sen ac ellerini rabbime Sığın bamada hayırlısı ile bir evlat nasip et o annelik duygusunu bende tadayim de esinide bosver söyleme soyle dicem ortalik karışır sen onun görmemiş ve ole insandan annelik olmaz egerki o duygu olsaydı sana insallah nasip eder dua ediyorum der teselli ederdi bole insanlari takmaDedim eşim bilmiyo daha söylesem mi onuda bilmiyorum ama uyuyamam kadar çok bekledim solanda ağlıyorum ile duymasın diye
Ya eşi eşimin yanında çalışıyor benimki öyle şeyin altında kalmaz abisine git der sonrada aralarını ben bozdum olurSen ac ellerini rabbime Sığın bamada hayırlısı ile bir evlat nasip et o annelik duygusunu bende tadayim de esinide bosver söyleme soyle dicem ortalik karışır sen onun görmemiş ve ole insandan annelik olmaz egerki o duygu olsaydı sana insallah nasip eder dua ediyorum der teselli ederdi bole insanlari takma
Çok haklısın. Ama tatlıannenin de dediği gibi hassassın biraz da. Kolay değildir tabi. Anlayamam da belki ama güçlü bi anne olucaksın inşallah kendini bilmezin söylediği laflara oturup ağlama. Güçlü ol kuzu elti ne olduğunu ortaya koymuşYoruldum sadece kuzum insanlardan bu süreçten
Oyüzden bosver kuzum sen bole büyüklük yaoarsan rabbim seni mulafaatlandircak agka icini dok ama allaha isyan etme yalvar dua et insallah yemecen bu sureciYa eşi eşimin yanında çalışıyor benimki öyle şeyin altında kalmaz abisine git der sonrada aralarını ben bozdum olur
Yiprandim bu konuda tamam kabul ama herkes dogurcak diye bişi yok nedemek yaÇok haklısın. Ama tatlıannenin de dediği gibi hassassın biraz da. Kolay değildir tabi. Anlayamam da belki ama güçlü bi anne olucaksın inşallah kendini bilmezin söylediği laflara oturup ağlama. Güçlü ol kuzu elti ne olduğunu ortaya koymuş
Herkes doğuracak diye bi şey yok mu dediYiprandim bu konuda tamam kabul ama herkes dogurcak diye bişi yok nedemek ya
İnşallah canım bende bı alnım ak elin günün içine çıksam Allah'ım nolur duy sesimi ne diyimOyüzden bosver kuzum sen bole büyüklük yaoarsan rabbim seni mulafaatlandircak agka icini dok ama allaha isyan etme yalvar dua et insallah yemecen bu sureci
Canim sen yorgan yapmasını biliyor musun? İyi yapabiliyorsan ne güzel ...Aynen canım bende nevresim dikiyom diktim disatan yapmıştım esime gosterdim yoknole dikilirmi cocuk için bisi etmiyorsun her hamile kadin orgu orer şunu yapar caba sende yok hemen bikioyn hep aynı çocuk plimca nasıl balcan canımı skti bende bozup tekrar olcup çocuk yorganini dikiy icten canım skti
Canim bence senin saçlar stresten dökülüyor ...Benimde avuç avuç bas edemedim kestim azaldı ama yonede oluyor
Canim acayip sinir oldum, bir insanı en hassas yerinden vurmak ne demek yaa!!Konu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti
Aynen ona delirdim tüp mup ugrasiyon bak bebeği gösterdi işte herkes dogurcak diye bişi yok dedi dayanamadım kapatim bendeHerkes doğuracak diye bi şey yok mu dedi
İçim sizliyo sanki geçmiyorCanim sen yorgan yapmasını biliyor musun? İyi yapabiliyorsan ne güzel ...
Canim bence senin saçlar stresten dökülüyor ...
Canim acayip sinir oldum, bir insanı en hassas yerinden vurmak ne demek yaa!!
Boşuna dememişler damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye.!!
Bence ağzının payını vermelisin canim, yoksa kızgınlığın geçmez kolay kolayçok saygısızca davranmış sonuçta , kendini bilmeyen hadsiz
Canım benim. Alnım ak çıksam ne demek. Bunu bi eksiklik olarak görme. İmtihan olarak gör. Her şey Allah'tan. Sabırla bekliyosun bebişini inşallah en hayırlı şekilde verir Allahİnşallah canım bende bı alnım ak elin günün içine çıksam Allah'ım nolur duy sesimi ne diyim
İnşallah canım yaCanım benim. Alnım ak çıksam ne demek. Bunu bi eksiklik olarak görme. İmtihan olarak gör. Her şey Allah'tan. Sabırla bekliyosun bebişini inşallah en hayırlı şekilde verir Allah
Çok yüz verme. Ay nasıl sinir oldum kadına yaAynen ona delirdim tüp mup ugrasiyon bak bebeği gösterdi işte herkes dogurcak diye bişi yok dedi dayanamadım kapatim bende
Canim sen yorgan yapmasını biliyor musun? İyi yapabiliyorsan ne güzel ...
Canım uğraşıyorum yorgan hazır evde kullanmadik nevresim var olcup kestim çocuk yorganina diktim oda düzgün ama dikim dıştan esim de herseyde elestiriyor patik alıp birakiyon bisi basliyon birakiyon çocuk icin caba yok daha dikmesini bilmiyon çocuk ilsa nasıl bakacan bilmiyorum sole bole belim agrisindan artık bozdum tekrar dikecem ice az yaptım yarin yaparım belim ağrıdı uzandim patikte komsudan öğrenip bitircem yazma kenari bitircem yarim kalan isler kadama herseyi takmadan bikiyom esimde neymis hamileler oatik elisi bebegine caba yaoar bende yok herseyimi elestirir iyiyken canımı sıktı gostermeseydim dedim kendimce morel bozcani bilsem cocuga bide nasil bakacan diyor merak ediyom
Canim bence senin saçlar stresten dökülüyor ...
Galiba
Yarın damlar acmicam ama kapımıÇok yüz verme. Ay nasıl sinir oldum kadına ya
Açma boşver ya da açta mesajlarımızı okut kuzu :)Yarın damlar acmicam ama kapımıhani elti didismesi olsa neyse bu bambaşka bir konu ya
Sen rahat ol rabbim sevdigo kullari sinar sabrimizi sniyor sabirli ve güçlü ol insallah olcakHani olur ya aldığın nefes sana yetmez daralır kalırsın derin nefes çekersin siksik ama yinede sikisirsin öle bisiyim bende
Helal olsun. İyi olduğunu hissediym de uyicam :))Sizinde gece gece kafanızı yorum ya hakkınızı helal edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?