- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.061
Aynen canım sıcağı seviyorum ondanSende tam tersini istiyorsun canim
Merhaba canım nie canın sıkkınBenim canım sikkin ve kimse yok
Allah katında ne kadar gunah işlemişler canım bu rabbbim takdiri bundan sonra oo doğuranlarda yapamaz bu kadar buyuk konuşulmaz ki sen ne umudunu ne inancını sakin kaybetme ve hep dua et kuran oku dukar oku allaha yalvar demekki rabbim senin ona sığınmanı istiyor ve daha zamanı var bırak onu yapanlar söyleyenler utansın asıl dalga geçilcek cahil kişiler onlar sakin moralini böyle cahil düşüncesiz insanlar için bozmaKonu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti
Bu yoğurulcak bir hamur mu yapasın allah ancak ne zaman nesip etdiyse deseydinÇok zoruma gitti anlatamam ya elimde olan bişimi ben istemiyomuyum gelmesini bu süreçte ne çektiğimi allahim biliyo
Hiç alakası yok canın eğer bu dünyada yaşaycak payı yoksa illaki bir neden olurNe dicektim ki haklılar bı bebeğe bile sahip olamiyorum
Burası bizim arkadşlık dostluk dertleşmek için ortak sohbet alanımız elbette söyliycen canımSizinde gece gece kafanızı yorum ya hakkınızı helal edin kizlar
Aynen dedigim gibi canım insallah atlatacak. Ne insanlar var.Burası bizim arkadşlık dostluk dertleşmek için ortak sohbet alanımız elbette söyliycen canım
Günaydın balımGunaydin canlarım
Napiyon cano sen bu saatteGünaydın balım
Günaydın canımGünaydın Canlarr
Günaydın canimm ❤@Eses07bulca @BeautifulPanda0814 @RoSsSs @krmckr15 @Esseteacher Eva @_nurunnisa_ @sivastrabzon @IsikOlsun @Nuurrr22 T Temmuz07 kizceler uyudunizmi:)
Kuzu şarjım %1di mecbur çıktım :)Der mi der uyu kuzum sen uykusuz kalma iyiyim ben aklım sende çok sisirdim kafanızı zaten
Günaydın can içimKuzu şarjım %1di mecbur çıktım :)
Günaydınlar :)
Nasılsın bakalım :)Günaydın can içim
İyiyim canım az önce kaynım aradı sana gelcez çıkma dışarı dedi bakalımNasılsın bakalım :)
Hıım ee o niye geliyo ki kaynınİyiyim canım az önce kaynım aradı sana gelcez çıkma dışarı dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?