- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.021
Çok kurtlanmısım kızIyi etmişsiniz bende is ettin sandım iynasaydin epey
Eşleriniz beraber çalışıyomuş kuzu deme bence öyle. Zaten mesafeli olursun anlar. Anlamazsa eskisi gibi davranırsa da doğrulamıyorum sana karşı o sözlerinden sonra dersin anlar zaar kuzu samimi olmak istemediğini. Hiç git evimden falan deme haklısın haksız olma. Sakince konuş anlat derdiniAynen bunları dicem sonrada kalk eşin duymadan evimi terk et dahada yakınıma gelme demeyi düşünüyorum Allah'a yakın bana uzak ol dicem nasıl olur mu kizlar
Canim senin eşinin huyu iyi değilmiş maleseff ben öyle seylere gelemem şahsen herseye karışanBendeki es nasıl bir esse kaynanadan beter ben elimde oyalanayim diye yaptım kuzum ama hazir var kendi emegin anne olarak yok caba sole beni cok uzuyor benim babanem oruyor patik yelek su bu ama neymis ben anne olarak bi emegim yok herseyden bikiyom becerim yok millet eslerinin yaninda olur yapmayan da var bole durumda yataktan kafasini kaldirmayan ben azcik belim suram agrisin namaz kuran oku caba beni delirtcek en sonda cocuga bakcagima inanmiyor beyefendi ikigin iyiydik yine kusmuyom yanasiyom arada laflari diziyor böle
Alem kadınsın vesselam .. :))))))))Diyemedimiçeri girer girmez piste daldö
Bakalım canım bı dingilligim nasıl gelecek merak ediyorum ya yüzüme nasıl bakicakEşleriniz beraber çalışıyomuş kuzu deme bence öyle. Zaten mesafeli olursun anlar. Anlamazsa eskisi gibi davranırsa da doğrulamıyorum sana karşı o sözlerinden sonra dersin anlar zaar kuzu samimi olmak istemediğini. Hiç git evimden falan deme haklısın haksız olma. Sakince konuş anlat derdini
Bikiyormusum yarim birakiyom herseyi çocuğa nasıl bakcakmisim merak ediyormuş birgun kaynanamla evlerimiz birken oda bana laf vurmustu evi nasıl çevirecen edecen diye evim sukur islerimi temizligimi hamile halimle bile kimseye os birakmiyorm doğum yalarim diye laflamasinlar diye esime bir sofra kaldirtmama ya cok degiti biraz huyu var ama epey beni uzuyor bende caba yokki onda olcakmis da zaten destesgini gormedimki bole bastan beri morel bozmaktan. Aman yarın oyamada patigide nevresimide bayaramakadar islerimi temizligimi bitiririm mudahanem olmaz canimi be sıkıyor kendimce ne isin vardi evlendin diyomO nasıl bir şey kuzu yaa gerçekten kaynanadan beter neden bakmayacakmıssın çocuğuna ki
Bakar anam bakar bacım. Daha ne dedim ki bile derBakalım canım bı dingilligim nasıl gelecek merak ediyorum ya yüzüme nasıl bakicak
Beni kaynanam delirttiAlem kadınsın vesselam .. :))))))))
Der mi der uyu kuzum sen uykusuz kalma iyiyim ben aklım sende çok sisirdim kafanızı zatenBakar anam bakar bacım. Daha ne dedim ki bile der
Aynen canim. O simdi üste çıkmaya çalışır öyle demek istemedim , bunda ne var gibi gibi sen iyi konus ki anlasın tabii anlayabilirseİnce düşünmeni beklerdim bunu espri malzemesi yapmanı beklemezdim.. Kırıldığını üzüldüğünü dile getir. İncindiğin laflarını da söyle
Orada bisey mi oldu ki??Beni kaynanam delirtti
Öyle yapicam kuzu işte bi sabah olsa bu günde sabah olursa bana iyiAynen canim. O simdi üste çıkmaya çalışır öyle demek istemedim , bunda ne var gibi gibi sen iyi konus ki anlasın tabii anlayabilirseEternaaLLove
Kuzum yinede ayaktatim şükür takmitom artık temizlik isime karışır arada tutyor bole bi bakiyon en iyi cift gibiyiz ama bir andan benim canımi yakmayi basariyor bide ben kuscegime o kusüyor sonra hic bisi gibi mecbir laf atiyom bisiler oluyorCanim senin eşinin huyu iyi değilmiş maleseff ben öyle seylere gelemem şahsen herseye karışan
Tabiiki el emeği çok güzell de hazirlari da güzell sen paradan haber ver..!! Öyle yanii..
