Ne dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorum
Sus bakıyım , gelirsem yanına seni bir güzel sopalarım :)

Esinle paylastinmi bu durumu keske ole derken ne demek istiyorsun rabbim verirse olur bisoler deseydin
Bence demelisin herkes haddini bilmeli ...
Aynen , birinin ona empatinin ne olduğunu göstermesi lazım , empati yoksunu..!!
Yiprandim bu konuda tamam kabul ama herkes dogurcak diye bişi yok nedemek ya
O zaman kendi niye doğurmuş hayret bisey ..!!
Ayyy!!! Vallahi dalasım geldi

Sizinde gece gece kafanızı yorum ya hakkınızı helal edin kizlar
Zaten derdimiz sknrimiz yasadiklarimiz konusmasak ne konuscaz paylascan tabi biz niye burdayiz hepimizin skintisi derdi var disardan fayda yok en yakinlarin yakıyor canını

Tamam sakin Allah'a havale ettim bide ben bunun doğumunda refakatçi olarak kaldım annesi tansiyonum var kızım ben gidiyorum siz iki bacı kalın demişti ya

Tamam sakin Allah'a havale ettim bide ben bunun doğumunda refakatçi olarak kaldım annesi tansiyonum var kızım ben gidiyorum siz iki bacı kalın demişti ya
Kuzu bazen insanı tanımak için yıllar yetmez bazen de bir cümlesi yeter. O cümlesiyle zaten insanlıktan yoksun olduğu ortada. Nankörmüşte

Inşallah bir çocuk nasip etcek tek derdin o olsun oda oldunmu tum dersin gitsin esinde yaninda onlan huzurlu ol paylas dertles çocuk kinusinda herseyde destek başkalarını boşver
Öyle kuzum işte allah büyük dicez yutucaz bura olmasaydı varta ben ağlaya ağlaya sabah ederdim birazda olsa iyiyim

Canim, simdi hersey hazır hani nevresimide diktirseydiniz olmaz miydi ?? Takım halinde...
Patiğede uğraşma babaanne , anneanne örsünler
Ben bi küçük lif örmüştüm , birde beyaz tülbente oya yapmıştım süslemiştim birde öyle yani gerisini hazır almıştık.. T Tatlianne20

Dökturmusuz yine EternaaLLove canımmm o kadını ev adresini ver bana ya da telefonunu bir gyzeellll anladnz siz onu hadsiz yaa merak etme Rabbim en kısa zamanda seni mujdeleyip koyuvercek bebişşi
Ammminn bırak bı sikimlik canı var yarın kendimi tutamayıpta sirkelemekten korkuyom ondan acmicam kapiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…