- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.981
İnşallah canım benim rabbim buyuk Allah'ım ona evlat özlemi yasatmasin nedemek olduğunu bilmesin nediyimSen rahat ol rabbim sevdigo kullari sinar sabrimizi sniyor sabirli ve güçlü ol insallah olcak
Sus bakıyım , gelirsem yanına seni bir güzel sopalarım :)Ne dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorum
Bence demelisin herkes haddini bilmeli ...Esinle paylastinmi bu durumu keske ole derken ne demek istiyorsun rabbim verirse olur bisoler deseydin
Aynen , birinin ona empatinin ne olduğunu göstermesi lazım , empati yoksunu..!!Çok haklısın. Ama tatlıannenin de dediği gibi hassassın biraz da. Kolay değildir tabi. Anlayamam da belki ama güçlü bi anne olucaksın inşallah kendini bilmezin söylediği laflara oturup ağlama. Güçlü ol kuzu elti ne olduğunu ortaya koymuş
O zaman kendi niye doğurmuş hayret bisey ..!!Yiprandim bu konuda tamam kabul ama herkes dogurcak diye bişi yok nedemek ya
Uyu canım benim ilkinden daha iyiyimHelal olsun. İyi olduğunu hissediym de uyicam :))
Zaten derdimiz sknrimiz yasadiklarimiz konusmasak ne konuscaz paylascan tabi biz niye burdayiz hepimizin skintisi derdi var disardan fayda yok en yakinlarin yakıyor canınıSizinde gece gece kafanızı yorum ya hakkınızı helal edin kizlar
Yakiyo valla sizlatiyo hemdeZaten derdimiz sknrimiz yasadiklarimiz konusmasak ne konuscaz paylascan tabi biz niye burdayiz hepimizin skintisi derdi var disardan fayda yok en yakinlarin yakıyor canını
Noldu canım anlamadım
Daha iyi değil canım iyi olUyu canım benim ilkinden daha iyiyim
Tamam sakin Allah'a havale ettim bide ben bunun doğumunda refakatçi olarak kaldım annesi tansiyonum var kızım ben gidiyorum siz iki bacı kalın demişti yaSus bakıyım , gelirsem yanına seni bir güzel sopalarım :)
Bence demelisin herkes haddini bilmeli ...
Aynen , birinin ona empatinin ne olduğunu göstermesi lazım , empati yoksunu..!!
O zaman kendi niye doğurmuş hayret bisey ..!!
Ayyy!!! Vallahi dalasım geldi
Inşallah bir çocuk nasip etcek tek derdin o olsun oda oldunmu tum dersin gitsin esinde yaninda onlan huzurlu ol paylas dertles çocuk kinusinda herseyde destek başkalarını boşverYakiyo valla sizlatiyo hemde
İyiyim kuzum uyu sen uykusuz kalmaDaha iyi değil canım iyi ol
Kuzu bazen insanı tanımak için yıllar yetmez bazen de bir cümlesi yeter. O cümlesiyle zaten insanlıktan yoksun olduğu ortada. NankörmüşteTamam sakin Allah'a havale ettim bide ben bunun doğumunda refakatçi olarak kaldım annesi tansiyonum var kızım ben gidiyorum siz iki bacı kalın demişti ya
Ayyy çok koptm bugün yoruldum kızByNkoaLa kop gel kardes:)))))
Öyle kuzum işte allah büyük dicez yutucaz bura olmasaydı varta ben ağlaya ağlaya sabah ederdim birazda olsa iyiyimInşallah bir çocuk nasip etcek tek derdin o olsun oda oldunmu tum dersin gitsin esinde yaninda onlan huzurlu ol paylas dertles çocuk kinusinda herseyde destek başkalarını boşver
Hiç sorma kiz bende belim agriyor sen ne ettin kizAyyy çok koptm bugün yoruldum kız
İyi tanidim ne diyim canım hiç ummadığım anda beklemedigim laf yedim ne diyimKuzu bazen insanı tanımak için yıllar yetmez bazen de bir cümlesi yeter. O cümlesiyle zaten insanlıktan yoksun olduğu ortada. Nankörmüşte
Belki de bebiş mutlu huzurlu olmanı bekliyodur :) seni mutsuz edenlerle az görüş az konuş hiç bozma huzurunuÖyle kuzum işte allah büyük dicez yutucaz bura olmasaydı varta ben ağlaya ağlaya sabah ederdim birazda olsa iyiyim
Ammminn bırak bı sikimlik canı var yarın kendimi tutamayıpta sirkelemekten korkuyom ondan acmicam kapiyiDökturmusuz yineEternaaLLove canımmm o kadını ev adresini ver bana ya da telefonunu bir gyzeellll anladnz siz onu hadsiz yaa merak etme Rabbim en kısa zamanda seni mujdeleyip koyuvercek bebişşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?