Dedim eşim bilmiyo daha söylesem mi onuda bilmiyorum ama uyuyamam kadar çok bekledim solanda ağlıyorum ile duymasın diye
Sen ac ellerini rabbime Sığın bamada hayırlısı ile bir evlat nasip et o annelik duygusunu bende tadayim de esinide bosver söyleme soyle dicem ortalik karışır sen onun görmemiş ve ole insandan annelik olmaz egerki o duygu olsaydı sana insallah nasip eder dua ediyorum der teselli ederdi bole insanlari takma

Ya eşi eşimin yanında çalışıyor benimki öyle şeyin altında kalmaz abisine git der sonrada aralarını ben bozdum olur

Yoruldum sadece kuzum insanlardan bu süreçten
Çok haklısın. Ama tatlıannenin de dediği gibi hassassın biraz da. Kolay değildir tabi. Anlayamam da belki ama güçlü bi anne olucaksın inşallah kendini bilmezin söylediği laflara oturup ağlama. Güçlü ol kuzu elti ne olduğunu ortaya koymuş

Ya eşi eşimin yanında çalışıyor benimki öyle şeyin altında kalmaz abisine git der sonrada aralarını ben bozdum olur
Oyüzden bosver kuzum sen bole büyüklük yaoarsan rabbim seni mulafaatlandircak agka icini dok ama allaha isyan etme yalvar dua et insallah yemecen bu sureci

Yiprandim bu konuda tamam kabul ama herkes dogurcak diye bişi yok nedemek ya

Oyüzden bosver kuzum sen bole büyüklük yaoarsan rabbim seni mulafaatlandircak agka icini dok ama allaha isyan etme yalvar dua et insallah yemecen bu sureci
İnşallah canım bende bı alnım ak elin günün içine çıksam Allah'ım nolur duy sesimi ne diyim

Canim sen yorgan yapmasını biliyor musun? İyi yapabiliyorsan ne güzel ...

Benimde avuç avuç bas edemedim kestim azaldı ama yonede oluyor
Canim bence senin saçlar stresten dökülüyor ...
Canim acayip sinir oldum, bir insanı en hassas yerinden vurmak ne demek yaa!!

Boşuna dememişler damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye.!!

Bence ağzının payını vermelisin canim, yoksa kızgınlığın geçmez kolay kolay çok saygısızca davranmış sonuçta , kendini bilmeyen hadsiz

İçim sizliyo sanki geçmiyor

İnşallah canım bende bı alnım ak elin günün içine çıksam Allah'ım nolur duy sesimi ne diyim
Canım benim. Alnım ak çıksam ne demek. Bunu bi eksiklik olarak görme. İmtihan olarak gör. Her şey Allah'tan. Sabırla bekliyosun bebişini inşallah en hayırlı şekilde verir Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…