- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.081
Sazan anlatmış sanırım ara bulmaya geliyodur çay koy gelinim felan dedi bı renk vermemi bekledi ama ben vermeyince kahvaltıda konuscaklarim var dedi eltimle geliyorlar simdiHıım ee o niye geliyo ki kaynın
Sakin ol kuzu ağlamadan anlat mesafeni de koruSazan anlatmış sanırım ara bulmaya geliyodur çay koy gelinim felan dedi bı renk vermemi bekledi ama ben vermeyince kahvaltıda konuscaklarim var dedi eltimle geliyorlar simdi
Öyle yapicam canım bakalım ne konuscaklar gelip gitsinler anlatırım kuzum olaniSakin ol kuzu ağlamadan anlat mesafeni de koru
Sakin ol öncelikle ama burada yazmissin ama haklilar diye,sakin öyle birsey deme haklisiniz gibi cunku o zaman insanlar daha cok ustunuze gelir ve uzerler dik durun sadeceÖyle yapicam canım bakalım ne konuscaklar gelip gitsinler anlatırım kuzum olani
Öyle yapicam canım bakalım dik durmaya calisicamSakin ol öncelikle ama burada yazmissin ama haklilar diye,sakin öyle birsey deme haklisiniz gibi cunku o zaman insanlar daha cok ustunuze gelir ve uzerler dik durun sadece
Günaydın canmmGunaydin kizlar
Aleyküm selam canimmSelamlar güzel bayanlar
Bizimkini g8mdermissintim kuzum ise bende bakindim şimdi kakltim sen napiyon naptin nasil gecti kuzumNapiyon cano sen bu saatte
Günaydın nasılsın kuzum nasıl gidiyorGünaydın canimm ❤
Günaydın kzuu nasılsın napiyon balımGünaydın Canlarr
Ah ahh bide bana sor. Ben yıllardır anlayamadımİyi bari anneler samimiymişEsinin durumuna birsey diyemem sonuçta kendi ailesiyle ilgili bir durum bir orta yolu bulurlar inşAllah..Anneannesi ve dayılarının karışması çok garip eşinin aklı fikri yokmu canim..!! Hayret yanii .. bir konuda felan tamam danışılır fikir alınır ama yönetilmek çok baska kanımca bilemedim
Kuzum yaa kıyamam ben sana hiç sıkma canını Allaha havale et hepsini. Rabbim senin kucağını en yakın zamanda doldurur inşallahKonu şu diğer eltimin yakın bı arkadasi doğum yapmış daha yanına gitmeden önce arkadaşına beraber hediye almıştık neyse baya güle oynaya alışveriş yapıp evlerimize döndük bende minigi yerime kokla dedim neyse bu günde akşam oraya gitmiş görüntülü olarak beni ariyo Serra sen hala tüple muple uğraşıyor vs dalga geçer gibi konuşuyor hiç istifimi bozmadim herkes çocuk dogurcan diye bisiler geveledi direk kapadım arkadaşıyla baya bı eğlendiler durumuma çok zoruma gitti
Yinede bu seferki hamileliğinde sürwkli kontrol et canım tek bir dr a bırakma
Kendimce ufak ugrastim atarim birazdan nevresim dikimi bitti gecircem onlan ugrastim. Esime kalsa beceriksiz benim tum hamileler patik sapka orgu bisiler yapar herseyi alıştım artık tineT Tatlianne20 canım maşallah sana yorgan falan dikmeye iyi uğraşıyorsun. Ben hiç bişey yapmadım kv yaptı benin Her şeyi. Zaten benim hiç el becerim de yok. Ellerine sağlık senin
Bende şimdi islerime koyulcam bir temizlige baslamak lazimmTünaydın canlarım nasılsınız. Dün çok yorgundum uyumuş kalmışım. Geceden beri konuştuklarınızı yeni okuyup bitirebildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?