Öyle kuzum işte allah büyük dicez yutucaz bura olmasaydı varta ben ağlaya ağlaya sabah ederdim birazda olsa iyiyim
Atnen bizi allah yaratti isterse vermez oan ne olcaz bilemeyiz yarinimiz belli degil kisacasi kendinde arama basklarindada gucunu uzme eabbim bir sekilde kabul etcek senden dahada allaha yonelmeyi bekliyor bizler ona tevvekul edelim ole insanlardanda seviye ve mesafe koy yarin gelirsede acarsan dile getir gucendigini uzulme ve dik dur.

Nasıl yapcam ki ben bosalirim hemen ağlamaya baslarim ne dicemi kuruyim aklımda

Bendeki es nasıl bir esse kaynanadan beter ben elimde oyalanayim diye yaptım kuzum ama hazir var kendi emegin anne olarak yok caba sole beni cok uzuyor benim babanem oruyor patik yelek su bu ama neymis ben anne olarak bi emegim yok herseyden bikiyom becerim yok millet eslerinin yaninda olur yapmayan da var bole durumda yataktan kafasini kaldirmayan ben azcik belim suram agrisin namaz kuran oku caba beni delirtcek en sonda cocuga bakcagima inanmiyor beyefendi ikigin iyiydik yine kusmuyom yanasiyom arada laflari diziyor böle

Nasıl yapcam ki ben bosalirim hemen ağlamaya baslarim ne dicemi kuruyim aklımda
Canim dicegin şu dünkü konuşman beni çok incitti yok tüp bebek şu ugras falan senin o anda bana eabbim sanada nasip etsin dicegine alındım gercekten de arkadasinin yaninda bide

O nasıl bir şey kuzu yaa gerçekten kaynanadan beter neden bakmayacakmıssın çocuğuna ki

İnce düşünmeni beklerdim bunu espri malzemesi yapmanı beklemezdim.. Kırıldığını üzüldüğünü dile getir. İncindiğin laflarını da söyle
Aynen bunları dicem sonrada kalk eşin duymadan evimi terk et dahada yakınıma gelme demeyi düşünüyorum Allah'a yakın bana uzak ol dicem nasıl olur mu kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…