Sen bakarsın elbette o potansiyel sende var , Allah’a sığın , o sabrı o gücü verecektir sana..
Onu bazı bazı zamanlar hepimiz diyoruz herkes yapabildiği kadar yapar kime ne trmizliginden çevirip çevir etmeyeceğinden anlayamıyorum bu insanları yaBikiyormusum yarim birakiyom herseyi çocuğa nasıl bakcakmisim merak ediyormuş birgun kaynanamla evlerimiz birken oda bana laf vurmustu evi nasıl çevirecen edecen diye evim sukur islerimi temizligimi hamile halimle bile kimseye os birakmiyorm doğum yalarim diye laflamasinlar diye esime bir sofra kaldirtmama ya cok degiti biraz huyu var ama epey beni uzuyor bende caba yokki onda olcakmis da zaten destesgini gormedimki bole bastan beri morel bozmaktan. Aman yarın oyamada patigide nevresimide bayaramakadar islerimi temizligimi bitiririm mudahanem olmaz canimi be sıkıyor kendimce ne isin vardi evlendin diyom
Şeker anne derdimden senin olayda gelemedim kusura bakma canimKuzum yinede ayaktatim şükür takmitom artık temizlik isime karışır arada tutyor bole bi bakiyon en iyi cift gibiyiz ama bir andan benim canımi yakmayi basariyor bide ben kuscegime o kusüyor sonra hic bisi gibi mecbir laf atiyom bisiler oluyor
Kendileri yoktu kiOrada bisey mi oldu ki??
Sen kafanı rahat tut olur canım rabbime şükür bugunlerimize bende bak derlerim bitmiyor canim yaniyormu evet ama ne edeyim bide kocam yakıyor bende isyan etsem rabbim bize hiç vermez şükür ayaktayim egerki isyanlarda olsam allah boze iyi bir Çarpar oyuzden inanc onli yasayacakmisiz dicezÖyle yapicam kuzu işte bi sabah olsa bu günde sabah olursa bana iyi
Duyunca bende delirdim:)Beni kaynanam delirtti
Öyle tabi canım ben Allah'ıma sığınıyorum elbet cezasını verir ne diyim kiSen kafanı rahat tut olur canım rabbime şükür bugunlerimize bende bak derlerim bitmiyor canim yaniyormu evet ama ne edeyim bide kocam yakıyor bende isyan etsem rabbim bize hiç vermez şükür ayaktayim egerki isyanlarda olsam allah boze iyi bir Çarpar oyuzden inanc onli yasayacakmisiz dicez
Hiç sorma kvden beter ben bazen bir takim huylarindan rabbim bole görüyor bize diyorum bencil kv gbo anne oğul kafamdan bu geçiyor iyiliği herseyi inkar etmem ama bole oluncada soguyorum gun gectikce heves kalmıyor sanki görev gibi birseye isin artik bu senin gibi yapıyorum yoksa yuvayi bozmak kolayda beterin beteri var diyom artikOnu bazı bazı zamanlar hepimiz diyoruz herkes yapabildiği kadar yapar kime ne trmizliginden çevirip çevir etmeyeceğinden anlayamıyorum bu insanları ya
Esin De tuhaf sana destek olcagına habire köstek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?