- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.041
İnsana zorla söyletirler sinirlerBikiyormusum yarim birakiyom herseyi çocuğa nasıl bakcakmisim merak ediyormuş birgun kaynanamla evlerimiz birken oda bana laf vurmustu evi nasıl çevirecen edecen diye evim sukur islerimi temizligimi hamile halimle bile kimseye os birakmiyorm doğum yalarim diye laflamasinlar diye esime bir sofra kaldirtmama ya cok degiti biraz huyu var ama epey beni uzuyor bende caba yokki onda olcakmis da zaten destesgini gormedimki bole bastan beri morel bozmaktan. Aman yarın oyamada patigide nevresimide bayaramakadar islerimi temizligimi bitiririm mudahanem olmaz canimi be sıkıyor kendimce ne isin vardi evlendin diyom
Bizi de haberdar et tamam mi kuzu??Öyle yapicam kuzu işte bi sabah olsa bu günde sabah olursa bana iyi
Mecbur canim, insan küs kalamıyor ...Kuzum yinede ayaktatim şükür takmitom artık temizlik isime karışır arada tutyor bole bi bakiyon en iyi cift gibiyiz ama bir andan benim canımi yakmayi basariyor bide ben kuscegime o kusüyor sonra hic bisi gibi mecbir laf atiyom bisiler oluyor
Sakin ol şampiyon..Kendileri yoktu kiben eskiden çok sakin aklı başında biriydim ne zaman evlendim kaynamaya bulaştm delirdim
Neyi duydun kizz??Duyunca bende delirdim:)
Aferin kuzum bize ondan baska yardim eden olmaz yoluna devam kimseyi umursamaİsyanda etmiyorum peste etmiyorum tamam bu zamana kadar gelmedi ama yolum yavrum için Allah'a havale ediyorum ne diyim ki
Ederim canımİnsana zorla söyletirler sinirler
Bizi de haberdar et tamam mi kuzu??
Mecbur canim, insan küs kalamıyor ...
Sakin ol şampiyon..
Neyi duydun kizz??
Rahatladım yeminle oh be yutkunuyorum rabbim en güzel hediyesini verir elbetAferin kuzum bize ondan baska yardim eden olmaz yoluna devam kimseyi umursama
İnşAllah ikizlerin olur canim.. Allah büyük..Rahatladım yeminle oh be yutkunuyorum rabbim en güzel hediyesini verir elbet
Ay bı herkes onun bokunu yesin ya akşam akşam değerlerimize bakD __Dahlia__ aynen nurum cocuk olsun ozaman merak ediyom iki gözü cesme beni yavrumla birakmasalar karnimdayken melegim hissediyor etkileniyor bu laflarla cocuk varken yapmaz inşallah eminim geksin meleğim ona sıkı sarılıp missler gibi bakacağım
İnşAllah canim inşAllah Rabbim onun kalbine merhamet versin...D __Dahlia__ aynen nurum cocuk olsun ozaman merak ediyom iki gözü cesme beni yavrumla birakmasalar karnimdayken melegim hissediyor etkileniyor bu laflarla cocuk varken yapmaz inşallah eminim geksin meleğim ona sıkı sarılıp missler gibi bakacağım
Amin canım benimİnşAllah ikizlerin olur canim.. Allah büyük..
Bulmusta bunuyo pislik adam kurban olsun onun tirnaginaAy bı herkes onun bokunu yesin ya akşam akşam değerlerimize bak
Amin canım benimsağolun kızlar desteğiniz için benim için çok değerli bilin hepinize teşekkür ederim
o derece getiriyorlar akillarinda be geciyor bilmiyoruz ama gorunen bu umarım yanliyorum diyorum artik onunda stresine veriyomAy bı herkes onun bokunu yesin ya akşam akşam değerlerimize bak
Aminnn canimmİnşAllah canim inşAllah Rabbim onun kalbine merhamet versin...
Bu sözüne karşılık dedim kiz kaynana delirti diyince bende delirdim artik kvlerden:))Kendileri yoktu kiben eskiden çok sakin aklı başında biriydim ne zaman evlendim kaynamaya bulaştm delirdim
Hayırlı geceler balım bende yorgunum sabah kalkamam sonra iyi uyjular kızlarBenim uykum geldi grsrzzz ..!!
Yinede bu seferki hamileliğinde sürwkli kontrol et canım tek bir dr a bırakmaIki ayda bir Ben de yaptırıyorum gayet iyi çıkıyor benim
Aynen canım sıcağı sevmeyenler için rahat bir yerOy ne serindir şimdi ora ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?